REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Cine este agresorul minorului înjunghiat în plină stradă, pe Aurel Vlaicu?

Cine este agresorul minorului înjunghiat în plină stradă, pe Aurel Vlaicu?

Virgil STOIAN 5 aprilie 2023 | 00:00 5963

Un minor de 15 ani a fost înjunghiat în plină stradă, de către un alt minor de 17 ani, pe fondul unui conflict spontan, în jurul orei 20:00, pe 31 martie a.c., pe bulevardul Aurel Vlaicu. Se pare că victima își plimba câinele, iar celălalt minor, cu care se cunoștea, însă nu mai vorbise de câteva luni, s-a apropiat de el și l-a înjunghiat de 4 ori, cu un box cu pumnal. Băiatului i-a fost secționată o arteră de la braț și l-a salvat doar prezența de spirit a unui tânăr aflat în preajmă care a reușit să îi oprească hemoragia cu ajutorul unui prosop, până la intervenția cadrelor medicale. Din fericire, victima este acum în afara oricărui pericol, după ce a fost operat timp de patru ore, având nevoie de aproximativ 14 zile de spitalizare. Potrivit informațiilor noastre, agresorul se numește Daniel O.

Cine este agresorul minorului injunghiat in plina strada, pe Aurel Vlaicu?Daniel O.


Între tatăl victimei și tatăl agresorului a izbucnit un conflict chiar la fața locului, conflict menționat și în raportul IPJ. Reporterii Replica au vorbit cu tatăl victimei care a povestit în amănunt ce s-a întâmplat, ținând să mulțumească tânărului care i-a salvat viața fiului său dar și cadrelor medicale care au intervenit cu promptitudine: ” În seara de 31 martie, în jurul orei 19.30, băiatul a ieșit să plimbe cățelul prin jurul blocului, traseul pe care merge zilnic este în jurul blocurilor învecinate, prin fața blocului în care stă și agresorul, acesta fiind un fost prieten cu care s-a certat și nu mai vorbesc de mai bine de 6 luni. În jurul orei 20, am primit un telefon de la băiatul meu să cobor repede jos că "l-a prins cineva", atât am înțeles... am fugit jos și l-am găsit în parcarea blocului C3 întins pe jos, într-o baltă de sânge cu o persoană lângă el ce îi acorda primul ajutor și încă 2 persoane în jurul lui. Când am întrebat ce s-a întâmplat, mi-a spus că l-a înjunghiat persoana de lângă noi... iar cel care îi acorda primul ajutor mi-a spus că a văzut cum a aruncat cuțitul (arma) în iarbă.” a declarat acesta.

Conflict între tații celor doi minori

În continuare, tatăl victimei a povestit cum a fost chiar lovit de către tatăl agresorului:  ”M-am ridicat încercând să-l prind pe agresor, dar cealaltă persoană a intervenit încercând să mă oprească să ajung la agresor băgându-mi mâna în gât și lovindu-mă... am scăpat lovindu-l pe cel care încerca să mă oprească și am revenit lângă băiatul meu care pierdea mult sânge încercând să presez rana să nu mai curgă sânge. Viața băiatului meu a fost salvată doar datorită intervenției tânărului care i-a acordat primul ajutor, și țin să îi mulțumesc pe această cale, deoarece medicii au constatat că băiatul avea artera secționată și norocul a fost că acel tânăr a avut starea de spirit să ceara un prosop de la oamenii ce ieșiseră la geam să facă un garou să încetinească hemoragia. Băiatul era întins pe jos, pierdea foarte mult sânge... și își legase lesa de la cățel de picior să nu leșine și să fugă cățelul...”

Cine este agresorul minorului injunghiat in plina strada, pe Aurel Vlaicu?Așa ar putea arăta arma folosită

Artera era secționată și avea sângerare internă

Noi am plecat la spital cu băiatul unde medicii au constatat că artera era secționată și mâna de la cot în jos nu mai era irigată cu sânge și avea sângerare internă... dacă nu interveneau de urgență pentru refacerea arterei putea pierde mâna ... a fost o chestiune de ore... a intrat de urgență în operație. A fost operat timp de 3-4 ore de doctorul Pop. A fost băgat în comă indusă și operat...”

Ce spune IPJ Constanța

La data de 31 martie a.c., în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, doi minori, de 15 ani, respectiv 17 ani, și doi bărbați, de 45 de ani, respectiv 47 de ani, s-au agresat fizic reciproc, pe bulevardul Aurel Vlaicu, pe fondul unui conflict spontan.

Cei doi minori și bărbatul de 47 de ani au fost transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, minorul de 15 ani prezentând leziuni traumatice care ar fi putut fi produse cu un corp tăietor-înțepător.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice.
” au transmis reprezentanții IPJ.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In primul rand, daca cel agresat a fost prietenul agresorului, inseamna ca sunt de aceeasi teapa! 2 copii scapati din mana... 2 p***t crescuti! Tatal copilului agresat este agresor la randul lui! Cred ca inainte de a scrie articole, trebuie sa investigati mai bine cazul!
1
0
si de ce nu-i aratati mecla sa stim sa ne ferim de specimen? nici macar numele nu il dati. inca o dovada ca romania - romaffia a ajuns raiul infractorilor
5
0
Bursuc *
3
0
Vând droguri stau in Cumpana
4
1
Aces individ vinde substanțe interzise cu Burusc ala de sta lângă el!!!!
4
0
Ăștia nu sunt constănțeni get beget. Sunt parveniți de prin județele pârloagă din Muntenia și Moldova
11
0
politia prin faptul ca-i lasa-n libertate si nu-i deranjeaza nici macar cu o amenda, practic incurajeaza atitudini de genu' asta, adica vad si altii ca nu pățesc nimic daca fac asa, cazuri ca acesta constituie exemple pentru viitori infractori care de pe acum constientizeaza ca nu vor pății nimic daca ataca pe cineva cu un cutit, poliția r*mână sa continue tot asa
7
1
Pentru majoritatea capsomanilor,politia aresteaza,insa cei care stabilesc pedepsele sunt magistratii! Cu alte cuvinte,degeaba munceste politia ,daca judecatorii stabilesc pedepse uluitor de mici pentru infractiunile cu violenta.
8
1
acest dobitoc vinde arme de acest fel in liceu si in cartier ....le comanda de pe internet si le vinde .....asa isi castiga existenta ..iubita lui face webchat si el vinde arme albe ...
7
0
Minorul agresor ce câuta cu arma albâ la el ptr. ce ! si numai ptr acest port de arma alba trebuie pedepsit avem lege in acest sens . ptr ce a facut intra la tentativa de omor sau lovituri cauzatoare de moarte .
10
0
Numele meu este Dani O, agresorul victimei, merit sa fiu torturat timp de 35 de ani, tinut in lesa, batut zilnic, injosit, cuie incinse batute sub unghii, doresc orice fel de tortura ! SUNT UN JEG AL ACESTEI SOCIETATI, gagica mea facea onlyfans (dienus rupta in c*r), merit ce e mai urat pe lume ! Sa mananc borduri cu curu
11
4
sa dai cu cutitul intr-un copil, intr-un om?? Educatia de acasa, din scoli, unde este?? De ce nu sunt plimbati elevii pe la puscarii, sa vada ce ii asteapta pe infractori? De ce nu exista doua tipuri de inchisori, unul pentru cei ce ajung prima data si unul pentru recidivisti? Iar recidivistii sa munceasca la terasamente, nu la scris de carti! Dar cine sa aplice aceste reguli, ministrul Predoiu, cel care transmite ca poti fura 50 000E si nu patesti nimic?????
13
0
La mina de uraniu cu el!
10
0
La pușcărie amândoi..și tatăl și fiul.doua săraci morți de foame care nu au ce cauta în libertate.batuti și rupți în c*r merita jegosii aia.Politia doarme?
16
0
Intrebarea este: cu instinctele astea animalice agresorul minor se va face om vreodata?
21
0
Criminalul nu a fost retinut nici macar 2 minute pentru ca "politia nu considera ca a injungia un om este o fapta grava" Daca injuri politisti pe strada sau pe internet primesti 30zile arest......in cazul asta nu este necesar....
34
0
se mai bate lumea, dar fara cuțit, putea să-l omoare, și tatăl agresorului in loc sa fie rușinat de ce sa-ntamplat a sărit și el la bataie
27
0
Agresorului,sa i fie taiate mainile
32
0
Intreaga familie a agresorului sunt niste rupti in c*r de ultima speta, tari in clont desi ei abia daca au dupa ce bea apa. Copilul sufera vadit de o forma de retard, ceea ce il va tine departe de puscarie, din pacate.
35
5
Agresorul un pișat, am spus-o de n ori, ce dacă-i minor, dacă a comis-o, bătut și futut, corecție cu pulanul la tălpi și la coaste că acolo nu se învinețește.
47
1

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166