REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.1° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
24.1° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Cine a fost Moonbin, membrul trupei K-Pop ASTRO

Cine a fost Moonbin, membrul trupei K-Pop ASTRO

Valentina CAMARA 21 aprilie 2023 | 00:00 402

Moonbin de la K-Pop ASTRO nu avea fani doar în Coreea de Sud, ci și în întreaga lume. Moartea sa este, în continuare, învăluită în mister, mai ales că mulți se întreabă care a fost cauza decesului. Pe lângă cariera de succes în muzică, Moonbin era dansator și model al unei case de modă cunoscută din Seul.

Cine a fost Moonbin, membrul trupei K-Pop ASTRO

Moonbin făcea parte din trupa K-Pop ASTRO, extrem de îndrăgită în întreaga lume. Artistul și-a început cariera sub îndrumarea mamei sale.

La doar 6 ani, a apărut pentru prima dată pe scenă, dar nu în calitate de cântăreț, ci drept model. Mai apoi, a apărut într-un videoclip, iar popularitatea sa a început să crească.

Cine a fost Moonbin de la K-Pop ASTRO

Artistul mai are o soră geamănă, Moon Sua, și ea la fel de cunoscută în Coreea. În 2004, Moonbin a defilat pentru prima dată, sub atentă supraveghere a mamei sale, care a remarcat dorința sa de a ieși în evidență. Doi ani mai târziu, începea să se contureze și latura artistică.

În 2009, Moonbin devenea și mai cunoscut, după ce a apărut într-un film pentru adolescenți. Mai apoi, o casă de discuri din Seul a remarcat potențialul său și pe când era doar în clasa a cincea, au decis să îl pregătească pentru un alt rol important și anume, apariția într-un alt proiect dedicat adolescenților, iTeen.

În 2016, s-a numărat printre cei șase membri ai trupei K-Pop Astro. Au debutat cu piesa „Hide & Seek”, urmată de un album ce conținea încă cinci melodii. Cântecele au devenit, în scurt timp, cele mai ascultate din Coreea de Sud, iar mai apoi în întreaga lume.

În 2017 și 2018, Moonbin a apărut în două seriale la fel de populare. Doar că, în 2019, artistul a lipsit de la lansarea albumului, pe motiv că s-ar fi confruntat cu probleme de sănătate.

Un an a lipsit din lumina reflectoarelor, iar în 2020, a revenit cu noi proiecte în televiziune, dar și cu dorința de își continua cariera în muzică alături de K-Pop ASTRO.

Moonbin a fost găsit fără suflare în locuința sa

Vestea morții artistului a luat prin surprindere pe toată lumea. Artistul împreună cu Sanha se aflau în plin turneu început în luna februarie și urmau să aibă concerte în mai multe orașe din Coreea de Sud.

Pe 13 mai, Moonbin era așteptat la un eveniment în Jakarta, Indonezia. Organizatorii au anunțat cu doar câteva ore înainte de decesul său că Fan Con Tour nu va mai avea loc, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303