REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Chițac și Rusu în inspecție pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu

Chițac și Rusu în inspecție pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu

Valentina CAMARA 24 aprilie 2023 | 16:01 2265

Primarul Constanței, Vergil Chițac, și viceprimarul Ionuț Rusu au efectuat în cursul zilei de luni, 24 aprilie a.c. o inspecție pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu pentru a monitoriza progresul lucrărilor și a găsi împreună cu antreprenorul cele mai eficiente soluții pentru a accelera procesul de asfaltare, amenajarea trotuarelor și iluminatul stradal.  

Chitac si Rusu in inspectie pe bulevardul Alexandru Lapusneanu

„Ne pregătim pentru debutul sezonului estival și dorim să reducem pe cât posibil aglomerația cauzată de lucrările aflate în derulare pe acest segment de drum și în zonele limitrofe. Sunt convins că cetățenii înțeleg că scopul acestui proiect este de a moderniza infrastructura Constanței, însă totodată este absolut necesar ca și antreprenorul să intensifice ritmul muncii pentru a asigura o circulație fluidă, atât pentru localnici, cât și pentru turiști“, a precizat primarul Vergil Chițac.  

În funcție de condițiile meteorologice, se estimează că până la finalul acestei săptămâni vor fi încheiate lucrările de modernizare ale bulevardului Alexandru Lăpușneanu în zona intersecției de la City Mall. Acestea vor include refacerea asfaltului și repunerea în funcțiune a semaforului.  

Echipa Primăriei a vizitat și intersecția dintre bulevardele Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu (Păpădie), unde lucrările de reorganizare sunt în plină desfășurare într-un ritm susținut. Confort Urban a oferit asigurări că până în weekend aceste lucrări vor fi într-un stadiu avansat de finalizare. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era pt.Rusu,pe Dl.Chitac deocamdata ca are un juramant militar depus ii dau credit...:)) am frigiderul mare,cred ca ale lui sunt pline:)
0
0
Odata sa mai aud cum vrei tu sa faci legea la Palatul Copiilor in interes privat (Hagi)si vezi ce zice legea, lepra mica parvenita cu voie..Sau ai uitat cine esti? Sa te caut putin la ouă?sau la strutzu/ mazare etc ?chiar tupeul vostru intrece bunul simt.Pentru toate e un leac,e cu odihna...
0
0
Un primar adevărat ar trebui să monitorizeze zilnic stadiul lucrărilor. Să vadă cum sunt doi, trei muncitori care se sprijină de câte o lopată. Să vadă cum ne stricam mașinile și să audă urările șoferilor!
0
1
Doi p****i au plecat la plimbare .
1
0
Sa va fuuut în bot pe amândoi. Două nulități! Cancerul Constanței!
7
1
Au umplut bulevardele de gropi și utilaje părăsite și au dispărut. Pe la 8 dimineața apar cațiva muncitori cu lopețile și 2 mături, iau o scurta pauza pe la 12 și la 4 pleacă acasă. Ne prinde și vara viitoare tot așa
7
1
cat am fost primar au putrezit tevile.Nea felix stroe in loc sa le schimbe a dus banii la partid.Orasul e la pamant un santier intreg pentru ca 30 de ani nu s-a facut nimic.asta macar baga firele pe sub pamant schimba tevi si sper sa faca cv pt oras pe astia care-i injuram PUNCT
4
8
Doi incompetenti impotriva carora voi merge sa votez....Rusine si prostie....administratia Constanta
13
2
Primar de ca ca mi am paradit plamanii de la praful asta ciudat de ciment pe care il arunca ciorile astea pe lapusneanu
12
2
Hai ba in strada! Ca astia isi bat joc!
15
2
Doi Papagali
10
2
cataaa mweee au luat hastagistii !!!!! poponarilor, hai pe strazi sa tipati...
8
5
Constantaaaa trezireaaaaaaaa
23
2
Asa este Domnul meu ! Constanta doarmeee!!! Trezirea sau o sa fie si mai mare dezastru !!!!
22
2
La proteste nu iese nimeni !!!! Doar pe net comentați ! Va meritați soarta ! Somn usor in continuare Constanta !!!!!!
21
3
de o luna cel putin nu se misca ABSOLUT nimic pe lapusneanu doar masinile noastre in canalizarile si gropile din astfalt inghitind tot de 1 o luna cel putin praf mai mult decat daca am fi intro furtuna de nisip ....iar primarul vine sa se uite dupa fluturi ce tampenie
25
2
Mos teaca , mai lasa plimbarile si fa ceva si pentru constanteni. Ca ai distrus tot orasul !
21
3
Bai Chitacu tie nu tie rusine sa infuleci si pensie 12000 si salariu 18000 din taxele platite de noi tinerii care avem 3000 in mana?!?
27
4
A iesit buni cu nepoțelul cel netot sa vada cum se asfaltează in ritm de melc..
19
3
Abia acum??????
23
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016