REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cine a luat proba scrisă a concursului pentru funcția de secretar general al Constanței?!

Cine a luat proba scrisă a concursului pentru funcția de secretar general al Constanței?!

Mirela PASCAL 8 mai 2023 | 15:48 6889

Primăria Constanța a scos la concurs postul de secretar general al municipiului, ocupat în prezent, prin delegare, de Antonela Fulvia Dinescu. Acesta a preluat în noiembrie 2022 postul, înlocuind-o pe Mirabela Călin, care nu a reușit să promoveze examenul pentru post. Patru candidați și-au depus dosarele, iar la proba scrisă unul singur a promovat, cu 70.2 puncte., și anume Fulvia Dinescu.

Cine a luat proba scrisa a concursului pentru functia de secretar general al Constantei?!

Primăria Constanța a organizat un concurs de promovare în perioada 08-10 mai a.c. pentru ocuparea funcției de secretar general al UAT Constanța. În prezent, pe funcție se află Fulvia Dinescu, care s-a și înscris la concurs. Au fost patru candidați, însă doar unul a promovat proba scrisă, cu 70,2 puncte, care va susține proba interviului pe 10 mai a.c..Potrivit informațiilor noastre, Fulvia Dinescu ar fi promovat proba.

Precizăm că unul din candidați s-a retras din concurs, la cerere, în timpul susținerii probei scrise. Fulvia Dinescu a fost delegată de primarul Vergil Chițac să preia atribuțiile secretarului municipiului Constanța, în noiembrie 2022, după ce niciun candidat, din cei trei, nu a promovat concursul.

Cine a luat proba scrisa a concursului pentru functia de secretar general al Constantei?!

Reamintim că, la ultimul concurs, ce a avut loc în noiembrie 2022, niciun candidat, din cei trei care au participat la examenul pentru postul de secretar al municipiului Constanța, nu a reușit să promoveze examenul. Unul din candidați, respectiv Mirabela Călin, îndeplinea această funcție la momentul concursului. Nici Georgiana Gospodaru, care a îndeplinit și ea funcția de secretar, ce-i drept, pentru o perioadă mai scurtă, nu a reușit să promoveze examenul. Și al treilea candidat, Aurel Marinescu, care a venit tocmai din Olt pentru a-și încerca norocul și a doua oară, a picat. Anterior, concursul pentru funcția de secretar al municipiului Constanța a avut loc pe 27 decembrie 2021, atunci când procurorii DNA au descins în birouri, în urma unei sesizări.

Organizarea concursului era pusă sub semnul întrebării, acesta fiind și motivul pentru care anchetatorii au ridicat documente, în vederea verificării. Concursul a fost anulat. Scaunul de secretar general a fost râvnit, și la acea vreme, de Mirabela Călin, care este pe funcție, și Aurel Marinescu, un funcționar public din Olt, care de data aceasta nu a mai participat, pe motiv că Ani Merlă e președinta comisiei.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din situația asta reies clar următoarele: trafic de influență, favorizarea ... și ceea ce ar mai putea descoperi DNA dacă ar asculta convorbirile telefonice sau ar monitoriza permanent comisia de examinare și...
2
1
Are de recuperat fulvia, multe frunti in buric trebuie sa dea.
0
2
Sa vine spagile la liber!
0
2
Este apropiata cu Marian Guran !! Zilnic urca la ea …
2
1
Adica Gospodara ... mai bine se retragea ca asa am aflat toti cate puncte a luat
1
1
Vreau sa va spun doar un caz personal! Am avut ptr casa mea o extindere si am mers la doamna Fulvia in audienta pentru a ma lamuri cu ceea ce am de facut din punct de vedere juridic fara a o cunoaste deloc! Si stiti ce?, m a primit si mi a explicat ce am de facut! Asa ca jos palaria ptr dansa!
9
7
Ce tare. :)))
5
0
Poliția Locală Constanța nu va mai acorda amenzi pentru niciun fel de abatere sau contravenție. Motivul: singurul polițist local care știe să scrie și să citească a intrat în concediu medical.
16
0
a fost castigat de vulvia pentru ca in comisie a fost iinfractoarea mierloiu !!! Mwie cu kkt la toti !!!
11
6
A-ti promis multe in Campanie si nu v-ati tinut de cuvant… Sunteti partid mort in Constanta. Chitac trage cu dintii de Pensie Speciala ca un caine Flamand
15
1
Sa va cada mainile celor care stergeti mesajele...
11
0
Cum sa câștigi un concurs, când amenajare este egal construcție? Poate se întreabă cineva avizat? Dovezi scrise si semnate exista.
15
4
RUSU IONUT PRIMAR IN 2024. BINE CA A PLECAT FELICIU. PRIMARIA NU ESTE PENTRU ORICINE. RUSU ESTE CEL MAI COMPETENT SA FIE PRIMAR. PNL NU O MAI POATE DA COTITA. CANDIDATUL PNL ESTE IONUT RUSU
8
34
Mare greseala, mare . Fara comentarii pentru comisia care a aprobat selectia dosarelor... La vastitatea legislatiei in domeniul administrativ, care exista in prezent, acest examen nu se poate lua decat de o persoana care a cunoaste dinainte subiectele.
16
4
Comentati ca idiotii. Fulvia Dinescu, cine a lucrat cu ea poate confirma, este foarte competenta profesional. Deci, dna cu barba care doar ce a plecat de la primarie si sta prin faleza nord sa se gandeasca bine ce prostii a facut în cei trei ani de domnie
12
14
si nu se sesizeaza nimeni?vreo autoritate a statului de drept?
13
4
Tara asta are (inca) o mare problema : aproape nimeni (sau foarte rar, foarte putini) nu reuseste sa ia concursurile, evident cand nu sunt aranjate; nici problema asta, pentru care autoritatile au cea mai mare responsabilitate, nu o vad asa cum nu vad nici toate celelalte cateva mii de probleme existente de la foarte mari la ceva mai mici; oamenii este de vina ca este p****i
19
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016