REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
26.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Christina Applegate, la ultima apariție pe covorul roșu

Christina Applegate, la ultima apariție pe covorul roșu

Valentina CAMARA 28 februarie 2023 | 00:00 825

Christina Applegate a mers la cea de-a 29 ediție anuală "Screen Actors Guild Awards" alături de fiica ei, Sadie, în vârstă de 12 ani. Actrița și-a făcut apariția pe covorul roșu cu bastonul ei personalizat, asta după ce în anul 2021 a fost diagnosticată cu scleroză multiplă.

Christina Applegate, la ultima aparitie pe covorul rosu

Christina Applegate a avut o apariție a partea asta pentru că actrița a mers la cea de-a 29 ediție anuală "Screen Actors Guild Awards" cu bastonul ei personalizat și a dat dovadă de curaj. Actrița a fost însoțită de sora ei în vârstă de 12 ani.

Cum a apărut Christina Applegate pe covorul roșu

Christina Applegate a fost diagnosticată cu scleroză multiplă în anul 2021, iar pe covorul roșu a avut o apariție spectaculoasă, asta pentru că a purtat o rochie lungă de catifea, iar bastonul era personalizat și pe el scria "FU MS", împreună cu numele și inimile decorative atâta lei cat și ale fiicei sale. Actrița a atras toate privirile atunci când și-a făcut apariția pe covorul roșu.

 

„Salut, prieteni! Acum câteva luni am fost diagnosticată cu scleroză multiplă (MS). A fost o călătorie ciudată. Dar am avut sprijinul câtorva oameni care ştiu că au aceeaşi afecţiune. A fost un drum greu. Dar, aşa cum toţi ştim, drumul merge mai departe. Cu excepţia cazului în care vreun tâmpit îl blochează", a scris Christina Applegate pe contul său de Twitter, în acea vreme.

Christina Applegate a fost diagnosticată cu scleroză multiplă la filmările unui serial

Actrița a fost diagnosticată cu scleroză multiplă în timp ce filma cel de-al treilea și ultimul sezon al serialului de comedie, iar în timp ce Netflix a vrut să oprească serialul după ce a fost diagnosticată, Christina Applegate a fost hotărâtă să termine.

''Trebuie să terminăm această poveste. Este prea importantă pentru inimile noastre, prea importantă pentru sufletele noastre. Și trebuie să ne dăm acest cadou, nu numai nouă înșine, există oameni care iubesc aceste personaje.”, a declarat Christina Applegate pentru Netflix, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fiica de 12 ani sau sora de 12 ani? hotarati-va
3
3
Pentru autoarea articolului.. Stimata doamna, cu exceptia cazului cand subiectul a decedat, nu se foloseste expresia "ultima apariție " ci "cea mai recenta apariție " .. "ultima" folosim cand suntem absolut siguri ca este ultima..intelegeti?
6
3
Pentru autorea articolului.. Stimata doamna, cu excpetia cazului cand subiectul nu a decedat, nu se foloseste expresia "ultima apariție " ci "cea mai recenta apariție " ..ultima folosim cand suntem absolut siguri ca este ultima..intelegeti?
3
3

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303