REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

CIMITIRUL din COGEALAC, PLIN de GUNOAIE și BĂLĂRII

CIMITIRUL din COGEALAC, PLIN de GUNOAIE și BĂLĂRII

Replica API 27 iulie 2021 | 11:06 1452

Dacă în urmă cu câteva zile Replica de Constanța trăgea un semnal de alarmă în privința stării deplorabile a cimitirului din Viile Noi, de data aceasta un cititor nemulțumit ne-a atras atenția în privința cimitirului din Cogealac. ”Venind de nenumărate ori la bunicii mei din Cogealac, la cimitir, am constatat cu stupoare o neglijență indiferentă a Primăriei Cogealac în igienizarea cimitirului!” a declarat cititorul nemulțumit pentru Replica de Constanța. Nici primarul, Cati Hristu, și nici viceprimarul, Constantin Zgumă, nu au putut fi contactați pentru un punct de vedere.

Gunoaie și bălării la tot pasul

Cimitirul te întâmpină încă de la intrare cu gunoaie și resturi de lumânări. Dacă reușești totuși să intri, urmează lupta cu vegetația luxuriantă din cauza căreia abia se mai văd crucile. Situația aceasta este de ceva timp în comună însă iată că nimeni nu se ocupă de ea. ”Venind de nenumărate ori la bunicii mei din Cogealac, la cimitir, am constatat cu stupoare o neglijență indiferentă a Primăriei Cogealac în igienizarea cimitirului! Își bat joc de noi și de morții noștri. De ce plătim taxe? De ce nu se ocupă nimeni de curățenie și de tunsul ierbii?” a declarat pentru Replica de Constanța, nepotul unor locuitori din Cogealac.

Reporterii Replica de Constanța au încercat să-l contacteze pe primarul Cati Hristu și pe viceprimarul Constantin Zgumă, însă fără succes. Dacă telefonul primarului este închis aproape mereu, viceprimarul a evitat total să răspundă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ziceti mersi ca nu-i plin de morti.
0
0
Ba ce stire in plm?! Adica pe oamenii din COnstanta ii freaca grija cimitirului din Kogealak? Ba ati innebunit ?!S-au terminat problemele?!
2
1
La Constanta e mai rau ! Dar aici nu zice nimeni nimic.
5
1
Cati Hristu analfabetul inconfundabil, v-a dat o lectie dura prin castigarea alegerilor din 2020. V-a cumparat pe toti impartind bani pentru voturi in stanga si in dreapta iar mai marii parchetelor i-au tinut umbrela. Ce asteptari aveati de la Cati cand luati banii ptr voturi ? Omul trebuie sa-si scoata banii ca erau imprumutati. Bravo lui ca a reusit sa va puna talpa pe beregata pana in 2024. Pana atunci va luat 7 piei de pe voi. Va suge si sangele din voi. El este adventist de ziua a saptea iar pentru el cimitirul este doar un popas spre RAI. De aceea nu-l intereseaza.
9
3

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436