REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
22° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Cine e românca celebră care i-a cucerit pe frații Jonas

Cine e românca celebră care i-a cucerit pe frații Jonas

Valentina CAMARA 10 martie 2023 | 00:00 586

Jonas Brothers este una dintre cele mai apreciate trupe de băieți din întreaga lume. Chiar dacă cei trei membri ai formației au mai avut și momente de pauză, se pare că și-au dat seama că cel mai bine funcționează ca o echipă. Ultima revenire a lui Nick, Kevin și Joe i-a entuziasmat pe fanii trupei "Jonas Brothers".

Cine e romanca celebra care i-a cucerit pe fratii Jonas

Mulți dintre fanii îi cunosc pe cei trei băieți de pe vremea când aceștia jucau în desenele pentru copii, marca Disney. Talentați, aceștia au parte de o careiera de succes și nu par să renunțe prea curând la pasiuna lor pentru muzică, cea care i-a adus în acest punct. Chiar în luna mai a acestui an, Nick, Kevin și Joe urmează să scoată un nou album. Asta după multele proiecte muzicale de care au avut parte în ultimul an.

Cine e românca celebră care i-a cucerit pe frații Jonas

Jonas Brother sunt urmăriți de miliaone de oameni din întreaga lume, de la copii și până la adolescenți și poate chiar și adulți. Astfel, pentru că sunt destul de activi în mediul online, cei trei frați fac deseori provocări pe internet.

Așa au făcut și de această dată când, cei trei Jonas au vrut să vadă cât de inventivi sunt fanii lor atunci când vine vorba de mișcări de dans. Printre participanții din întreaga lume s-a numărat și una dintre cele mai cunoscute TikTok-erițe de la noi, Andra Gogan.
Are peste 10,6 milioane de urmăritori pe TikTok

Andra Gogan s-a filmat în timp ce dansează pe unul dintre bulevardele celebre chiar pe melodia „Wings”, piesă scoasă de Jonas Brothers.

Nu a trecut mult timp de când aceasta a postat filmarea în care dansa în mediul online, iar frații Jonas au și sesizat-o. Și iată că cei trei nu au rămas deloc indiferenți. Pe pagina lor oficială, TikTok-erița noastră a apărut în secțiunea de Story, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303