REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cine e tânărul care a intrat cu mașina într-un grup de oameni, în 2 Mai

Cine e tânărul care a intrat cu mașina într-un grup de oameni, în 2 Mai

Ana Maria LIPAN 19 august 2023 | 18:13 5607

Doi oameni au murit, în această dimineață, în localitatea 2 Mai din Constanța, după ce un șofer de 19 ani, drogat, i-a lovit din plin și a plecat, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Alți 3 tineri au ajuns la spital cu răni grave în urma impactului. Tânărul își luase permisul de conducere cu doar câteva luni în urmă.

Cine e tanarul care a intrat cu masina intr-un grup de oameni, in 2 Mai

Cei 8 tineri se aflau pe marginea Drumului Național 39, între Mangalia și Vama Veche, atunci când o mașină i-a lovit din plin, puțin după ora 5 dimineața. Doi dintre ei nu au mai putut fi salvați de medici. Este vorba despre o fată de 20 de ani și un tânăr de 21 de ani.

Cine e tanarul care a intrat cu masina intr-un grup de oameni, in 2 Mai

Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului. A fost găsit la scurt timp de polițiști, pe o stradă din Vama Veche, și a fost dus la audieri.Testat cu aparatul drug test, tânărul de 19 ani a ieșit pozitiv la cocaină, amfetamină și metamfetamină. Cu puțin timp înainte de accident, șoferul a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui magazin. Tânărul a atras atenția vânzătorului și clienților prin comportamentul său. În imagini se vede cum se clatină pe picioare, iar la un moment dat se dezechilibrează și e pe cale să cadă.

Cine e tanarul care a intrat cu masina intr-un grup de oameni, in 2 Mai

Polițiștii au deschis pe numele lui un dosar penal pentru 4 infracțiuni. Potrivit unor surse din anchetă, tânărul care se afla la volan este din București și provine dintr-o familie înstărită, cu o pasiune declarată pe rețelele sociale pentru mașinile puternice. El s-a fotografiat în diferite impostaze cu haine de firmă, mașini scumpe, iar ultima fotografie e de zilele trecute de pe plajă. Mama tânărului este un cunoscut dezvoltator imobiliar în Capitală, iar tatăl lui are un atelier de tunning auto pentru mașinii off-road. Conform postărilor de pe rețelele sociale, autorul accidentului avea permisul de conducere de doar câteva luni. Chiar a ținut să marcheze momentul obținerii permisului cu o fotografie publicată în mediul online, scrie digi24.ro. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doamne! Cum sa pui în cozonac 2 kg de zahar? E ft mult. Și un pic de stafide. Și nu uita.... Sa l pui în cuptor.
0
0
Fraiere si noi am fost tineri si stiam sa ne distram nu sa tragem pe nas si sa injectam si sa distrugem atit familele noastre si a altora cat si viata noastra Distractia nu inseamna sa va rupeti da si in puscarie e nevoie de fetite acolo se pare ca va plac
1
0
direct in vena. asta e baza... nu va lasati pacaliti de comentarii ca nu e bun
2
2
e mai buna. incercati alba cu 3 de zero ca va creste cozonacul numit adrenalina. in viata treb sa le faci pe toate...
2
3
ce-mi place sa trag pe nas si sa bag in vena... si apoi sa ma urc la avionul meu personal si sa il pilotez. astia care nu trageti si nu bagati, nu va mai cacati pe voi ca va place da nu ziceti.
2
1
suge p**a ba cacatule. daca te prind, nu mai iesi tu din casa
2
1
lasa-i ma pe p****i ca le place sa s**a p**a...
1
1
prostule....cacatule
1
2
te oftici si de obicei, ofticatii mor primii. vezi sa nu mori tu, saracule...
2
1
Orice eveniment ce produce victime multiple ,in toata UE este considerat atac terorist ! Daca justitia nu-si face datoria este dreptul rudelor victimelor sa o faca (Albania asa face si este tare liniste acolo pe aceste subiecte).Cum adica unii au liber sa ucida oamenii (totul pleaca dela 1989,apoi in Cluburi ,in Spitale ,in accidente ,etc) si puscariile se umplu cu cei care fura alimente....
5
0
Vai de capul nostru! Ne plangem de cei care lasa comentarii, dar saracii "jurnalisti"... Cat despre nea Goe, sa-l primeasca colegii din puscarie cu bratele deschise! Condoleante familiilor indurerate!
6
1
Un k***t...n-o să facă pușcărie. Vor fi scoși vinovați cei care mergeau pe carosabil. Ați uitat ca trăim în R.o.m.â.n.i a unde banul e mai presus de orice lege??
13
1
Se vând foizte , filtre,role ocb dar oare pt ce sunt? Nu cumva sa susțină consumul de droguri? Scoateți naibii aceste prostii de pe piata că pt asta sunt făcute să își facă jointuri aceste scârbe
10
1
Ce frumos este! La cât e de frumos nu merită să facă pușcărie.
3
7
Ba, Alecs, oricare ai fi, decat sa scrii aici, direct, comentarii in care cotonogesti sever limba romana, mai bine rogi (sau platesti) pe cineva sa ti le scrie corect!
7
2
La ce cretini de judecatori avem coripti si incompetenti sigur il scapa mama si tata
12
1
Conform acestei noi legi drogalaul asta trebuie sa mearga direct in puscarie ,fara arest la domiciliu , fara cercetare in stare libertate , fara nimic ....direct la puscarie ! Sa vedem acum , coruptia din justitie , cum il vor face scapat !?
17
0
Asta este educatia primita de acasa cand parinti le canta in strune cand stiu ce au la usa acum sigur plang si regreta la puscarie pe viata pacat de cei care au murit si suferinta parintilor Justia atita timp cand nu isi face datoria ai lasa liber aici se ajunge
15
1
Daca era el victima sa vedeti atunci ce se activau televiziunile. Pacat de tineretea victimelor. Ii dorim drogatului La multi ani cu executare.
15
1
Scapa si asta, avem atatea exemple. Cu scria si cineva, conu albu e liber mersi pe cand victima sa putrezeste. Ai bani, scapi, nu ai bani, esti vinovat. Sa vedem daca legea Anastasia se aplica si in acest caz de crima cu premeditare.
18
0
Domnul Prefect Albu...ce-a patit? Ca si el era mort de beat cand a omorat un om... Justitie? Care Justitie?
21
1
Pai cine sa fie? Un puscarias. Asta e.
10
2
O sa reiasa ca e o victima a Statului de fapt, ca trebuie sa primească el depagubiri.
13
2
Hipster drogat astia care arata asa nu au voie permis sau macar sa iasa pe strada
15
2
Deja trag sforile pe la ministrul justiției de interne,și alte relații sus puse sa ii facă viață ușoară sa scape de pârnaie criminalul drogangiu.
20
2
Așa o să se numească dosarul acestei beizadele criminale.O sa se frece cu dosarul de la poliție la parchet,de la parchet la judecătorie până apare prescripția Pentru acești borfasi tatuați cu fulgere in cap nu exista legi care sa ii duca la pușcărie.Dsca era un amărăștean era în băgat la pușcărie pe viață Vedeți cazul cu Loredana cei care o perinda de colo până colo in loc sa ii tragă una la tiuga să scăpăm de criminali.Vedeti cazul bombardierelor a doua zi liberi.Justitia este făcută pentru fraieri șmecherii in libertate.
23
0
Ce judecata ?! Glont!
19
1
Sa i-o tragă aia de la parnaie, bine la doseanu, ca moaca de p***a are, iar lui masa si lui tasu….numai de bine
21
2
inchisoare pe viata.
15
1
Voi nu a-ți fost tineri?? Scrie-ți mereu de rău despre noi tineri?
5
36
daca aveti curiozitatea faceti la anu pe vremea asta un articol. o sa il gasiti pe acest tanar de succes la o terasa in vama veche cu mertzanu parcat la scara
30
1
Lasa ca scapa cu 3-4 ani cu suspendare, vine dintr-o familie bogata. Se stie ca in Rromanika viata la 1 copil bogat valoreaza cat 10 copii saraci
38
1
Gunoaiele societatii, moarte lor si moarte bogatilor
37
5

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016