REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mar., 13 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6820
23.4° Constanța Marți, 13 August 2024 Anul XX Nr. 6820
 

Cine a vrut să îngroape cazul Bulai-Pieleanu a scos pe tarabă scandalul de la spitalul Sf. Pantelimon

Cine a vrut să îngroape cazul Bulai-Pieleanu a scos pe tarabă scandalul de la spitalul Sf. Pantelimon

Mirela PASCAL 13 august 2024 | 00:00 427

Acuzațiile de hărțuire sexuală la adresa lui Alfred Bulai au declanșat un scandal uriaș la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), dar, în același timp, au scos la lumină și anumite aspecte mai puțin cunoscute despre „vedeta” acestui scandal. Peste tot în România, posturile de televiziune erau ocupate de Alfred Bulai și victimele acestuia, însă Statul Paralel a vrut să închidă acest subiect sau, cel puțin, să-l facă uitat pentru o vreme, așa că și-a băgat coada în Pantelimon. Spitalul Pantelimon, subiect care a luat locul fostului profesor acuzat de agresiune sexuală. Cine vrea să îngroape cazul Bulai? Cui îi e frică?

Cine a vrut sa ingroape cazul Bulai-Pieleanu a scos pe taraba scandalul de la spitalul Sf. Pantelimon Alfred Bulai și Marius Pieleanu

România e, de vreo 30 de ani, sau mai bine, țara tuturor posibilităților. Țara jafului sub protecție politică. Nu trebuie să fii un geniu să înțelegi cine a furat. Serviciile și-au creat departamente de informare și execuție în domenii importante, precum justiție, bancar, inclusiv printre politicieni, dar și în companii ale statului, unde s-a format o încrengătură de relații și rubedenii. Un stat paralel, sau mai bine zis o afacere foarte bună, din care fac parte oameni obedienți, oameni care pot fi manipulați și conduși de alți oameni precum Coldea. Iar duce acesta a ajuns la DNA, toată România a aflat cine e Coldea și mulți din jurul lui au început să tremure de teama unor dezvăluiri. Unul dintre personajele despre care s-a spus că ar putea avea legătură cu Statul Paralel este și Alfred Bulai, profesorul de la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), acuzat de agresiune sexuală. Nu știm dacă e o victima Statului Paralel, cert este că, o bună bucată de timp, Bulai ocupa primele pagini ale ziarelor și se afla peste tot, la toate posturile de televiziune.

Cine a vrut sa ingroape cazul Bulai-Pieleanu a scos pe taraba scandalul de la spitalul Sf. Pantelimon


În guvernarea Băsescu-Tăriceanu, adică între 2006 și 2008, Alfred Bulai a beneficiat de o sinecură politică pe filiera PDL-PNL, fiind numit președinte, cu rang de secretar de stat, la Agenția de Strategii Guvernamentale. Practic, Alfred Bulai a fost susținut în ocuparea acestor două sinecuri publice de PDL, PNL și PSD ceea ce ridică multe semne de întrebare despre cine este acest conferențiar de la SNSPA și cine l-a susținut. Mai mult, din 2016, Alfred Bulai a fost directorul Departamentului de sociologie din SNSPA și, totodată,  prodecan al Facultății de Științe Politice. În martie 2016, Alfred Bulai ajungea membru în Consiliul de Administrație al Societății Române de Televiziune, cu susținerea PSD. La aceea vreme, PSD era condus de către Liviu Dragnea. Numit cu girul baronului de Teleorman în bordul TVR, Alfred a stat pe funcție aproape 2 ani.  

A avut sau nu Alfred Bulai legături cu fosta Securitate ori cu statul paralel? Că, deh, dacă te promovează Traian Băsescu, Călin Popescu-Tăriceanu sau Liviu Dragnea nu poți să nu-ți pui niște semne de întrebare.

Statul Paralel, asalt la medicii de la Pantelimon

Revenind, așa cum spuneam, despre Bulai s-a vorbit zile întregi, și nopți… televiziunile nu mai aveau alte subiecte dedicându-și mare parte din timp lui Bulai. S-a făcut chiar un serial unde, în fiecare zi, mai apărea câte un profesor sau o studentă cu dezvăluiri. A intrat în scenă inclusiv profesorul Marius Pieleanu, și el este acuzat de hărțuire sexuală. Până într-o zi când s-a pus frână… Bulai și Pieleanu au dispărut din segment, pentru că cineva a vrut ca subiectul să dispară sau să fie uitat. În locul lor au apărut Spitalul Pantelimon și medicii acuzați că au omorât pacienți cu bună știință.

Cine a vrut sa ingroape cazul Bulai-Pieleanu a scos pe taraba scandalul de la spitalul Sf. Pantelimon

Așadar, vorbim despre un salt mare al Statului Paralel, de la Bulai și Pieleanu, la medici mai mult sau mai puțin vinovați de acuzațiile care li se aduc… Cine și de ce vrea să îngroape cazul Bulai? Cui îi este frică și cui îi tremură chiloții? Rămâne de văzut.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e din 11 aprilie cu ancheta procurorilor si tot tamtamul iar bulai din iulie dar cand ai fixatii cu state paralele ce mai conteaza
0
0
Duten pulaaa mea cu statu tau paralele hai lasati vrajeala asta marca dragnea ca nu mai tine. Sugeti p**a si va urez sa fiti fututi in c*r la puscarie
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016