REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.3° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
21.3° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Cinci aleşi locali liberali au trecut la PSD

Cinci aleşi locali liberali au trecut la PSD

Victor ROTARU 22 ianuarie 2024 | 00:00 840

Viceprimarul liberal al comunei Ştefan cel Mare, Rudi Buga, consilierul judeţean liberal Cătălin Giurea şi trei consilieri locali liberali din Slatina s-au alăturat PSD, au anunţat într-o postare pe facebook, reprezentanţii filialei judeţene PSD Olt.

Cinci alesi locali liberali au trecut la PSD PSD

"Într-o perioadă în care faptele vorbesc mai mult decât invectivele aruncate în spaţiul public, consilierii locali PNL Slatina: Văduva Ştefan, Costică Eugen Romeo, Drăgoi Nicolae şi consilierul judeţean Giurea Cătălin-Petrişor aleg să facă administraţie alături de echipa PSD, susţinând proiectele slătinene. Alături de noi, se află şi viceprimarul comunei Ştefan cel Mare, Rudi Buga, care a ales să meargă pe drumul dezvoltării început de echipa PSD Olt", se afirmă în anunţul PSD Olt.

Mesajul este însoţit de mai multe fotografii cu cei cinci liberali în sediul PSD Olt, alături de preşedintele organizaţiei judeţene social-democrate, Marius Oprescu, precum şi de primarul municipiului Slatina, Emil Moţ.

În toamna anului trecut s-au mai alăturat PSD primarii liberali ai comunelor Iancu Jianu şi Şopârliţa, cinci consilieri judeţeni şi zeci de membri ai organizaţiei liberale din Corabia, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se muta de la un partid la altul crede că va câștiga PSD ,ce ă făcut PSD ptr popor ( nimic) doar că au mărit salariile primărilor și numai minciuni ne- au promis ,cine îi mai alege?!
0
0
Hotzi dar tot prostani , trebuia sa treaca la haur
0
0
Mizerii de oameni politici. Mint de ingheata Marea Neagra. Ne-au mintit ca vor anula pensiile speciale si pensiile nesimtite. In semn de protest nu ma mai prezint la vot. Sa mearga sa voteze nemernicii si nesimtitii cu pensii speciale.
5
2
dlor...ALESI LOCALI??? de ce ati trecut la PSD??? CINE VOTEAZA psd ??? POATE DRACU DE LA 12 NOAPTEA ??? SA SA VA AJUTE DUMNEZEU..
8
1
Imoral este ca legea nu-i sanctioneaza cu incetarea mandatului si interzicerea dreptului de a mai candida.
8
0
Tradatori si traseisti politici... ce conteaza ca alegatorii i-au votat cand reprezentau PNL, ce conteaza ca e imoral ce au facut, important pentru astfel de specimene este sa ramana la ciolanul politic...
6
2

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212