REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 16 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6854
14.4° Constanța Luni, 16 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6854
 

Cine a adus cunoscutul brand de mobilă Nill's Furniture Design la Constanța?! Video

Cine a adus cunoscutul brand de mobilă Nill's Furniture Design la Constanța?! Video

Mirela PASCAL, Emilia BABU 16 septembrie 2024 | 00:00 508

În urmă cu câțiva ani, a demarat un proiect la Constanța, în zona Veterani, numit  South Side Residence, un complex rezidențial unde te vei simți acasă. Format din 6 blocuri moderne de 8 etaje, amplasate la o distanță perfectă unul față de celălalt pentru a asigura intimitatea și armonia spațiului, apartamentele s-au vândut ca pâinea caldă, iar clienții sunt mulțumiți... în special de designul deosebit și îmbinarea elementelor clasice cu cele moderne. Printre colaboratorii dezvoltatorului imobiliar se numără și Nill's Furniture Design, o companie din Turcia cu peste 50 de ani de experiență în industria mobilei, oferind clienților săi produse de calitate și estetice, îi ajută să-și facă spațiile de locuit mai confortabile și mai elegante. Dezvoltatorul South Side Residence a adus Nill's și la Constanța, urmând ca în viitorul apropiat să-și deschidă porțile și la Craiova.

Cine a adus cunoscutul brand de mobila Nill's Furniture Design la Constanta?! Video

Nill’s România este un exemplu clar de la ceea ce înseamnă a fi un client și a deveni un partener de afaceri. În cel mai scurt timp posibil, pe o perioadă de doi ani, ne-au fost parteneri pe zona aceasta de dezvoltare industrială. Noi am construit câteva ansambluri rezidențiale și acum suntem parteneri, pe partea de mobilier. Ei se ocupau de mobilarea tuturor apartamentelor pe care le-am propus, pe bază de proiect. Între timp am dezvoltat atât o relație de prietenie, cât și de parteneriat, pentru că am regăsit un punct comun, am vrut să venim cu ceva nou pe partea de mobilier în România, deoarece piața era un pic saturată de mobilierul din Europa de Vest, să spunem: Italia, Olanda, Suedia, cum se știe”, a declarat Alina Țăranu.

Nill’s, compania mamă, este o companie de familie din Turcia, mai exact din Bursa, datează din anul 1958 și a prosperat încet, încet de la o fabrică mică a devenit o fabrică foarte mare și ei vor să o extindă și pe piața din Europa, spune Alina Țăranu. „Mai au încă un showroom în Albania. În România, suntem singurii. Este un parteneriat exclusiv cu noi, suntem singurii care deținem acest parteneriat, și nu suntem numai parteneri, ci și asociați. Avem acest showroom deschis în Constanța, la ansamblul South Side Residence, strada se numește General de Brigadă Irimia nr 7. De asemenea, vom deschide unul în decembrie, în Craiova”, a completat aceasta.

Cine a adus cunoscutul brand de mobila Nill's Furniture Design la Constanta?! Video

Pe partea de mobilier, Alina Țăranu spune că este prima colaborare cu Nill’s și ne se oprește aici. „În mod clar pentru că ne place foarte mult ceea ce producem și am crezut, credem în acest proiect. Mobilierul este de living, dormitor, cameră de zi, holuri, deocamdată nu producem mobilier de bucătărie, este în proiect această fază și nici mobilierul pentru camera copiilor”, a adăugat Alina Țăranu.

Cine a adus cunoscutul brand de mobila Nill's Furniture Design la Constanta?! Video

În ce stadiu este proiectul imobiliar South Side Residence? „Sunt trei blocuri finalizate, oamenii au început deja să se mute și vrem să mai dezvoltăm încă trei blocuri. Al patrulea este deja în curs de ridicare și urmează celelalte două. Preconizăm noi că în curs de doi ani le vom ridica complet pe toate cele șase. În această zonă au mers destul de bine vânzările, deoarece nu prea erau posibilități de cumpărare pe zonă. Fiind singurul ansamblu rezidențial, în această poziție, Veterani, a mers destul de bine.  Avem un procent de vânzare de 95%. Prețurile au început de la 900 de € pe metru pătrat, acum depinde foarte mult și de metoda de achiziție a apartamentelor. Desigur, venim în sprijinul cumpărătorilor și cu rate la dezvoltator”, a conchis Alina Țăranu.

Urmăriți interviul integral cu Alina Țăranu, în materialul VIDEO de mai jos:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166