REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° ConstanÈ›a Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
21.5° ConstanÈ›a Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Chitaristul Al Di Meola a fost externat de la Spitalul Bagdasar: Voi fi veșnic recunoscător

Chitaristul Al Di Meola a fost externat de la Spitalul Bagdasar: Voi fi veșnic recunoscător

A.F. 4 octombrie 2023 | 00:00 170

Chitaristul Al Di Meola a fost externat de la Spitalul Bagdasar - Arseni după probleme cardiace în timpul concertului de la Arenele Romane."Astăzi am fost externat după 5 zile de la Spitalul Bagdasar-Arseni aici în BucureÅŸti, România! Încă nu-mi vine să cred că s-au întâmplat toate astea! Dr. Valentin Chioncel mi-a salvat viaÅ£a ÅŸi îi voi fi veÅŸnic recunoscător lui ÅŸi echipei sale incredibile!", a scris pe Facebook artistul.

Chitaristul Al Di Meola a fost externat de la Spitalul Bagdasar: Voi fi vesnic recunoscatorAl Di Meola

Al Di Meola a mulÅ£umit ÅŸi fanilor: "Vă mulÅ£umesc mult pentru toate urările de bine, comentariile ÅŸi notele voastre! Åži nu aÅŸ fi fost aici fără minunatul meu cardiolog, dr. Valentin de la Spitalul Bagdasar Arseni din BucureÅŸti! O să o iau mai uÅŸor o perioadă. Am nevoie să mă recuperez complet pentru a mă întoarce să fac muzică ÅŸi să o văd pe fetiÅ£a mea Ava crescând. Sunt veÅŸnic recunoscător pentru tot ceea ce fac".

Chitaristul Al Di Meola, care a ajuns la Spitalul „Bagdasar - Arseni” din cauza unor probleme cardiace la concertul de la Arenele Romane, le-a transmis fanilor că primeÅŸte cele mai bune îngrjiri posibile ÅŸi că este hotărât să se refacă ÅŸi să îÅŸi rea concertele în 2024. Toate concertele sale din 2023 au fost amânate.

Artistului i s-a făcut rău pe scenă spre finalul concertului susÅ£inut miercuri seară, la Arenele Romane.Chitarist jazz, jazz-rock ÅŸi jazz-fusion, dar ÅŸi producător, Al Di Meola - născut în New Jersey, pe 22 iulie 1954 - s-a înscris la colegiul de muzica Berklee din Boston, în 1971, iar trei ani mai târziu, s-a alăturat trupei pianistului Chick Corea, Return to Forever, alături de care a cântat până în 1976. În acelaÅŸi an a lansat primul album solo, „Midnight Sun”.


A colaborat, între alÅ£ii, cu artiÅŸti ca Luciano Pavarotti, Paco de Lucia, Phil Collins, Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder ÅŸi Jean Luc Ponty.Între proiectele din care a făcut parte se numără Super Guitar Trio - care l-a adus alături de chitariÅŸtii Paco De Lucia ÅŸi John McLaughlin - ÅŸi trio-ul The Rite Of Strings, cu Jean-Luc Ponty ÅŸi Stanley Clarke, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768