REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
30.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

CHIȚAC: Sunt MÂHNIT de faptul că negocierile politice de la centru au ajuns la Constanța

CHIȚAC: Sunt MÂHNIT de faptul că negocierile politice de la centru au ajuns la Constanța

Replica API 16 decembrie 2020 | 23:34 5591

După ședința cu scântei desfășurată marți, prin videoconferință, în cadrul căreia a fost respins proiectul de lege privind acordarea burselor sociale elevilor proveniți din familii nevoiașe, primarul Vergil Chițac a declarat, într-o emisiune televizată, că aleșii locali nu au înțeles necesitatea aprobării acestui proiect. Ulterior, edilul şi-a manifestat indignarea cu privire la faptul că "negocierile politice de la centru au ajuns până la Constanţa".

”Noi n-am primit nici un leu de la buget. În contextul asta, am zis să facem o analiză foarte serioasă, să ne uităm în buget pe anul acesta, și în bugetul pe anul viitor și să vedem cum găsim resurse. Mi s-a părut corect de îndată să introduc numai bursele sociale, că suntem în prag de sărbători, copiii aceia abia așteaptă. Inteligența nu se măsoară după buzunarul părinților. Urmând ca în cazul celorlalte burse, să începem o discuție serioasă, să facem, în perioada următoare, o ședință de îndată numai cu acest proiect, după ce vom fi găsit soluții. Din păcate, s-a intrat într-o logică, habar nu am de ce că s-a terminat campania, și în loc să fie responsabili, au respins proiectul. Eu nu am respins celelalte tipuri de burse. Sunt fost profesor, încurajez meritele. Tot populismul acesta ne-a adus în situația, deși alocasem aproape 4 milioane de lei pentru a plăti imediat bursele sociale, să nu le putem plăti”, a spus Chițac.

Ulterior, pe pagina sa de facebook, Chiaţc a precizat: "În viziunea unora jocul politic este mai important decât gestionarea responsabilă a municipiului. Altă explicație, din păcate, nu găsesc. Sunt doar mâhnit de faptul că negocierile politice de la centru au ajuns până la Constanța și că cei care suferă sunt doar cetățenii".

Citește și:

Şedinţă de CONSILIU LOCAL cu SCÂNTEI: Proiectul privind BURSELE elevilor a fost RESPINS

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu zic sa incepeti sa taiati din salariile dvs ale viceprimarului si a sefilor de birouri ca mie platitor de taxe si impozite mi se par cam mari. Totusi aveti si pensie
1
0
Ca nu ai murit de covid
5
7
esti mahnit pentru ca esti neputincios
9
3
Unde sunt banii din economiile realizate de scoli prin invatamantul on-line? In scoli nu se mai consuma energie electrica, apa, gaze naturale, detergenti si alte multe diverse consumabile. Profesorii si parintii elevilor suporta acum aceste cheltuieli, orele desfusurandu-se la domicilii. In cateva luni, la fiecare scoala chiar ar trebui sa existe fonduri substantiale din aceste economii!
12
0
Nea chitac....din cauza lui banias ati pierdut alegerile in constanta....varza....
12
2
domn primar ai inceput cu stangu.. nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie peste un an ... in ritmu asta la anu pe vremea asta o sa te injure lumea ca la usa cortului ..
14
1
La art cu Hotul de Banias Nu lasti lumea sa comenteze ... Un hot notoriu cum o fi ajuns in PNL
13
3
coruptiucide
3
4
Cum sa nu ai ma bani pentru bursele copiilor? Cu banii din taxele constantenilor, care sunt cele mai mari din lume! Sau din salariul putorilor angajari in primarie!
15
2
Poate ar trebui sa vada dom' primar strada I.Gh. Duca, asfaltata in zona cofetariei Silvian acum 2 luni, odata cu marea sistematizare a traficului rutier si care acum se pranbuseste. inteleg ca nu era atunci primar dar totusi, nu putem sa stam sa ne lamentam tot timpul.
10
1
Cascheta de primar e cu vreo 5 numere mai mare decat tartacutza ta, asa-i dom' amiral? Comanda-ti alta pe marimea ta ca, cu asta, observa lumea ca esti doar un papleaca. Greu la butoane, este? De criticat si aratat cu degetul era mai simplu, nu?
16
2
Ba chitacule mai vinzi examene pe 50$? Sau acum esti mare boss? Vezi ca trecutu te prinde din urma, vei ramane mereu cel dintai din constanta care a infectat zeci de oameni, mare panarama esti
13
2
se pare ca usereistii sunt mult mai perversi decat pesedistii, nu vor ajunge niciodata un partid mare
11
2
Esti mahnit ca esti un bou, coleg de partid cu marele Banias, vesnicul deputat al oricarui partid. Cred ca singurii pe la care nu a supt Banias puli, sunt cei de la AUR
12
3
bai bilangiule cand ati puterea tu , vrabie cel mare si lupu cum era acum
4
6
dnule chitac, eu voi fii vesnic recunoscator ca nu a ieist stelica de la DUSU USRi.eram vanduti pana acum. Acum trage dusulica niste sponsorizari sa beneficieze de reduceri de taxe ca becali.
13
4
mahniti de prestatia ta. Tot ciolanar ai ramas.
17
5
NU SUNT BANI?? RECUPERAREA RETROCEDARILOR LUI MAZARE MASCARICIUL! E SENTINTA DEFINITIVA TRENURILE SA SE INTOARCA LA PRIMARIE. CHITAC TREZESTE-TE TATAIE
17
2
Nu mai merge cu sa traiti primare.
13
1
Cum toti angajatii primariei isi primesc salariul asa isi asteapta si elevii bursele. Inainte de toate legea trebuie respectata.Sunt restante din luna septembrie bursele.un profesor adevarat recunoaste meritul elevului ,din sedinta de ieri dezamagire totala.Nu am auzit sa ii felicite pe elevi pt meritele anului .asta da dovada de dezinteres.Incurajez Consiliul Judetean al Elevilor Constanta ,copii cu merite deosebite .sper sa reuseasca negocierea cum declara primarul.
23
5
Nu sunt bani ? Va dau eu o idee....banii de la ornamentele luminoase al orasului , sau cereti tot de la firmele care au impodobit orasul ! Impostorilor !
14
8
pe Chitac,dar are perfecta dreptate,daca ar fi sa dam burse de merit,cam toti elevii ar tb sa primeasca ,prioritatea tb sa fie pt situatiile sociale,copii saraci,...cei bogati in Romania sunt si inteligenti,adica merituosi...respins De aceea Chitac are dreptate,dinpacate..
10
13
ba boule aia era bucuria copilor si asteptau bani acei dupa ce de la scoli ia pus sa isi faca carduri bancare, se vede ca ai ramas acela profesor de 2 bani toti stim care am terminat academia cine iesti,iati echipa ta de PNL si dispareti din constanta ,poate bani aia va ajung sa va luati lumanari cand dispareti ca partid RUSINE
22
11
acest primar o dezamagire ,cum sa iei banii copiilor bai PNL?Sa va fie rusine excrocilor.
21
10
Nu te lega de banii copiilor . si atat. pierzi voturi de o sa l regrete toti pe fagabou.
22
8
Chitac esti un gunoi, o mizerie, o fecala.
22
12
iar da vine pe psd..greaua mostenire?..
22
9
Sunt bani e vrajeala
19
5
intrebatio pe merla unde sint banii
15
7
tu chiar nu vrei sa te prinda ghioceii in scaunul ala
20
6
Noi astiea da la peneleu am vrut sa dam am zis ca dam si am dat o n gard ca am luat. Dar nu e noi de vina ca s a luat ca s a si dat dar nu noi ca noi suntem cinstiti. Hai noroc!
23
6

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620