REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
19.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Cine este Beinur Nuredin, bărbatul împușcat în cap în restaurantul din București?!

Cine este Beinur Nuredin, bărbatul împușcat în cap în restaurantul din București?!

Replica API 21 martie 2022 | 00:50 8750

Supranumit ,,Spaima Litoralului”, Beinur Nuredin a ajuns de urgență la Spitalul Militar Central din București, după ce a fost împușcat, cu un pistol cu gloanțe de cauciuc, în cap, mâini, abdomen și picioare. Beinur Nuredin, ,,fratele” lui Adrian Mutu, este unul dintre cele mai cunoscute personaje de pe meleagurile constănțene. Chiar dacă nu mai locuiește pe litoral, acesta mutându-se în capitală, numele său nu poate fi uitat atât de ușor, prin prisma notorietății pe care și-a făcut-o.

Nuredin Beinur, împușcat în restaurantul „Voievodal” din capitală

Povestea începe vineri spre miezul nopții, când, la restaurantul amintit, era petrecere mare. Interlopii chefuiau pe ritmuri de manele și cu băutură din belșug.

Spiritele aveau să se încingă în zori, pe la 4:30, când Nuredin Beinur a intrat într-un conflict verbal cu Morcov. L-ar fi înjurat de mai multe ori, iar interlopul bișnițar avea să acționeze, jumătate de oră mai târziu. Beinur a fost chemat afară, în fața restaurantului, a ieșit, iar acolo a fost întâmpinat de mai multe persoane, între care Morcov. Ultimul a descărcat pistolul cu bile de cauciuc în Beinur. L-a nimerit în cap, în mâni, în corp, în picioare.

A fost apelat numărul de urgență 112, dar, până să ajungă Poliția, Beinur a fost dus la spital. La Floreasca, în primă fază, fiind transferat, din cauza rănilor severe, la Spitalul Militar. Și cel care l-a împușcat avea să ajungă la urgențe.

Cine este Beinur Nuredin?

Despre constănțeanul Beinur Nuredin se știe că s-a ridicat și a făcut primii bani după căderea comunismului și a liderului Nicolae Ceaușescu. Pe atunci, Beinur a început comerțul cu geci, blugi, dar și alte mărfuri ce erau la mare căutare în acele vremuri.

Mai mult de atât, Nuredin Beinur a fost proprietarul unei firme de pază care a fost desființată la cererea poliției pentru implicarea în activități interlope.

Beinur a fost amendat în pandemie cu 12.500 de lei

De numele fostului fotbalist și boxer s-au legat, de-a lungul timpului, mai multe scandaluri răsunătoare. Cel mai recent fiind atunci din perioada pandemiei, atunci când acesta a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că a participat la un eveniment organizat într-un local, dar și cu 2500 de lei, pentru că nu purta mască.

Este cunoscut, de asemenea, că Beinur este adeptul petrecerilor, iar restricțiile impuse de autorități nu l-au împiedicat să-și continuă activitățile cu care a fost obișnuit. Așa se face că, în urmă cu ceva timp, aflat într-un local din București, după ora 2.00, a fost sancționat de polițiști cu 10.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor. În afară de asta, a mai ”încasat” și 2.500 de lei, pentru că a refuzat să poarte masca la ieșire din local.

Beinur Nuredin a mai ajuns în atenția opiniei publice în vară, atunci când a rămas în pană cu autoturismul său de lux, un Rolls Royce, în stațiunea Mamaia, Zona Summerland. Mai multe detalii puteți citi aici: Un ROLLS Royce a rămas în PANĂ, în sensul giratoriu de la Summerland, iar LOREDANA CHIVU era și ea... în PEISAJ!

În 2010, Beinur a fost arestat, acuzat fiind de șantaj, instigare la șantaj și ultraj contra bunelor moravuri, într-un dosar în care parte vătămată era un controversat afacerist, Marian Mocea. Beinur a stat în arest aproape un an. Conform anchetatorilor, se pare că timp de mai mulți ani Mocea îi plătea taxă de protecție lui Beinur și din momentul în care a refuzat să mai facă acest lucru a fost șantajat cu diferite lucruri.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu e cel care ii spunea Cucului ce sa scrie?
0
0
Pentru numarul de inmatriculare CT49AXD nu a fost gasita nicio polita RCA valabila la data de 21.03.2022.
1
0
e presedintele republicii autonome mangallia
0
1
ce pacat ca glontul a fost de cauciuc si nu munitie de razboi...!
1
0
Moxu,boxu rimeaza,restul tine de alte zone.
0
0
si contractu de munca al je . Cum jus ti fiica ba nii
1
0
rambo de cta
1
0
Moxu zis rufat
0
0
moxule ..esti cocalar
0
0
de ce-l faceti boxer?Eu am boxat multi ani si apoi am mai fost o perioada in jurul boxului dar de asta nu am auzit
0
0
de trei zile numai asta scrieti, poate ca nu ne intereseaza chiar atat de tare cine este acest domn , cu ce se ocupa si cat cotizeaza la ziar
5
0
Cine nu ne suporta pe mine si clanul nuredinilor sa ne pupe iin fund acum. Sunt reprezentantul lor oficial si astept respect si eu si Beinur
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768