REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 13 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6820
33.4° Constanța Marți, 13 August 2024 Anul XX Nr. 6820
 

Cinci fete au făcut praf un apartament închiriat, în municipiul Constanța! Video

Cinci fete au făcut praf un apartament închiriat, în municipiul Constanța! Video

D.R. 13 august 2024 | 00:00 6141

Un sejur la mare al unor tinere din Fălticeni s-a transformat în coșmar pentru proprietara imobilului în care acestea au fost cazate. În timpul zilelor de vacanță, proprietara a intrat în apartament, moment în care a dat piept cu realitatea. Femeia s-a luat cu mâinile de cap după ce a văzut dezastrul lăsat în urmă... sticle de alcool, lenjerie intimă peste tot, machiaje și bagaje întregeau un peisaj de coșmar. Interesant este cum a intrat gazda în imobil, deși turistele nu-și încheiaseră sejurul la malul mării!

Cinci fete au facut praf un apartament inchiriat, in municipiul Constanta! Video dezordine peste tot

Cinci minore din județul Suceava s-au dezlănțuit complet în locuința pe care au închiriat-o, petrecând la maximum, folosindu-se de bunurile proprietarei pe care le-au și distrus, ulterior.

Cinci fete au facut praf un apartament inchiriat, in municipiul Constanta! Video

Apartamentul arată ca după bombardamente, în materialul video se poate observa dezastrul lăsat în urmă: mizerie, lucruri aruncate la întâmplare, ambalaje și sticle...

 

Cinci fete au facut praf un apartament inchiriat, in municipiul Constanta! Video

Gestul turistelor ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru cei care oferă chirii atât în Constanța și să-și aleagă cu atenție clientela.

Cinci fete au facut praf un apartament inchiriat, in municipiul Constanta! Video

 

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce pul i au. Primit ele pe acolo
0
0
Anaful stie k inchiriezi l n***u
1
0
L ce casa ai dat la chirie,ce vrei
1
0
5 fete sau 5 bagaje?
7
0
Imi beau cafeaua si ma super amuz citind comentariile. Va multumesc dragi oieri , tuciurii , spuma societatii. Pup
0
2
CINE TE-A OBLIGAT SA LE INCHIRIEZI APARTAMENTUL???CE-AI CAUTAT...AIA AI GASIT...BINE TI-A FACUT...NOTA ZECE PENTRU PUTORI..ASA VA TREBUIE...PROFITORILOR...VRETI SA VA IMBOGATITI....JAVRELOR...
6
2
Mai "riscule"dar p***t mai eshti,normal ca nu plateshti impozit mai mare pe an decat plateshte oricare proprietar de locuintza,dar daca itzi foloseshti bunul pentru ca sa realizezi venituri atunci plateshti implizit pe venit asha este legea in Romania si in toata Uniunea Europeana.
11
1
ce primesti, aia ai.
8
0
Este foarte clar ce fel de fete sunt astea, si cu ce se ocupa... Nu mai comentati aiurea despre taxe si impozite, pune-ti mana la munca...sa vedeti cum se fac banii , si cati din ei se duc pe taxe catre Stat !
13
9
Gogule , banii cu care a fost cumparat bunul au fost deja impozitati , in momentul cumpararii s-a platit TVA si impozit , de cate ori sa platesc impozit pe banii mei? E normal sa platesti pe banii deja impozitati inca 4-5 impozite ?
24
4
Ptr ce sa platesc impozit ptr lucrul meu personal? M A AJUTAT STATUL SA L CUMPAR?
31
7
Ha,ha,ha,plingea cnv din familia ei la cafea și arată poze.Ca,cică a vb la secție sa le sperie poate mai ciugulește ceva bani Mai makidonilor,are dreptate cineva mai sus,impozit plătiți ptr veniturile din chirie?Nu e normal ce au făcut,asta e nația noastră a r*mânilor,când zici Fălticeni nu poți cere mai mult,dar mă repet și eu,cercetează cineva daca plătește makidoanca impozit pe venit?
20
12
Moldovenii sunt renumiți ptr mizerie,dar îți asumi riscul când închiriezi.Intrebarea însă e altă?Cucoana plateste oare impozit pe venituri,pariez că nu?Poate e cercetată și această speță a impozitului pe venit.
21
19
Borfeturi jeggoase. Cand le mai ia cate unul gatul öe plange lumea de mila ca erau copile olimpice. Cu trascaul si drogurile in nas de la 10 ani, la 12 fac deja plozi.
21
7
Vai vai ce a pățit m1kdoanka acum trebuie să plătească pentru c*rățenie și nu-i mai rămâne pătațri,
24
10
PARINTI ZERO...IN CONCLUZIE BOARFELE MANDARDISTE AU VENIT SA O SU GA PE LITORAL SA FACA LOVELE...ASA ESTE SI LA ELE ACASA NU ESTE NICI O DIFERENTA
29
2
Aici nu vine ANPC-ul ? Să vină HC să vadă pe cine protejează statul și dau amenzi și închideri de locații ca nu respectă normele
16
8

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016