REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
26.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Cine e Nehir Erdogan, actrița care joacă rolul principal în serialul turcesc „Melek”

Cine e Nehir Erdogan, actrița care joacă rolul principal în serialul turcesc „Melek”

A.F. 1 iulie 2023 | 00:00 845

Nehir Erdogan este actrița care dă viață personajului Melek din serialul omonim, ce va fi difuzat la Kanal D, de marți, 4 iulie.

Cine e Nehir Erdogan, actrita care joaca rolul principal in serialul turcesc „Melek”

Serialul „Melek” redă povestea emoționantă a unei mame care luptă zi de zi pentru copiii ei, într-o lume dominată de valorile familiei tradiționale patriarhale. Nehir Erdogan este actrița care o întruchipează pe Melek, un personaj complex, sensibil, dar, în același timp, înzestrat cu puterea de a depăși obstacolele pe care viața i le așterne în cale.  

Cine e actrița Nehir Erdogan

Actrița în vârstă de 43 de ani s-a născut la Izmir și s-a „îndrăgostit” de teatru din perioada liceului. Nehir a urmat cursurile Universității Marmara din Istanbul, Facultatea de Științe Economice și Administrative, Departamentul de Administrare a Afacerilor.

În ultimul an de studii s-a angajat la postul de televiziune TRT 1, unde a prezentat știri culturale și știri sportive. Frumusețea și talentul i-au fost repede remarcate, astfel că, în 2002, a primit oferta de a juca în primul sau serial TV „Koçum Benim”.  

Versatilitatea și priza pe care le-a avut la public i-au adus numeroase roluri în seriale de televiziune, filme de lungmetraj, dar și pe acela de gazdă a câtorva emisiuni de divertisment difuzate în Prime Time la diverse posturi TV din Turcia, inclusiv a celebrului show „Popstar”.  

Cine e Nehir Erdogan, actrita care joaca rolul principal in serialul turcesc „Melek”

Cu o sete de cunoaștere impresionantă, Nehir Erdogan a fost mereu gata să cucerească noi lumi. În 2004 a locuit o lungă perioadă de timp în cetatea filmului, în Los Angeles, și a urmat cursuri de actorie. Opt ani mai târziu a decis să învețe limba franceză și s-a înscris la cursurile Universității Sorbona.

Nehir Erdogan e căsătorită cu celebrul director de imagine Ahmet Sesigürgil

De altfel, în 2014, după ce s-a căsătorit cu celebrul director de imagine Ahmet Sesigürgil, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale lungmetrajului „Silsile”, s-a stabilit în Paris. În prezent urmează un curs de master la Facultatea de Cinema Radio Televiziune a Universității Marmara.  

Nehil Erdogan își va dezvălui talentul actoricesc încă din primul episod al serialului „Melek”, ce va avea premiera marți, 4 iulie, de la 20.00, la Kanal D. Melek este femeia care poartă pe umeri o decizie din tinerețe, când se sustrage unui mariaj aranjat și fuge cu alesul inimii.  

Viața o duce pe căi nebănuite; trădată de cel pe care îl iubește, lovită de o boală necruțătoare, aceasta își ia cei trei copii și se întoarce acasă, la cei care au refuzat să îi mai pronunțe numele. Viața femeii va fi în continuare o luptă teribilă pentru cei pe care îi iubește, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768