REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
18.4° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Cine este, de fapt, Ionuț Doldurea, patronul stației GPL din Crevedia

Cine este, de fapt, Ionuț Doldurea, patronul stației GPL din Crevedia

Virgil STOIAN 28 august 2023 | 00:00 5856

Cercetările continuă în cazul exploziei stației GPL din localitatea Crevedia, județul Dâmbovița. Ies la iveală noi informații, contracte de sute de mii de euro ale unei firme prospere, legături cu industria carburanților și conexiuni comerciale la cel mai înalt nivel. Cine este, de fapt, Ionuț Doldurea, patronul firmei unde a avut loc explozia?

Cine este, de fapt, Ionut Doldurea, patronul statiei GPL din CrevediaIonuț Doldurea

Ionuț Doldurea este fiul primarului din Caracal, Ion Doldurea. Depozitul GPL din Crevedia, deținut de firma SC Flagas SRL, companie ce a înregistrat o cifră de afaceri uriașă, cel puțin în ultimii ani, de la 1,2 milioane la 593 de milioane de lei și un profit net de 32 de milioane de lei înregistrat anul trecut, în 2022.

Totodată, firma deținută de Ionuț Doldurea ar fi încheiat mai multe contracte cu primăria din Crevedia, în perioada 2021 – 2022, pentru vânzarea de GPL.

Fiul primarului PSD din Caracal a devenit acționat majoritar și administrator al firmei SC Flagas SRL după ce, în urmă cu 5 ani, Ion Doldurea a ieșit din această afacere. În momentul exploziei, Ion Doldurea se afla plecat în străinătate. Întrebat dacă știe ceva despre victimele de la stația GPL, primarul PSD a spus că: „Ştiu. Este vorba despre o persoană. Ceilalți, pompierii, este problema lor”.

Cine este, de fapt, Ionut Doldurea, patronul statiei GPL din CrevediaIonuț și Ion Doldurea

Totodată, acesta a declarat că locul exploziei ar fi fost, de fapt, o simplă parcare, nici de cum un depozit GPL. Ion Doldurea ar fi înființat mai multe firme, inclusiv din domeniul carburanților, pe care le-ar fi trecut pe numele fiilor săi.

Fiul meu nu este asociat cu Cristi Borcea

Fiul meu nu este asociat cu niciun Cristi Borcea. N-a fost niciodată asociat cu el. Are un asociat pe nume Cosmin Stângă. Sunt doi tineri care lucrează pe cont propriu de 15-20 de ani. Eu sunt ieșit din această afacere cu gazul de vreo cinci-șase ani. Acolo nu era depozit cum tot aud la televizor. Sunt aberații. Era locul în care mașinile se parcau. Mașinile trebuiau să plece dimineața la distribuție. Așa se face la orice firmă. Poate că totul a pornit de la o mașină care a sosit în curte, i s-o fi rupt vreo supapă, s-a umplut de fum și a fost incendiu. De aici, probabil, a izbucnit dezastrul. Nu erau cisterne îngropate. Sunt cisterne obișnuite, care merg pe stradă. Nu se pune problema de altceva. Cisterne care transportă gaz. Nu era niciun depozit, nu era nimic. A fost unul din ăsta de distribuție, dar nu mai funcționa de câțiva ani. Acum era punctul în care opreau șoferii să doarmă, mai opreau mașinile pentru a nu sta în stradă. Când soseau, parcau acolo și plecau după ce făceau distribuția. Nu era un depozit. Era ca un loc de parcare”, a declarat Ion Doldurea.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Minciuni, amestecau gol cu gaz de butelii mai ieftin, bagau si apa ca sa faca bani multi. Asta e contrabanda , ca si cum pui apa in benzina sau acetona.
4
0
Traiesti in Romania si crezi ca e pe bune? Esti ori foarte curajos, ori inconstient, ori foarte naiv. I suggest a defensive mode. Warzone.
2
0
inchisoare pe viata, asa e corect
5
1
Coruptia nu are culoare, este cameleonica, este in functie de culoarea celor de la putere. este ca stafeta, se p***a de la unii la altii.
4
0
Pacat ptr. cei nevinovați, pacat!
10
0
Acolo in mijlocul orasului parchezi tu bombele bai handicapatule, la puscarie hot ordinar!!! Stai sa vezi evaziune fiscala acum cu gpl grupa mare!!!
12
0
Peste tot în țara asta sunt ciumați din Ciuma Roșie cu fel de fel de afaceri dubioase. PSD a ajuns ca un cancer generalizat. Cu toate astea prostimea se duce la vot. Pentru ce ?
13
2
In loc sa defileze cu catuse ,criminalul este liber si se ocupa cu abureala.Cu catuse NU o sa vedeti in Romania niciun criminal fiindca Justitia este corupta .De aceea nici astazi nu sunt priponiti criminalii care au ucis peste 1200 de romani in 1989....Tara in care ai liber la ucis ( a se vedea Colectiv ,arsii din Spitale ,mortii din accidente ...)
14
0
Să raspundă toți care au semnat pentru funcționarea stației de gaz langă case Din salariul de primar nu putea face afaceri cu gaz Statul nu are bani la buget dar nu urmărește cum unii se fac milionari in euro peste noapte Legea justificării banului la cei care trec de un milion de euro Nu este posibil ca primari polițiști medici etc trecuți doar cu salarii să aibă vile terenuri mașini conturi bancare cu valoare de milioane de euro Inseamnă că statul r*mân e condus de analfabeți și fiecare fură cum vrea Când e de luat bani vine doar la salariați care deja plătesc jumate impozit TVA la alimente facturi dacă mai pune o taxă două muncești doar pentru stat în timp ce alții se îmbogățesc peste noapte din parandaraturi tot cu statul
17
0
" MULTUMIM " CIUMEI ROSII PESEDISTE pentru DISTRUGEREA romaniei !!! CORUPTIA UCIDE DIN NOU !!! Pentru a cata oara ? ? ?
23
6

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166