REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Cine a câștigat concursul pentru șefia biroului Juridic din cadrul Primăriei Constanța?!

Cine a câștigat concursul pentru șefia biroului Juridic din cadrul Primăriei Constanța?!

Mirela PASCAL 27 iunie 2023 | 00:00 5850

Departamentul Juridic din cadrul Primăriei Constanța are, de luni, 26 mai, un șef cu acte în regulă. Este vorba despre Silvia Isabela Culea care, inițial, fusese delegată de Chițac, la sfârșitul lunii martie, să-i ia locul Lilianei Adam, o apropiată a Feliciei Ovanesian. Culea a dat concurs și a obținut, în final, 93,61 de puncte.

Cine a castigat concursul pentru sefia biroului Juridic din cadrul Primariei Constanta?!

Plecarea Feliciei Ovanesian a venit la pachet cu mai multe demisii în Primăria Constanța! Liliana Adam, șefa Biroului Legislație, contracte avize de legalitate și Legile Proprietății, este una dintre ele și despre care Replica a anunțat că Vergil Chițac i-a retras atribuțiile. Primarul a semnat pe 28 martie a.c., dispoziția privind încetarea exercitării cu caracter temporar a funcției publice de șef birou de către Liliana Adam, o apropiată a Feliciei Ovanesian. Tot atunci, Chițac a semnat și dispoziția privind delegarea atribuțiilor prevăzute în fișa postului șefei Liliana Adam, către Silvia Isabela Culea. Cea din urmă revine, însă, la Juridic, în locul ei, la Legislație, fiind numită Mirela Cetean.

Culea a câștigat postul... cu brio

Chițac a semnat luni, 26 iunie, dispoziția privind numirea pe perioadă nedeterminată a Silviei Culea în funcția publică de șef birou Juridic Contencios și Punerea în Aplicarea hotărârilor judecătorești, gradul II. Culea a susținut concurs și l-a admis cu brio. Adevărat, a fost singura candidată pe post, obținând un punctaj de 93,61 de puncte.

Cine a castigat concursul pentru sefia biroului Juridic din cadrul Primariei Constanta?!

Noua șefă a Biroului Legislație… bogată în terenuri și case

Silvia Isabela Culea este consilier juridic în Primăria Municipiului Constanța și este unul dintre cei mai bogați funcționari din primărie.

Cine a castigat concursul pentru sefia biroului Juridic din cadrul Primariei Constanta?!

Deține patru terenuri, dintre care unul în Tulcea, trei în Constanța, deține o casă de vacanță la Luncavița, o casă de locuit în Constanța și două apartamente, tot în Constanța, dar și un autoturism BMW 3, din 2018.  

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dobitocii ne prezinta un singur candidat.Cat de p***t esti si ai curajul si tupeul porcesc sa prosteti toti constantenii.Auzi... 1 canditat! In toata Constanta nu a gasit decat o machidoanca.Sunt asa de destepti m********i...asta stie sa scrie sau sa vorbeasca romaneste? Astia numai cu spaga branza si bani au intratpoeste tot.
1
1
ne dati si o poza cu chiratza ???
1
1
Ar fi Mai ieftin, Mai eficient, ar fi Mai bine daca postul ar fi fost ocupat de ChatGPT, adica inteligenta artificiala. IA nu primește spaga, nu face favoruri si nu astepti raspuns dupa 6 luni sau vreo datorie la fisc dupa 5 ani.
5
1
nu ne luati de p****i, cum se face ca a fost singura candidata?subiectele se stiu dinainte, ca sa ia cine trebuie, nu se vrea sa se investigheze de nimeni, deaia tinerii pleaca masiv din tara, aici trebuie sa faci compromisuri, sa semnezi la comanda si in final vine dna sa te ia , unii cu malaiul si altii se stie
13
1
Sho-bolanul Chi-tz-ak s-a inconjurat de me-kedo-ni sa invete sa faca banul. Asa ca o sa aiba de tras dupa mandatul asta ca urmele raman. Ce-i f-ur-at ramane in acte si bovinul amiral cartonat o sa plateasca pagubele. Seria de primari Mazare-Fagadau-Citzac subt pe acelasi calapod. H-oti din mama lor nascuti. Cor-uptia primariei Citz-ac este la nivel cu fagadau si mazare. PNL Constanta este mama in mana cu PSD Constanta. Trebuie votat cu alt partid dar cu cine? La USR numai meghedoni, la AUR numai meghedoni, Bola meghedon, la PMP numai meghedoni. Trebuie votat un roman independent cu o echipa de consilieri romani.
16
1
Ati vazut bibliografia de concurs? Nici cu cartile in fata nu iei un asemenea punctaj! Hai, siektir cu "concursurile" voastre!
28
1
CASTIGA CINE TREBUIE.NU CINE MERITA.POLITICUL, CEL MAI MARE CANCER AL SOCIETATII.
26
1

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677