REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° ConstanÈ›a Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° ConstanÈ›a Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cine este femeia al cărei cadavru tranșat a fost descoperit pe marginea autostrăzii A1

Cine este femeia al cărei cadavru tranșat a fost descoperit pe marginea autostrăzii A1

Andreea VLAICU 7 aprilie 2024 | 11:10 4343

Trupul secÈ›ionat găsit, vineri, în DâmboviÈ›a, pe marginea autostrăzii A1, de o echipă de muncitori, ar fi al unei femei care practica prostituÈ›ia, spun surse din poliÈ›ie.

Cine este femeia al carei cadavru transat a fost descoperit pe marginea autostrazii A1

Anchetatorii încearcă acum să afle cine i-a luat viaÈ›a victimei È™i analizează inclusiv imaginile surprinse de camere de supraveghere din zonă.

Muncitorii au oprit pe breteaua de ieÈ™ire a autostrăzii A1, în zona localității Olteni din DâmboviÈ›a, ca să schimbe o butelie de gaz.

Un martor a spus că „Șoferul a observat un picior de om pe o arătură. Am mers până acolo È™i am zis: 'Bă, hai să mergem de aici, că într-adevăr e un picior'. Ne-am băgat în maÈ™ină, am mers la poliÈ›ie, am mers la faÈ›a locului, le-am arătat ce le-am spus dânÈ™ilor. După adidaÈ™i, asta am constatat, că e o femeie, că era un picior mic. CâÈ›iva metri, doi, trei metri”.

La faÈ›a locului au venit peste 40 de criminaliÈ™ti È™i poliÈ›iÈ™ti de la InvestigaÈ›ii Criminale È™i câini de urmă. Cadavrul, care ar aparÈ›ine unei femei, era pus în doi saci de plastic, foarte aproape de marginea drumului. Surse din poliÈ›ie spun că trupul era dezmembrat, iar bucăți din acesta au fost găsite la câteva zeci de metri distanță sub un pod. De altfel, oamenii legii au fost nevoiÈ›i să revină la faÈ›a locului pentru a recupera fragmentele osoase, împrăștiate cel mai probabil de animale.

Cine este femeia al carei cadavru transat a fost descoperit pe marginea autostrazii A1locul unde au fost găsite rămășițele

Iulian Costache, primarul comunei UlieÈ™ti: „Era într-un sac de folie, după un sac de rafie È™i peste erau puse crengi. Am primit informaÈ›ia că s-a găsit încă o mână È™i un picior. Nu este de la noi. Din surse externe, ar putea fi din judeÈ›ul ArgeÈ™”.

Surse din poliÈ›ie spun că victima ar fi o femeie de peste 30 de ani, care practica prostituÈ›ia. A fost ucisă zilele trecute, posibil de cei care o obligau să se prostitueze. AceÈ™tia mai spun că femeia nu ar fi fost ucisă aici, iar suspectul doar i-ar fi abandonat cadavrul într-o zonă pe care el o considera a fi izolată, la kilometrul 64 de pe Autostrada A1 BucureÈ™ti-PiteÈ™ti. Pe acest traseu există, însă, È™i câteva camere de supraveghere, lucru pe care individul nu l-a luat în considerare, iar poliÈ›iÈ™tii au ridicat acum imaginile È™i le analizează.

Trupul femeii a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, relatează știrileprotv.ro


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca credeati ca bombonel, nepotul matusii Tamara a disparut, va inselati. Infractorul bombonel e inca la butoane in pesede. Astfel, batausul de batrani de pe plaja Costinesti, a fost propus la candidatura primariei Constanta. Oricum, cartile-s facute, amiralul fara flota, va mai primii carne-n frigider inca patru ani. Pacat ca pesedeul isi bate joc de oamenii care muncesc si sunt trup si suflet pentru pesede.
0
0
De ce aparati politicienii corupti, jucati foarte murdar cu inchisul comentariilor. Lasa sa stie lumea ce javre sunt la conducere si fura banii din taxe... Asta e Abuz ca jurnalist sa ascunzi adevarul
3
0
D-na M irela , vă rugăm să lăsați deschise comentariile la interviul de sâmbătă dat de D-nl Horia Constantinescu și pe care îl veți publica mâine .
10
1
D-na m****a , vă rugăm să lăsați deschise comentariile la interviul de sâmbătă dat de D-nl Horia Constantinescu și pe care îl veți publica mâine .
7
1
La Hamburg vindem sute de mii de romance in blocuri intregi in Saint Pauli. Facem bani la greu…Cra
5
3
Si Balteanu Viorel zis Pendula are femei la produs le schingiuie si le bate.Vinde droguri si le drogheaza pe victime. Trebuie anchetat
6
0
Întrebare care până la urmă nu ne ați răspuns.Cum o chema,cine îi este pestele care o aducea la produs nu pleca ea de capul ei.Trebuie întâi luat pestele care îi luă banii și cine din poliție ii proteja?.La Cernavodă sunt 4 patru masardiste care stau la sensul giratoriu de la ieșirea din oraș spre A2 București și nimeni nu le întreabă de ce fac prostiturltie?.Atunci exista o explicație?.La câțiva metri mai jos jandarmeria,politia frontiera,poliția națională din Cernavodă și politia autostrăzi sta zilnic la control.Te minunezi in ce tara trăim.Revenim la caz daca era cercetată persoana in cauza de poliție astăzi nu era moartă.Cine este de vina ?.Politia romana.
12
0
Bravo ati incepu sa bagati si sursa site-ului de unde faceti copy paste la articole ! frumos ! mancameati vrejul !
14
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016