REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
29.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Cine este bărbatul care și-a înjunghiat concubina cu o foarfecă, în Eforie Nord

Cine este bărbatul care și-a înjunghiat concubina cu o foarfecă, în Eforie Nord

Replica API 26 august 2022 | 00:00 3139

Vacanță de coșmar pentru o femeie aflată în vacanță alături de concubinul ei și de cei doi copii, în Eforie Nord. Femeia de 27 de ani, din București, a fost înjunghiată, cu o foarfecă, chiar de către partenerul ei de viață, aflat sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, Mengai Constantin George, după ce a băut o cantitate însemnată de alcool, a început să fie agresiv și violent cu partenera sa. Cuplul s-a certat, aflându-se în cort, iar când femeia a încercat să fugă, agresorul a luat în mână o foarfecă și a înjunghiat-o de mai multe ori. Bărbatul, prin sentința Tribunalului din Constanța, din 24 august 2022, a fost reținut pentru 30 de zile sub acuzația de violenţă în familie sub forma tentativei la omor. Sentința nu este definitivă. Bărbatul este un cunoscut al instanțelor de judecată, fiind condamnat în trecut pentru tâlhărie și consum de substanțe interzise.

Mengai Constantin George, împreună cu concubina sa și cu cei doi copii, a decis să își petreacă vacanța într-un camping din Eforie Nord. De-a lungul vacanței, potrivit informațiilor noastre, cei doi avuseseră mai multe conflicte certându-se aproape în fiecare noapte. Marți, 23 august, neînțelegerile dintre cei doi se pare că au ajuns la apogeu. Cinstit bine, încă de la primele ore ale dimineții, cu o cantitate însemnată de rom, bărbatul și-a luat concubina la bătaie. După ce i-a aplicat câteva corecții, femeia a luat-o la fugă prin camping, însă a fost prinsă de concubin care, la un moment dat, a luat o foarfecă și a înjunghiat-o în spate. Potrivit informațiilor noastre, femeia a suferit leziuni destul de grave, fiindu-i pusă viața în pericol. Bărbatul era atât de beat în timpul incidentului încât nu își mai amintește decât frânturi din ce a făcut, știind doar că, la un moment dat, s-a trezit cu foarfeca în mână.

Condamnat pentru tâlhărie

Mengai Constantin George nu este la primul conflict cu legea, în trecut el fiind condamnat pentru tâlhărie și consum de droguri. Astfel, în anul 2016, bărbatul a fost condamnat la 3 ani de închisoare, cu suspendare, prin sentința Juecătoriei Sectorului 4 București, după ce ar fi tâlhărit mai multe persoane, împreună cu o altă persoană. Bărbatul ar mai fi fost cercetat și pentru consum de droguri. De data aceasta, bărbatul a primit 30 de zile de arest preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de violenţă în familie sub forma tentativei la omor. Sentința nu este definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...barbatul este un boschetar-sef...un coate goale,care cel de sus, l-a odat bine...doamna care s-a imbarligat cu el...sa traga...FOLOASELE.. atata timp cat CARBASANU-I BUN...si femeile sa suporte rigorile...CARBASANULUI..sa va saturati de golani dotati cu...CARBASAN...MARE...
1
0
''meseriile'' astea nu se uita niciodata! concubinele aleg pana culeg,ele sunt ...ce sunt ...disperate de amor cu ...nabadai, succesuri!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513