REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cine a motivat-o pe Monica de la Angels să nu renunțe la școala de asistente medicale

Cine a motivat-o pe Monica de la Angels să nu renunțe la școala de asistente medicale

A.F. 23 mai 2024 | 00:00 203

De aproape un an Monica Ene (36 de ani) zis și Monica de la trupa Angels, după ce a cântat ani la rând în celebra trupă, și-a deschis orizontul în ceea ce privește dezvoltarea sa profesională. Pe lângă muzică, dar și evenimentele care au început să apară, deoarece începe sezonul estival, bruneta a început, de anul trecut și o școală de asistente medicale.

Cine a motivat-o pe Monica de la Angels sa nu renunte la scoala de asistente medicale

Aceasta a mărturisit de ce s-a îndreptat către acest domeniu dar și de cine a fost motivată.

„Cu școala de asistente medicale este foarte bine, dar în perioada aceasta îmi este foarte greu cu timpul pentru că evenimentele au început să apară. Chiar și așa cu siguranță nu voi renunța la această școală pentru că este visul bunicii mele pe care vreau sa îl îndeplinesc chiar dacă ea nu mai este printre noi. Așa că am să fac asta pentru ea și pentru mine”, a spus Monica Ene, scrie Click!.

Bunica, „comoară” sfântă

Monica Ene ne-a mai vorbit și despre una dintre cele mai importante persoane din viața sa care i-a călăuzit pașii în viață:

„Azi e ziua mea de nume și trebuia să fie ziua de nume și a bunicii mele. Țin minte că era o sărbătoare tare frumoasă ce, de multe ori, o petreceam împreună. Așa că astăzi, de ziua numelui ei dar și al meu, o să merg la cimitir la ea să îi aprind o lumânare pentru că merită. Pot să îți spun cu mâna pe inimă că nu am să mai fiu niciodată la fel fără ea”.

Cine a motivat-o pe Monica de la Angels sa nu renunte la scoala de asistente medicale

Monica Ene a ajuns în atenția tuturor în urmă cu 15 ani când forma cu Raluca Blejușcă trupa Angels. Cele două au reușit atunci să rupă topurile muzicale și făceau ravagii cu piesele „Așa-s băieții”, „Zăpăcește-mă” și „Toate fetițele, mâinile sus”. Însă, acele vremuri de glorie au apus pentru că acum fiecare are viața sa, Monica are o fetiță de 14 ani iar Raluca are cinci copii și un soț iubitor ce le oferă liniște sufletească.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016