REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.8° Constanța Sâm., 10 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6817
27.8° Constanța Sâmbătă, 10 August 2024 Anul XX Nr. 6817
 

CHIȚAC se delimitează de POPULISMUL celor de la USR

CHIȚAC se delimitează de POPULISMUL celor de la USR

Replica API 1 septembrie 2021 | 09:24 2983

În ultima zi din august s-a scurs o nouă ședință de Consiliu Local Municipal, cu bune și rele. Dacă, până de curând, consilierii PNL și PSD se aveau ca șoarecele și pisica, iată că aceștia au făcut front comun împotriva USR și au votat proiecte importante pentru Constanța. În continuare, remarcăm tensiunile dintre cele două partide din coaliție și, din nefericire, multe informații ajung trunchiate la constănțenii care i-au votat să schimbe fața Constanței. Ce spune Chițac despre acțiunile din ultima perioadă ale colegilor săi din consiliu?”Este un populism de care mă delimitez”, spune edilul.

Chițac: USR vrea să facă campanie deplasat

”USR vrea să facă un motiv de campanie deplasat. La proiectul privind demararea unor proceduri ce vizează edificarea unei alei a celebrităților (Hollywood Walk of Fame) nu era vorba de o cheltuire a banilor publici, ci de aprobarea unui studiu privind oportunitatea unui astfel de contract. Se înființează o comisie care să analizeze varianta aceasta. De ce au avansat înainte de ședința de Consiliu Local sume care sunt fictive? De ce arată pe Facebook că municipalitatea vrea să cheltuie bani? Este un populism de care mă delimitez”, a spus, pentru Replica, Vergil Chițac.

”PSD a înțeles despre ce este vorba”

Acesta a explicat pentru Replica și motivul pentru care PSD a susținut acest proiect. ”Este o chestiune de normalitate. PSD a înțeles despre ce este vorba. Au spus, dacă în urma acestui studiu îi veți consulta pe cetățeni și vor spune că proiectul este bun, ei sunt de acord”.

De altfel, nu este singurul proiect aprobat de PSD și care nu a primit votul celor de la USR. Și Regulamentul de acces în zona Peninsulară primit vot pozitiv de la social democrați. ”Regulamentul este al lor. Iar cei de la USR, nu știu de ce au fost împotrivă, nu știu ce s-a întâmplat în comisii. Un regulament nu poate fi perfect. Atunci, încercă să cuprinzi cât poți, îi dai drumul și îl corectezi pe parcurs. Ei fac ceea ce fac pe considerente politice”, a mai spus edilul.

Acestea fiind spuse, nu putem să nu ne întrebăm dacă vor mai merge partidele aflate în coaliție în aceeași direcție sau vor continua să-și pună piedici și să-și trimită săgeți ascuțite. Doar timpul ne va spune când și dacă își vor rezolva problemele din bucătăria comună.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vergile, adu-l ma si pe Babu
0
0
multa puie Chitac si ansamblul folcloric USL
4
0
Pe strada Nehoiului sunt CAVERNE! Se surpa peste tot. De doi ani au schimbat canalizarea dar au astupat cu mocirla plus 10cm de piatra recuperata. La RAJA si primarie, este plin de dorei!
1
0
PSD plus PNL egal LOVE
7
0
1- cat aveti pensie domnule primar , 2- primiti si salariul dela primarie ?? si cat 3 - nu aveti RUSINE ?? 4-chiar nu Vedeti zona Peninsulara in ce Hal a ajuns ca dalele pe care se circula ne rupe masiniuile??sau daca ai ajuns primar nu te intereseaza sa mai treci pe aici ??? RUSINE domnule primar dar daca iti iei salariu si pensie merita 4 ani nu????
8
0
Nu a inteles nici acum, ca a pierdut votul constantenilor, din cauza Regulamentului parcarilor!!
17
1
USL-ul nu doarme! USL-ul e chitac!
9
1
Si noi ne delimitam de imbecilitatile caporalului chitac.
21
0
Chitac nu a facut nimic pana acum. De acum incolo, nicio sansa, doar campanie electorala si coalitii pentru viitoarea guvernare.
21
0
credeam ca mai rau ca fagadau nu se poate! m-am inselat
25
2
Semnati pentru referendum sa fugarim pensionarul de la primarie !
26
1
Sa imi bag p... in fi-sa lu VERGIL !
14
3
Chiar nu ai inteles nimic
17
0
Gata, pensionarul special Chitaila s-a inteles la malai cu psd ciuma rosie? Vai de capul lor de liberali constanteni... sau, de fapt, s-au intors la vechea dragoste?!?
32
3

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118