REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
28.4° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

CHIȚAC: În Constanta anului 2021 sunt 115 străzi la nivel de pământ

CHIȚAC: În Constanta anului 2021 sunt 115 străzi la nivel de pământ

Replica API 11 februarie 2021 | 00:01 2599

Primăria Constanța ar putea apela la o FIRMĂ specializată care să vină în sprijinul Confort Urban

Primăria Constanța ar putea apela la o FIRMĂ specializată care să vină în sprijinul Confort Urban

Primăria Constanța ar putea apela la o firmă specializată pentru a mări capacitatea de lucru a societății Consiliului Local, Confort Urban. Anunțul a fost făcut de primarul Vergil Chițac.

”Am discutat împreună cu colegii de la Confort Urban programul de lucrări pe anul acesta. Nu acoperim toate nevoile dar este în functie de priorități si de capacitatea pe care o avem.

Explorez și varianta unui acord cadru cu o firmă de specialitate care să mărim capacitatea de lucru pentru că în Constanta anului 2021 încă mai sunt 115 străzi la nivel de pământ. Despre parcări nu mai vorbesc!”, a spus Vergil Chițac.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CAND INCEPETI SACONSTRUITI PARCARILE SUPRAETAJATE PROMISE CUM AFACUT SIPRIMARUL MAZARE????
0
0
Si dupa 4 ani tot asa vor ramane.
4
0
Stimm noi mai bine ca tine cum arata orasul. Incepe odata curatenia cu putoretul din primaria ta in frunte cu infractoarea merla. Si da-i afara pe hotii martin din oras !!! Iar baiatului prostului patratanu ii dau eu cacatul la lins !!!
4
1
Chitac si pentru al doilea mandat!
0
3
Traian.Ulpius bai psdei nu Basescu
3
0
Catre Amicul :Bravo, Chitac :mai taci din gura Prostul dracului ba zebzecule de Vina este Ciuma Galbena de PNL-isti Prostul asta de Amiralul Primar Al Constantei Vergil Chitac si sluga lui Diavolul impelitat de Prefect al Constantei Silviu Cosa sunt Vinovatii 100% ca a Nenorocit Constanta bagand-o in Carantina acum 1 an in urma in 2020!! Si Psd-ul Nu are Nici'o vina in asa ceva Adevaratii Vinovatii sunt cei de la Ciuma Galbena de PNL-isti prin Amiralul Primar Al Constantei Vergil Chitac si sluga lui prefectul Constantei Diavolul impelitat Silviu Cosa sunt Adevaratii Vinovatii Shut up!!
5
3
drogata , fata baiat a lui tata ce mai stie ea pe toate !
5
0
Eu ii dau macar 2 ani pana sa consider ca e degeaba primar.
7
8
bine ca-i dicteaza coamanescu pe cine sa angajeze:vezi cazul baiatului ala care ne explica ca un copil de gradinita despre ranfluarea navei de la Midia, iar acum taie frunze la caini prin primarie... n-ar fi un deranj , dar prostul ala este platit din banii constantenilor! acest chitac mai bine era un magician la felul cum a fentat toata viata:amiral fara sa conduca o barca , divortat la misto , senator facut de pnl dar vota cu psd dupa ce plecase din partidul care l-a facut om , iar acum un fel de papusa pusa pentru a spune ce-i dicteaza muierea aia urata in draci, ovanezian.
12
3
PSD-ul e de vina!
12
4
Esti un bou! In timp ce Constanta este varza pe lista sedintelor consiliului local apar tot felul de balarii! Ati mintit prostimea care a pus botul si v-a votat dar daca te uiti mai bine pe hotararile adoptate nu sunt decat chichite si modalitati de a lua cat mai multi bani din buzunarele constantenilor. Vezi ca te asteapta Fagabou sa te duci dupa el!
15
3
Mai ai putin si faci un an de cand esti primar.Vad ca numeri si inventariezi in continuare dar concret nimic.In functiile de directori sunt tot oamenii lui Mazare.
15
4
Boss strazile de pamant da zona istorica?! Strada titulescu, casa cu lei, hotel intim? Ca din gura in campanie toate le faceai, ca n.a fost timp inca, poate, da macar de luat in calcul si facut un plan, nu se mai aide nimic cu zona veche, sau cazinou e destul ?
12
2
Am si eu o intrebare, strada Comarnic face parte din orasul Constanta? Daca da, de ce nu se refac trotuarele?!?!?! Nici PSD nu le a vazut, dar nici PNL nu are de gand sa le vada... Sunt total dezamagit!
7
1
IALINGIT lepra
8
2
Chitzac e pe principiul : stam ce stam si cand ne apucam nimic nu facem.Asta e un fake el insusi,cine dracu a mai vazut amiral care n-a condus o flota, bufonu asta arogant a vazut navele la televizor sau de pe uscat.
14
2
Am vazut lista cu strazile de asfaltat. Trotuarele din cartiere nu sunt pe lista. Trebuie asfaltat si pe langa ghenele de gunoi din cartiere ,pline de noroi...
9
0
Pentru binele constantenilor sa iei si tu 2 mc si sa ii pui pe tine, sa nu te mai vedem. Platesc eu cheltuielile cu pomana. Moarte usoara.
6
4
Ce constatare?! Pun pariu ca asa vor fi strazile si dupa mandatul tau, UNICUL. Cu siguranta nu o sa le asfaltezi. De vina sunt fostii Primari.
7
5
Luati aminte, asta va ramane in istorie ca unul din cei mai slabi primari pe care i-a avut vreodata orasul Constanta.
8
6
Bravo. Hai sa facem treaba domn primar!
10
5
Eu am fost ultimul care a dat aviz pentru procesiune.a dat politia a dat jandarmeria.eu ce era sa fac.pai ba turbatule nu dadeai.ti e frica si tie de Teodosie te as in bot de melc.va face Teo ca la nufaru.cat priveste articolul am tot spus, vin ai nostrii pleaca ai nostrii noi ramanem tot ca prostii. Intelegearea este facuta inca din vara anului trecut.afacerile cu statul sunt impartite.de abia asteptam sa vedem care sunt firmele si mai ales legaturile cu domnu Chitac si camarila lui.ca pe aia de la usr plus ii stim cam pe toti.puneti ba mana si apucati va de proiectele promise ba nemernicilor
13
2
Si uite asa, sub lozinci frumoase, firmele penele ajung la contracte cu statul. Nu se va schimba nimic, doar se inlocuiesc gurile care cer mancare, axum fomistii sunt de la holera galbena.
14
2
Don primar fa ceva cu ciumpalezii din henri coanda ca ne-au terorizat..platim impozite de pomana zau asa. O sa se ajunga la bataie interetnica le dau foc !!
23
1
Un prostalau , a dat aviz pentru carnavalul in sutane , pe strazile constantei , papagal nenorocit
15
2
Scoate ciorile din Henri Coanda si muta baracile la Cogealac..ca au prins cra cra astia un tupeu nesimtit fura orice.
24
1
Individul face constatari si atat. Felicitari pentru prostirea votantilor
21
1
Chitac, trebuie sa anulezi diplomele de cetateni de onoare date la tot felul de escroci.Orhan care cica a muncit pt oras cu echipa de hanbal, cand de fapt i-a supt pula puscariasului de Constantinescu, lui Stroe Felix , un vierme escroc care e disperat sa nu intre la puscarie si la restu escrocilor psdisti. Leprele astea sunt scutite de impozite si primes MOKA 500 mp de teren in intravilanul orasului. Adica niste javre sunt tot...javre iar restu prostilor platesc impozite. Porcii de Stroe Felix si Orhan ul pulii noastre sunt cetateni de onoare ai Ctei!? Sa fim seriosi..revenim cu hotiile lor!
21
4
Primar sugeo. Vrajeala de politician.
18
7
constanta 2021-chitac primar, 0-3
7
7
Nevoile lui hira vor fi acoperite de confort urban dupa ce va fi uns director si acolo. Ca la raedpp, unde, mai nou trebuie sa vorbesti fluent limba machedonasca, sa ai cunostinte de tiganeste si exclus romana. Te da afara hira. Articolul cu autobuzele lui fagadau si cu care s-a impaunat amiralul de ce nu mai e? Sa vada lumea cum minte contraamiralul
21
4

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620