REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cine a pus schela în drum? Un Dorel, meșter nebun! Video

Cine a pus schela în drum? Un Dorel, meșter nebun! Video

Victor ROTARU 4 aprilie 2023 | 00:00 2059

Se lucrează de zor în tot orașul, atât municipalitatea dar și muncitorii încearcă, sau nu, să tragă cât mai tare pentru a termina lucrările până la debutul sezonului estival. Însă, cum spune o vorbă veche românească „graba strică treaba”, pericolul plutește în aer, chiar pe o arteră intens circulată, din Constanța, frecventată atât de șoferi dar și de către pietoni. Din fericire, până acum nu s-a produs nici un accident major.

Cine a pus schela in drum? Un Dorel, mester nebun! Video

Nu doar municipalitatea caută din răsputeri să termine toate proiectele demarate în Constanța, se pare că și cetățenii sunt puși pe renovări, însă lucrătorii angajați nu sunt neapărat concentrați pe a face lucrurile cum trebuie, atât timp cât le fac repede.

Cine a pus schela in drum? Un Dorel, mester nebun! Video Astfel, pe strada Mircea cel Bătrân, aproape de intersecția cu Ion Rațiu, tronează o schelă folosită de câțiva „Dorei” pentru izolarea exterioară a unui apartament.

Cine a pus schela in drum? Un Dorel, mester nebun! Video

Totul bine și frumos până aici, însă, problema intervine atunci când ne aruncăm privirea la ”picioarele„ schelei. Dintre cele 8 picioare, 5 sunt proptite pe pachete de polistiren, care „conferă” o stabilitate excelentă. Lucrările de izolare exterioară au loc la etajele 2 și 3 ale blocului, iar schela nu are decât 12-15 metri.

Cine a pus schela in drum? Un Dorel, mester nebun! Video

În fiecare zi trebuie să traversez pe partea cealaltă pentru că mi-e frică. Am copil mic, și ies la plimbare cu căruciorul, și acea improvizație pare că se prăbușește dintr-o clipă în alta. Cineva ar trebui să se sesizeze până nu se întâmplă o tragedie. Nu știu cum de sunt lăsați să facă așa ceva.”, a transmis pentru Replica o constănțeancă speriată de opera lui Dorel.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu sunt DOREL KOKARELl si mi se FALFAIE NITEL MI SE RUPE PA PURCEL
0
0
O schela in drum e nimica toata.Dar cum e sa-ti iasa in cale ,de nu ai pe unde trece ,o pătură de servetele de la WC contaminate biologic cu sănge si colorate" maro "si imprastiate de vânt pe toata strada.Dupa materia de pe hartia igienica ,tampoane ,servetelele mizeria apartine unor doamnelor pana-m menopauza care ar fi trebuit sa fie deportante in Jungla cu firmă cu TOT pentru ca au trecut 2000 de ani si se comporta mai rău ca animalele.Deci animalelor colectati deseurile in pubele si nu-l mai abandonati pe unde va treziti ca de altfel va dati foarte curati si voi nu prodiceto gunpi căcăciosilor .
0
0
Cine a pus articolul în ziar? Un Dorel, jurnalist ordinar! Video
5
0
Din ciclul:,,Tine-te de bidinea,ca iau scara!"
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510