REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
19° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Cine e Justina Miles, tânăra care a tradus în limbajul semnelor spectacolul Rihannei de la Super Bowl

Cine e Justina Miles, tânăra care a tradus în limbajul semnelor spectacolul Rihannei de la Super Bowl

Valentina CAMARA 15 februarie 2023 | 00:00 964

Rihanna a făcut un show incendiar în pauza de la Super Bowl, însă mulți utilizatori ai rețelelor de socializare sunt de părere că seara a avut, de fapt, două artiste și asta pentru că momentul artistei a fost tradus în limbajul semnelor de o tânără pe nume Justina Miles. Imaginile cu ea au devenit virale.

Cine e Justina Miles, tanara care a tradus in limbajul semnelor spectacolul Rihannei de la Super Bowl

Momentul în care Rihanna și-a făcut apariția la Super Bowl a fost, cu siguranță, unul dintre cele mai așteptate momente ale serii. Diva a apărut într-un mod de-a dreptul spectaculos, și toate privirile au fost ațintite asupra ei, dar nu doar ea a fost cea care a intrat în atenția publicului în timpul show-ului. Justina Miles, tânăra care a tradus în limbajul semnelor concertul divei a fost extrem de lăudată și aperciată pentru energia ei.

Justina Miles, o femeie în vârstă de 20 de ani, a fost cea care a tradus în limbajul semnelor, pentru persoanele cu deficiențe de auz, întreg concertul Rihannei de la Super Bowl. Clipurile video în care ea apare au devenit virale pe rețelele de socializare. Tânăra poate fi văzută cum dansează și cum simte fiecare vers al Rihannei, în timp ce îl interpretează. „Justina Miles a furat show-ul Rihannei de aseară”; „Rihanna a fost mult mai bună alături de Justina Miles”, au fost doar câteva dintre comentariile scrise de internauți pe Twitter.

Miles este studentă la asistență medicală și majoretă la Universitatea de Stat Bowie din Maryland și a fost promotor la Model Secondary School for the Deaf din Washington, DC.

Fiind prima femeie interpretă pentru spectacolul de pauză de la Super Bowl, Miles a spus că nu a luat rolul cu ușurință. „Apreciez oportunitatea de a face posibil ca toate persoanele cu deficiențe de auz să se bucure de aceste cântece și să nu le fac să piardă experiența completă a Super Bowl”, a spus Miles.

Show-ul Rihannei la Super Bowl de anul acesta a fost unul memorabil și din alte motive. Deși Kansas City Chiefs au luat acasă trofeul pentru că i-au învins pe Philadelphia Eagles, Rihanna a furat spectacolul dezvăluind că este însărcinată pentru a doua oară în mijlocul concertului, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303