REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Lun., 30 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6868
10.4° Constanța Luni, 30 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6868
 

Ciclonul care a speriat toată România a fost de fapt... un fâs. Video

Ciclonul care a speriat toată România a fost de fapt... un fâs. Video

Deria ISLEAM 30 septembrie 2024 | 10:50 4136

 Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informează că, începând de astăzi, 30 septembrie, ora 10:00, în Dobrogea va fi instituit Cod Galben de vreme severă. Fenomenele vizate includ ploi însemnate cantitativ și intensificări ale vântului. Interval de valabilitate: 30 septembrie, ora 10:00 – 1 octombrie, ora 10:00. Cu toate că peste tot s-a anunțat că va fi o urgie, se pare că de această dată nu a fost vorba decât despre un mare... fâs, o alarmă falsă. Mamaia dar și Mamaia Nord s-au inundat iar, în acest lucru este la ordinea zilei, din cauza lipsei canalizărilor.

Ciclonul care a speriat toata Romania a fost de fapt... un fas. VideoStațiunea Mamaia, Constanța, zona Princess

Constanța, sub Cod Galben de vreme severă

În această perioadă, în zona Dobrogei, se vor înregistra averse, cu cantități de apă care pot atinge 25-40 l/mp și, izolat, peste 50 l/mp. Vântul va prezenta intensificări semnificative, cu rafale de 50-70 km/h.

Ciclonul care a speriat toata Romania a fost de fapt... un fas. VideoMamaia Sat, Constanța

Ploaia abundentă a lăsat în urma sa bălți imense în diverse zone ale orașului, îngreunând traficul rutier și pietonal. De asemenea, vântul puternic a provocat prăbușirea crengilor, iar temperaturile au scăzut brusc, aducând un val de frig neașteptat pentru această perioadă.

Ciclonul care a speriat toata Romania a fost de fapt... un fas. VideoZona Princess

Primăria Constanța: Cod Galben de Vânt la Constanța

„Atenționarea emisă de meteorologi este valabilă începând de mâine, 01 octombrie, de la ora 10:00, până pe 02 octombrie, ora 10:00. Fenomene vizate: intensificări ale vântului; Zona afectată: Dobrogea; În acest interval, vântul va prezenta intensificări, cu rafale de 50-70 km/h în întreaga regiune Dobrogea.

Ciclonul care a speriat toata Romania a fost de fapt... un fas. Video

Prognoză pentru astăzi, 30 septembrie:

Vremea va fi rece, cerul va fi acoperit și vor cădea ploi temporare. Cantitățile de apă vor varia între 25 și 35 l/mp, în special prin acumulare. Vântul va sufla cu intensificări susținute, atingând rafale de 60-70 km/h. Temperatura maximă, în scădere accentuată față de ziua precedentă, va ajunge în jurul valorii de 14 grade, iar minima va fi de 10-11 grade.

Ciclonul care a speriat toata Romania a fost de fapt... un fas. VideoCazino, Constanța
 
Prognoză pentru mâine, 01 octombrie:

În intervalul 01.10.2024 ora 09:00 – 02.10.2024 ora 09:00, vremea se va menține rece. Cerul va fi predominant noros și, pe alocuri, vor fi precipitații slabe. Vântul va continua să prezinte intensificări, cu rafale de 60-70 km/h, în timpul zilei și în prima parte a nopții, urmând să slăbească în intensitate ulterior. Temperatura maximă va fi de aproximativ 15 grade, iar cea minimă va oscila între 11 și 12 grade.
 
Facem apel la cetățeni să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor de electricitate, panourilor publicitare și clădirilor aflate în construcție. De asemenea, rugăm conducătorii auto să evite oprirea sau staționarea sub copacii de pe marginea drumurilor.
 
Pentru a semnala eventualele probleme apărute, constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot apela permanent la următoarele numere de telefon:
- Dispecerat Primăria Municipiului Constanța: 0241/550055
- Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală: 0241/484205 și 0341/922
- Dispecerat Serviciul Protecție Civilă: 0737/552271”

Ciclonul care a speriat toata Romania a fost de fapt... un fas. VideoStațiunea Mamaia, Constanța, zona Princess

Meteorologii anunță că vremea instabilă va continua până mâine, 1 octombrie, la ora 10:00, așa că locuitorii trebuie să fie pregătiți pentru noi episoade de ploi și vânt puternic.

Ciclonul care a speriat toata Romania a fost de fapt... un fas. VideoStațiunea Mamaia, Constanța, zona Princess

Inundații în Mamaia Nord

În zona Mamaia Nord, întreaga faleză a fost inundată în urma ploilor abundente aduse de ciclonul Ashley. Apa s-a acumulat rapid, acoperind șoseaua și îngreunând accesul pietonilor și vehiculelor.

Ciclonul care a speriat toata Romania a fost de fapt... un fas. VideoMamaia Nord

Situația rămâne problematică din cauza cantităților mari de apă care continuă să se scurgă în zonele joase ale falezei.

Ciclonul care a speriat toata Romania a fost de fapt... un fas. VideoMamaia Nord

Video 1

Video 2

Video 3

Video 4

 

În concluzie, ciclonul Ashley, anunțat cu surle și trâmbițe pe toate căile de comunicație, s-a transformat în două fire de ploaie și trei crengi fragile rupte din copaci. Se pune întrebarea dacă toată această tevatură cu coduri de diferite culori să nu fie cumva doar o diversiune pentru ca românii să uite de scandalul cu banii de chirie ai lui Iohannis sau alte asemenea subiecte.

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o fi turcoaica ? Ce zice coranu ?
1
1
ar trebui sa se ocupe de hotiile pesedeului. Si sa lase chiriile presedintelui in seama lui allah.
2
1
Fasaita.... hal de "jurnalisti", un fel de scuip a tori de seminte cu 3 clase
2
2
Sosoaca
1
1
Cred ca este bine ca oamenii s-au pregatit pentru ce este mai rau, dar n-a fost decat ceva minor. Daca erau anuntati si nu se facea nimic, dar s-ar fi intamplat nenoriciri, sareati in sus ca de ce nu s-a facut nimic. Acum, cand s-au depus niste eforturi, dar fara sa se intample nenoriciri, tot nu e bine. E bine ca am invatat ceva din asta.
1
4
a fost campanie electorala, nici macar nu e asa greu de ghicit...
7
1
Nu ploaia o sa ne omoare ci coruptia si incompetenta jegurilor de bugetari
10
2
Cumpărați-vă apartamente în mamaia nord..mamaia sat..în zona aia..unde nu sunt scurgeri .canalizări..presiune apa..etc.și alte utilitati..romani p****i și inculti...sa stați numai cu frica și teama..ca pierdeți banii
5
1
Mamaia Nord canalizarea cu c***t direct pe plaja, vai de copii vostri
5
0
Sunteti foarte pro$ti... Un mare fâs sunteti voi in presa constanteana. Daca nu avertizau oamenii si chiar venea mare furtuna, ce mai aveati de comentat...
5
7
Sunteti foarte pro$ti... Un mare fâs sunteti voi in presa constanteana. Daca nu avertizau oamenii si chiar venea mare furtuna, ce mai aveati de comentat...
5
8
V am speriat tare cu știri false.. hahaha.. mi a dat Chiti la cioc
11
3
Sa vedeti cand va veni ciclonul Vasile !
14
0
Numai panica vreti sa induceti populatiei ! Mincinoși nenorociți vreți sa semanati panicați in zadar. Iar apa aia din mamaia sat e la fiecare ploaie din cauza infrastructurii jalnice. De vina e coruptia Primariei care a dat autorizațiile pentru toate blocurile alea multe.
29
0
Parcarea aia de langa ex Coyote Ugly se inunda si la cea mai mica aversa! Iar pentru inundatiile de pe faleza Navodari / Mamaia Sat sa le multumiti primarilor din Navodari (ultimii 10 ani) pentru ca au autorizat constructii fara a pune la dispozitie o minima infrastructura ex canalizari, rigole de preluare ape pluviale etc.
27
0

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515