REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Chițac rămâne primarul municipiului Constanța încă 4 ani!

Chițac rămâne primarul municipiului Constanța încă 4 ani!

Mirela PASCAL 10 iunie 2024 | 00:00 17653

Potrivit primelor rezultate parțiale, Vergil Chițac (PNL), primarul în funcție, a câștigat alegerile pentru un nou mandat la Primăria Constanța, cu 29,48 %  Stelian Ion (USR) clasându-se pe locul 2, cu 20,9%, iar pe locul trei se clasează Horia Constantinescu, cu un procent de 20.55%. Ovidiu Cupșa a obținut 11,16 %.

Chitac ramane primarul municipiului Constanta inca 4 ani!Vergil Chițac

Potrivit rezultatelor parțiale, Vergil Chițac a obținut, în municipiul Constanța, 29.972 de voturi, adică un procent de 29,48 %, fiind urmat de Stelian Ion, candidatul ADU, cu 21.243 de voturi (20.9%) și de Horia Constantinescu-20.891 de voturi (20,55 %).

Chitac ramane primarul municipiului Constanta inca 4 ani!

 

Pe poziția 4 se clasează candidatul AUR, cu 11.342 de voturi (11.16%), urmat de Felicia Ovanesian, care nu a putut să ia mai mult de  4.882 de voturi (4.81%). Pe poziția 6 se clasează candidatul SOS, Marius Mitulescu, CU 2,61 %, urmat de Valentin Berechet, candidat independent, care a luat 1,91 %. Eserghep Gihan, candidatul PUSL a luat 1,65 %, iat Cezara Popescu a obținut 1,38 %. Candidatul independent Andrei Popescu a obținut un scor de 1,15%, independentul Eugen Voineag-0,85%, Victor Cruceru-0,81 % și Sorin Prisăcaru-0,61 %

Chitac ramane primarul municipiului Constanta inca 4 ani!

Rezultatele la Consiliul Local

Procentele la Consiliul Local stau astfel:  PSD-23,55 %, PNL-22,33, ADU-20,47, AUR-15.41, Partiul Ecologist Român-3,5, Felicia Ovanesian-3,49%, PUSL-2,51 %. Partidul Makedonarmânilor din România-1,75%, Andrei Popoescu-1,48%, Partidul Alternativa Dreapta-1,41 %

Chitac ramane primarul municipiului Constanta inca 4 ani!

Așadar, patru partide intră în Consiliul Local: PSD, PNL, ADU și AUR:

Iată candidații:

PSD:  Costin Răsăuțeanu, Perodin Dede,  Claudia Dobre, Cristina Roman, Daniel Tudor, Cristian Mihăilescu, George Naceades, Nicolae Lascu, Irinela Nicolae, Roxana Dobrescu,Liviu Merdinian, Daniel Derea, George Silvian Mișa, Cristina Papazian, Paula Luca, Petru Boloș, Nicoleta Strungaru, Diana Tănase, Mioara Burlacu, George Cartali, Elena Nencu, Antonio Popa, Alexandru Manea, Sterian Arapu, Valentin Sava, Ionuț-Mădălin Sălăvăstru, Cătălin Cristea, Luminița Trifu, Gabriela Daniela Alexa, Elena Cristici și Anca Niculae, Matei Mirea, Iuliana Vornioglu, Gabriel Stratenie, Andreea Giusepina Dobre și Bruce Nicolae Mavrodin.

PNL: Ionuț Rusu, Marius Dragoș Prăzaru, Adriana Arghirescu, Marius Tulică, Cristian Omocea, Alexandru Marian Nazîru, Beazit Ali, Dorel Sauciuc, Nicolae Dragoș Frâncu, Mihaela Andrei, Iulian-Nicolae Șuchea, Gabriela Drăghici Tomescu, Florin Tudor Gavrilă, Adriana Câmpeanu, Nicolae Giuglea, Emanoil-Cristian Ciortan, Ioan Solomon, Daniel Vasile, Marin Soare, Diana-Andreea Danilov, Adrian-Dan Dugăiașu, Teodor Popa, Tiberiu-Vioreș Cojan, Andrei Nicolae Popa, Cristian Ianuși, Iasemin Seitmola, Mihai Ghioca, Lucica-Cristina Lăpușneanu, Constantin Dănuț Pață, Iulia Nedelea, Panait-Sebastian PufleanuCătălin-Gabriel Mazilu, Alexandru-Paul Popa, Ștefan Ciprina Petre

ADU: Bădoiu Alexandru-Sorin FD, Cocargeanu Florin-Daniel USR, Mihai Ochiuleț USR, Croitoru Vasilica Simona PMP, Nedelcu Edward Ilyus USR, Iacob Cătălin-Florin USR, Caragheorghe Dumitru USR, Stoica Ionuț FD, Timofte Loredana-Florentina USR, Ibram Sheila FD, Papuc Cătălin Florin PMP, Șapte Elena USR, Filip Mădălina-Cristina USR, Bola Bogdan-Alexandru FD, Chiriac Ștefan Cristian PMP

AUR: Ovidiu Cupșa, Laurențiu Mironescu, Cosmin Hristu, Oleg Danovski, Ioan Stela, Pleşu Tiberiu, Pleşca Ştefan-Iulian, Chirim Ainur, Alexandrescu Cristian, Dogaru Alexandru, Boşneagu Romeo, Slabu Gheorghe, Făget Mădălin- Laurenţiu, Dumitraşcu Cornelia-Simona

Reamintim că, după închiderea urnelor de vot, imediat după ora 22.00, Vergil Chițac a declarat: „Într-o democrație sursa puterii o reprezintă votul. Oamenii care vor câștiga vor avea o mai mare legitimate politică dar și administrativă. Vreau să le mulțumesc echipelor de campanie: de la municipiu și de la județ. Noi am fost complementari.Noi am lucrat în Constanța și pentru județ și județul a lucrat pentru noi, deci a fost o complementaritate și ne-am înțeles foarte bine. Mulțumesc tuturor membrilor PNL, conducerii PNL. Campania noastră a fost una decentă. Ne-am prezentat proiectele, argumentele. Deși am fost atacați vehement, noi nu am răspuns. Ar mai fi de discutat 2 subiecte pe care abia aștept să le abordez. Vom vedea în ce format: campania în sine și rezultatele alegerilor. Ele se conexează amândouă”, a transmis Vergil Chițac.

Chițac: După cum am promis, continuăm lucrurile bune începute împreună

Astăzi, după aflarea rezultatelor parțiale, Chițac a făcut și primele declarații, în calitate de câștigător: ”Dragi constănțeni, vă mulțumim pentru încredere. După cum am promis, continuăm lucrurile bune începute împreună!„, a spus primarul Chițac.

 Reamintim că în județul Constanța, până la ora 22:00 au votat 302.168 de cetățeni, reprezentând 49,15%, la nivel de municipiu, 43%, adică au votat 108.180 constănțeni.  La nivel național, au votat 49.72%, adică peste 9 milioane de români.

Vergil Chițac (PNL) a câștigat alegerile pentru funcția de primar al municipiului Constanța, la o diferență de peste patru procente de Stelian Ion (USR), potrivit rezultatelor parțiale de luni dimineață.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/alegeri-locale-2020/vergil-chitac-pnl-a-castigat-primaria-constanta-la-aproximativ-4000-de-voturi-distanta-de-stelian-ion-usr-rezultate-partiale-1375356

Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PENTRU....I O A N... CREZI CA-L DOARE PE CHITAK..PE UNDEVA CA--I TRAGI OSANALE??? TE ROG RESPECTUOS...SA-L PUPI IN ..RUK...DE LA 1 mm.. MERITA ASTFEL DE PUPATURI...POPINKURISTILOR.. SUCCESURI..
8
0
Gogule pe Stelian Ion nu l-au votat doar armanii lui. l-au votat foarte multi romani.Nu toti stiu ca este aroman sau poate stiu si au vazut un om bun,nu au facut ura.Pentru mine nu conteaza rasa religia,conteaza sa fie om.Ai dreptate ca au acapart toate institutiile le-au acaparat cu branza pe vremuri,azi cu bani.Sunt multi cunoscuti cu afaceri murdare la fel ca si romanii.fiecare e***e isi voteaza simpatizantii lor in primul rand.Becali a votat AUR .Nu exista padure fara uscaturi.Fiecare e liber sa voteze pe cine vrea,sau nu voteaza nu face politica,sau nu mai vrea sa voteze etc.
6
0
Comunitate armani Constanta. Numai in orasul Constanta, traiesc cca 30.000 de armani. 2011. Deci, 110mii de romani n au mers la vot, ne meritam soarta uite ca armanii , m********i au iesit pt a ne impune un primar de a lor . cinste lor. nu mai ai loc de ei, medici, anaf, raja, primarie, afaceri, sunt peste tot... romanii? prostii lor
16
2
Cat de bou esti.
5
0
Ana Lugojana chitic nu afost in stare sa faca sa repare si sa schimbe in parcul de la gara,doar a sifonat banii UE.Unde ai vazut in Germania gard n***u vopsit in parcuri din Germania si garduri de fier si sa intri cu program orar facut de primar in parc? Vedeti parcurile din Germania.In ce parc din Germania vezi o hidosenie atat de urata ca in Constanta.Un tampit a scos gardurile vii a pus beton.Respiri boem betonul din parc pus de Chitac,vedea-l-as mort.In concluzie mormolocul nu a fost in stare sa reabiliteze un parc dar sa faca un S-Bahn sau U-Bahn.Cu escrocii astia priponiti in functii de altii de sus nu avem nicio sansa si niciun viitor nu vom avea prosperitate niciodata .Totul este minciuna.Totul este pentru ei.Ii doare in p**a de toti.S-au vazut pusi li se rupe.Daca ii durea pe toti de constantenii si Constanta astazi nu aveam infractorii astia aici pusi iar.Sa nu zic cati in cartier nu il vor pe chitic, rude dar culmea .. iesit iar.. nu a fost votat.
20
8
se stiau rezultatele alegerilor de dinainte sa iesiti voi la vot. alegerile sunt masluite de ani de zile. spor acolo.
25
7
Au mutat pana si procentul mare in capat. Ba ce hoti!
12
4
Esti din gasca lui Tutuianu, Lungoci si Fagadau?
7
3
si mai face cateva wcuri cat o garsoniera intr-o alta zona putin circulata din cta iar zonele cele mai circulate vor ramane in continuare fara wcuri publice asta intre alte mari realizari cum sunt caldura si apa calda fara intreruperi si la parametrii normali la care inca se lucreaza de 3 ani si nimeni nu stie cate decenii mai dureaza
13
4
Ce sa mai zic. Nici nu aveai cu cine sa votezi. Au fost bagati la inaintare toti mascaricii, ca sa poata fi papusati de smecheri. Asa ca 4 pierduti iar pt.Constanta.
23
5
Sa va frec
5
3
Poti fi ales cu 40-50000 de voturi dar ca sa faci referendum pentru demitere iti trebuie 70 000 de voturi. Somn usor, bobor.
23
1
PENTRU...A N C A ....SA-L PUPI IN.....RUK... PE CHITAC...ASA CA SA MA BUCUR SI EU... SUCCESURI..
20
7
Rezultatele finale pentru Primăria Constanţa 2024 îl poziţionează pe Vergil Chiţac (PNL) pe primul loc cu 29,67% din voturi, totalizând 17.164 de voturi. Horia Constantinescu (PSD) a obţinut 20,64% din voturi, iar Stelian Ion (propus de USR, susţinut de Alianţa Dreapta Unită (USR-PMP-Forţa Dreptei)) a acumulat 20,57%. Ovidiu Cupşa (AUR) s-a clasat pe locul patru cu 11,12% din voturi. Felicia Ovanesian (candidat independent) a obţinut 4,86% din voturi, urmată de Marius Mitulescu (S.O.S. r*mânia) cu 2,62%. Adrian Bîlbă (Partidul Ecologist r*mân) a primit 2,13% din voturi, în timp ce Valentin Berechet (candidat independent) a acumulat 1,85%. Gihan Eserghep (PUSL) a obţinut 1,72%, iar Cezara Popescu (Partidul Alternativa Dreaptă) 1,43%. George Popescu (candidat independent) a încheiat cu 1,13%, urmat de Eugen Voineagu (candidat independent) cu 0,87%, Victor Cruceru (PRM) cu 0,79% şi Sorin Prisăcaru (candidat independent) cu 0,61%.
2
11
S0arta sa ti-o meriti tu, cu toata ascendenta Rossye. Aprecia-mi-ai eleganta, suino.
8
2
expect a rednose the 1st sec we see. God, uve made me angry.
2
3
deci p0ate asta esti tu. EU nu sunt nici populatie, nici abulic si nici nu l.am votat pe mazare vreodata. SO FUCK OFF.
6
3
psdnl 50% astia suntem era de asteptat de la o populatie abulica de smecheri si oportunisti care l-a ales de atatea ori pe escrocul de mazare de ajunsesem de rasul tarii si al lumii si care eram si se pare ca inca suntem unul din cele mai rosii orase din tara
12
9
iorga palaz a fost sincer si si-a trecut in programul de presedinte cjunparc industrial cu un schimb cu terenurile smenuite, de abia astepta sa le tranteasca precum podul de la agigea ! ha ha ha ! nimeni nu intreaba ce si cum ? adu, pmp, voi chiar ne luati de fraieri bre ?!?
15
2
De ce va mira eu chiar nu stiu. Pnl a avut una dintre cele mai slabe liste de conilieri dintre toate partidele. Dupa scor se pare ca nici familia nu i-a votat. Septimiu stiti ceva de el ?!
22
0
bre da greu se numara la constanta ! e aeru sarat ? frauda e mare ?!? v-ati incurcat in smenuri ? puerta blanca si-a deschis larg portile si asteapta becul la racoare ! disperare mare !
22
1
F R A U D A ! ! !
29
7
Sparanghel mult nu sta sa primeasca pomana de la clasa politica :) baiat destept ca si a luat zborul! Auzi cat e ora de munca platita in Ro ?:)) 5 lei pe h
12
3
Bine ca am plecat din tara , va meritati soarta oameni buni! De 30 si de ani va place sa fiti calcati pe cap de infractorii astia !
31
5
Stai în morții tai unde ai plecat, foameo. De sărăcie ai plecat, nu erai vreun barosan. O s**i pe 3 euro la sparanghel de îți ies ochii ca la melc
8
23
Bine ca am reusit sa plec din tara. Baaaa voi chiar nu incercati sa schimbati nimic .
34
11
L-am votat pe Chitac si ma bucur. Transportul alternativ va creste si calitatea vietii in acest oras sufocat de masini. Fara locuri de parcare pe bulevarde, cu piste de biciclete pe toate bulevardele mari samd. Felicitari Chitac
24
73
Inca 4 ani cu groparul ista, sa-mi bag ...
56
13
Cine la votat pe chiț@c sa inghita praful la urmatoarele lui proiecte va rog frumos .
66
12
Propun pensionarea statuii lui Ovidiu și urcarea pe soclu a lui Ovidiu Cupșa.Numele îl recomanda.Musai sa se insriptioneze pe soclu, după poet și ambasador IMO.Noi pescărușii abia îl așteptăm.
28
4
Cine mai trage la partid cand ati vazut vum s-au purtat cu noi? Parca eram sclavi pe plantatie. Voluntariat, voluntariat dar chiar asa pe fata sa-i faceti campanie marionetei de wc?
27
6
Felicitări pentru Chitac. Mă bucur ca a castigat, avea nevoie sa continue proiectele imense pentru oraș. Un oraș de talia constantei nu se modernizează într‐un mandat, ci in 3 mandate cel puțin. Felicitari Chitac.
20
69
Sper sa nu-l bage pe horika nedormitul in echipa primariei si nici sa-l puna iar sef la anpc. Sa se duca invatindu-se. In alta ordine de idei, unde parcam ca pe Lapusneanu nu mai avem voie?
38
4
De cupsa si de horica si au facut treaba..acum sa primeasca parandaratul...
22
3
Pentru astia certati cu apa si sapunu si de mergeti pe jos sau cu autobuzul: multa mwwwie voua si mamicilor voastre! Sarakiilor!
14
19
UPDATE – Rezultatele exit-poll-ului pentru Primăria Constanța: Vergil Chitac (PNL): 34.92%; Stelian Ion (ADU): 26.38%; Horia Constantinescu (PSD): 24.38%; Ovidiu Cupsa (AUR): 11.53%; Felicia Ovanesian (Independent): 0.52%; Adrian Bilba (Partidul Ecologist): 0.17%; Gihan Eserghep (PUSL): 0.05%.
2
17
Oare ce mai mârâii acum?
9
14
Constanteni, sa va puna taxe chitacul si.pe masinile din garaj. Va meritati soarta.
61
15
Pro sti ati ramas.
55
8
Eu acum am. Venit .Mazare. ieșit 8ntreb?
16
5
NE DECIDE SOARTA HENRI COANDA , BRAVO CELOR CARE AU VOTAT CHITAC SI GASCA LUI DE INCOMPETENTI ,VOI NU ATI INTELES CA MOSUL ESTE O SIMPLA MARIONETA
57
11
Vai de pl voastra încă 4 ani
59
9
Nu va bucurati, ca rezultate partiale s-au mai vazut. Chitac sigur a zburat!
20
18
D.u.m.i.t.r.a.c.h.e, Dede Perodin, Felix hai demisia.. ne-am saturat de voi. Pai asa vroiati si voi, sa iasa tot Chitzac ca asa v-ati inteles de acum multe luni. V-ati batut joc de aparatul de partid, cel mai mare din oras. Oamenii nostri au facut campanie exemplar dar intentionat , ca sa-l sapatzi pe Horia C., voi ati organizat prosteste totul pe strada de va injurau toti oamenii nostri. Ieri le-ati dat toata ziua numai sandvisuri cand aiailalti mancau pizza si au primit bani sa traga pe partid. Si-au bagat p..la toti in in sectii de scarba voastra. Aici se vad rezultatele. Mai vroiati sa ne scoateti si pentru parlamentare, p.u.l.e.a mai iese pentru voi. Sa va spalatzi pe cap cu idi.o.t.z.i ca Ed. Martid care a aparut la partid doar in ultima luna ca un catzel sa prinda si el un os. Pai ce credeatzi ca oamenii nu vad si nu vorbesc
45
4
Kat o gauresk pe gospo e ok.
4
5
bravo 9, a decis ma-ta. Te' si-njuro. Cu cratima.
13
6
declansezi maioneza care its tine loc de creier. Mai v?inzi sobolani si cersesti respect
5
7
BRAVO constantenilor , sa vedeti voi 4 ani de bataie de joc , ne meritam soarta , au decis iar bosorogii pentru restul populatiei.
62
17
Se stia ca gastiga iar marthalogul. Motanul felics si comp. au tradat. Chiar l-au sustinut pe wc. Fraierika horika a fost mielul de paste.
46
7
Bine ca unul dintre ei a adus croitoreasa sa-i faca campanie
15
3
Nu putem accepta sa fim conduși de ciorile din HC. Constanta a ajuns ultimul oraș din țară asta coruptă.
50
4
Demisii ceva de la pesede?
28
2
stelika a s**t-o iar. feliciu....nu mai pomenim. Bravo Amirale!
18
30
Măi copii care va e rusine să mergeti cu mijlocele de transport in comun in tările dezvoltate (ex .Germania ) infrastructura rutieră si managementul mijloacelor de tramsport in comun este bine pus la punct ceea ce pe partea de autobuze / șosele s-a intamplat si in orasul nostru .Ce e rău sa mergi cu mijoacele de transportbin comun . In tari dezvoltste oamenii merg la servici și la 30 km distantă .in costume ,frumos aranjati isi lasă masina in psrcarea garii si mai departe iau mijloacele de tramsport in comun -trenul , cu o atitudine boemă sunt ei ,oamenii destepti dar modesti constructiv care stiu să se bucure de tot ce este frumos
33
22
alianta pesede penele a functionat! in curand nu mai parcati pe lapusneanu! sa va luati tigaile in casa. pa.
53
7
Felicitări Dle Primar !Am votat pentru continuitate , ca recunoștinta pentru tot ceea ce ati făcut pentru noi Constătenii si generatiile care vor veni ! Stim că doar dvs puteați continua cu onestitate și iubire de oameni proiectele .Asteptam demararea executiei stadionului Farul,pentru a atrage evenimente sportive cu sportivi pe măsură prin care Constanta să se facă remarcată.Vă mulțumim !
14
76
Felicitari Chitac, o parte dintre noi v-am votat, succes pe viitor in derularea urmatoarelor proiecte!
38
62
Iar a cîștigat stelian ion Asta ii timp cu totu
24
6
Ati plecat boi la vot si v ati intors vacă
55
3
Nu Mai umflatz vizualiarile ca nu crede nimeni ca citeau 3000 de oameni de la 12 la 4 dimineata va facetz de c c c
21
5
Oras de retardati! Un oras de k k t cu un wc primar.
70
22
feliciu ce k*t a facut?
33
8
Ce-a facut, Nea Ion??? Nazis KAKASTIGI??????
21
5
we are good
8
4
Feliciu tari
6
14
sa mi-o s**a pana si ma-ta
12
3
sa ne-o iei prin gura, mortule
17
12
Degeaba ai 7'ar daca esti analfabet! Sa ne suji p****e alaturi de nevasta-ta si de ma-ta tuturor care mergem cu autobuzul!
21
5
Am uitat sa zic, Felicitari Primarului Veegil Chitac, si Felicitari si lui Stelian ION, suntem relaxati, Constantenii au inceput sa gandeasca, PSD/AUR sunt morti odata pentru totdeauna in Constanta!
26
27
Avortatul de mai jos cu seria 7 este exact PSDistul sau AURistul Autentic! Ce bine ca v-am dat mue si de data asta !
21
10
Da daaaaa chiar ma asteptam la raspunsul asta de cocalar autentic, raspuns de branzar. Bai Cocalarus s-ar putea sa am mai multi bani decat tot neamul tau la un loc, si da mai merg si cu autobuzul cand mai am treaba, merg si pe jos, este o rusine? Daca ai bani trebuie sa puteezesri in masina? Care este logica? Constanta este sufocata de masini, asta este adevarul! Dar tu un gibon cu IQ d.p cu nr pe care il porti la mocasini, de une mortii lui ma-ta sa intelegi ....... gibonule
38
9
Se știa ce iese Chitac cu multe luni înainte de alegeri. Deci votul nostru nu contează!
54
16
Mai psd-ilor, lighioane târâtoare, nu mai bociți ca doar n-a mierlit Măzăriche!
35
16
Eu merg cu septaru in timp ce tu candesti la transpiratie si a bara de autobuz. Mars la cersit, sarakie!
10
56
Ce ai ma cocalare, n-o sa mai ai unde sa iti parchezi bolodul de lux cu care mai cari din cand in cand si oi, cand mergi sa iti bei cafeau morosind a branza? :)))
46
24
Ca a distrus orașul, nu e nimic! Sa vedeti cand o sa se apuce sa faca acelasi lucru si in Mamaia! Toate locurile de parcare de pe bulevard, vor disparea pentru a infiinta benzi de autobuz. E doar o chestie de timp pana cand Mamaia, o statiune falimentara de ani de zile, o sa intre in colaps total.
67
28
O calamitate pentru acest oras
55
20
Te ...deranjeaza patrunjelul in ciorba ?!?
8
22
Vai de mama noastra daca ramane asta primar!
85
22

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436