REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
20.9° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Cine este Gabriela Botezat, fosta Miss România cu care s-a iubit Irinel Columbeanu

Cine este Gabriela Botezat, fosta Miss România cu care s-a iubit Irinel Columbeanu

A.F. 21 septembrie 2023 | 00:00 1331

De-a lungul timpului Irinel Columbeanu s-a iubit cu multe femei frumoase și celebre de la noi, însă Monica i-a marcat existența, fiind sigura care i-a oferit un copil. Până la Moni, totuși, prin suflet i-au trecut alte femei lui Irinel, precum Gabriela Botezat, fosta Miss România căreia, după despărțire, i-ar fi luat înapoi toate cadourile.

Cine este Gabriela Botezat, fosta Miss Romania cu care s-a iubit Irinel Columbeanu

Cu cine s-a iubit Irinel înainte de Monica

Gabriela Botezat, în prezent Gabriela Ciobîcă, este o frumoasă moldoveancă, fostă Miss România (2004), care i-a pus inima pe jar lui Irinel Columbeanu. Cei doi s-au cunoscut pe când tânăra avea 19 ani, chiar la Poiana Brașov, acolo unde Irinel a fost vrăjit peste măsură de „zâmbetul misterios” pe care îl avea tânăra, așa cum se arată în cea de-a doua carte a afaceristului.

„O remarcă pe Gabriela când se duseră odată, cu toate fetele, să mănânce la prânz sus, în Poiana Brașov, beneficiind de o pauză mai lungă. Ea se nimeri să se așeze lângă Ili pe bancheta de lemn de la masa lungă, tot pe lemn, pusă afară. Avea dinții frumoși și un zâmbet pe care îl găsea câteodată misterios. Mai mult atrăgea, însă, ușoara grimasă pe care o făcea când se chinuia să accentueze începutul unor cuvinte, fără vreun tipar anume. Află că avea 19 ani și era din Suceava.”

Cine este Gabriela Botezat, fosta Miss Romania cu care s-a iubit Irinel Columbeanu

Cei doi ar fi fost la un pas de căsătorie, Irinel i-a dat și inelul de logodnă, însă Blanche, așa cum era cunoscută, n-ar fi fost pregătită să întemeieze o familie. Mai mult, s-a speculat că ea este cea care a decis să încheie relația cu Irinel, lucru ce l-a afectat atât de mult pe fostul afacerist, că a decis să recurgă la niște gesturi...extreme. Gurile rele spuneau că acesta i-ar fi luat cadourile înapoi și că a intrat cu buldozerul în salonul de înfrumusețare pe care i l-a făcut cadou. 

Cine este Gabriela Botezat, fosta Miss Romania cu care s-a iubit Irinel Columbeanu

Ce mai face Gabriela Botezat

De atunci au trecut mulți ani, iar acum iată că Gabriela are o viață de familie împlinită și are salonul de înfrumusețare mult dorit, chiar la Rădăuți. Aceasta este căsătorită cu magistratul Ciobîcă George și au împreună doi copii frumoși, o fetiță și un băiețel.

Fosta Miss România arată splendid și după doi copii și o viață plină de proiecte, aceasta se menține într-o formă de vis. Nici nu e de mirare având în vedere că este pasionată de sport, pasiune pe care o împărtășește alături de soțul său, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768