REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.6° Constanța Sâm., 10 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6817
22.6° Constanța Sâmbătă, 10 August 2024 Anul XX Nr. 6817
 

CINE ar putea prelua NAȚIONALA ROMÂNIEI după PLECAREA lui MIREL RĂDOI

CINE ar putea prelua NAȚIONALA ROMÂNIEI după PLECAREA lui MIREL RĂDOI

Replica API 16 noiembrie 2020 | 00:11 2743

Viitorul lui Mirel Rădoi la cârma naţionalei este incert şi tot mai multe voci susţin că actualul selecţioner va prelua Universitatea Craiova, după cele două meciuri din Liga Naţiunilor, cu Norvegia şi Irlanda de Nord, scrie Digisport.ro

Prezent în studioul emisiunii Digi Sport Matinal, Giovanni Becali a anunţat că Mirel Rădoi va fi noul antrenor al Craiovei. Ulterior, cel mai important agent de jucători din România de după Revoluţie a vorbit despre posibilitatea ca Gică Hagi să preia echipa naţională.

"Hagi, dacă ar veni, ar veni în nişte condiţii, după nişte discuţii. Hagi, până se decide, are discuţii multe. La toate contractele pe care i le-am făcut lui Hagi, a durat zile, nopţi întregi. Dacă ar veni la Federaţie, ar avea discuţii să-şi ceară, nu dreptul, pentru că Hagi nu poate să vină pe 15.000 de dolari.

Părerea mea e că dacă Hagi are un contract de 500.000 la naţională şi Federaţia acceptă, ce dacă e Burleanu? Bună ziua, preşedinte! Bună ziua, Mister! Ce morţi se dezgroapă? Popescu rămâne preşedinte la Viitorul, Hagi se disociază de acţionariatul de la Viitorul, are rude pe care să le pună, şi e antrenorul echipei naţionale.

Dar Hagi nu ştiu dacă vine fără 500.000. Păi cum să-l pui pe Hagi pe 10.000-15.000? Păi e Hagi! Dă-i 500.000 lui Hagi, încă 500.000 dacă se califică. Dacă eram calificaţi, luam 10 milioane acum.", a declarat Giovanni Becali, la Digi Sport Matinal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dau mumu la toti gigistii inculti din Romanica , pleava societatii!
0
0
Petrescu asta e bun la nationala. uite ce a facut la Cluj asa sa faca si la nationala
0
0
Poate totusi Hagi ar fi bun la nationala,mai pierde Romania o calificare la C.M. dar la ce perle va mai scoate Hagi din strafundul prostiei lui m-ar face sa rad ca la o comedie buna.
4
0
Hagi a fost un mare fotbalist si un ambasador al fotbalului romanesc! Respect pt asta! Dar nu cred ca este c m buna solutie la nationala. Trebuie unu care sa i puna sa munceasca sa le sara ochii din cap
1
0
Parnaiasii,, sunt oameni de vaza respectati in Romanica !,,astia ar trebui sa aiba averea confiscata si sa manance la gamela f mm !
15
0
interlopului e ion becali nu giovani.a vrut el sa faca cumva sa fie asemanator cu mafiotii italieni dar nu are nici o treaba,asta e un hot prost un marlan daca priviti cu atentie ai lipseste bata din mana
12
1
Ce tupeu! Asta e tampit chiar si dupa standardele cipane!
12
1
Bai prostule nu toti jucatori de fotbal care au fost campioni mondiali sau europeni au fost si mari antrenori iar Hagi nu a jucat nici macar intr-o semifinala de campionat mondial sau european,asa ca laso mai moale cu regele tau care nu a castigat nici macar o medalie de bronz.
10
2
Ba Adi ,pacat ca nu l-ai prins pe Dobrin
11
2
Hagi e regele fotbalului. Nu uitati asta simpli postaci pe forumurile Replica
11
14
Dute ma panaramo cu Hagi al tau cu tot,ce performarta are Hagi ca antrenor in europa ma mafiotule?,pentru ca cum a iesit din tara cu Viitorul lui din tara cum l-au batut toate echipele cu care a jucat indiferent de nume,inafara de asta este si conflict de interese daca pui un patron de club sa faca selectia jucatorilor pentru echipa nationala.
13
6
Nu-i mai faceti publicitate acestui machedon interlop, acestui analfabet. La puscarie cu el si confiscata averea. Da!
22
4
puscariasii la tv sa dea sfaturi?asta e un golan si un interlop periculos dovedit doar nu a facut puscarie pentru bune maniere.un gunoi provenit de la curu oii da sfaturi intr-o spetza in care a facut doar dezastru.poate plateste celalalt interlop gigi sa fie si golanu asta bagat in seama?
20
2

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118