REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cine este managerul de la Mânăstirea Galeșu, reținut în urma perchezițiilor

Cine este managerul de la Mânăstirea Galeșu, reținut în urma perchezițiilor

Replica API 24 iulie 2017 | 00:55 1600

În urma mai multor percheziții care au avut loc în cursul zilei de vineri, 21 iulie a.c., trei persoane au fost reținute. Astfel, Popa Gabriel, managerul mânăstirii Galeșu, din apropiere de Poarta Albă, a fost reținut și se presupune că el ar fi liderul grupului infracțional vizat de oamenii legii. Fratele lui Gabriel Popa, Mihai Popa, este de asemenea preot misionar, cu mir, mai exact, slujește unde este trimis în misiune. Mânăstirea Galeșu este construită pe fosta colonie de la Canal de la Galeșu-Sat.

Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice și ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române documentează activitatea infracțională a membrilor unui grup infracțional, specializat în evaziune fiscală cu articole textile.

Au fost efectuate 25 de percheziții la locuințele acestora, precum și la firme și instituții, în urma cărora au fost ridicați 200.000 de euro, iar 3 persoane au fost reținute.

Ieri, 21 iulie a.c., polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice și ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, au desfășurat ample activități într-un dosar penal în care sunt cercetate persoane bănuite de evaziune fiscală, în domeniul comerțului cu articole textile.

Cei în cauză, membrii unui grup infracțional, format din 13 persoane, cu atribuții bine determinate, a căror vârste sunt cuprinse între 27 și 57 de ani, au fost surprinși în timp ce descărcau un autotren cu haine, la un depozit din județul Ilfov.

Pentru documentarea întregii activități infracționale a persoanelor implicate, ieri, polițiștii au efectuat 25 de percheziții domiciliare, în București și în județele Ilfov, Buzău și Constanța, la locuințele persoanelor bănuite (16), la societățile comerciale angrenate în activitatea infracțională (6), precum și la instituții.

În urma perchezițiilor, s-au ridicat documente contabile, unități de calcul și aproximativ 200.000 de euro.

Vineri, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti împreună cu lucrători de poliţie judiciară ai Inspectoratului General al Poliţiei Române - Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi lucrători ai Brigăzii Speciale de Intervenţie "Vlad Ţepeş" a Jandarmeriei Române, au efectuat 25 de percheziţii în Bucureşti, judeţele Ilfov, Buzău şi Constanţa, la sediile societăţilor comerciale implicate în activitatea infracţională, domiciliile persoanelor suspectate şi sediile unor instituţii publice, în vederea strângerii de probe necesare soluţionării acestei cauze penale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
biserica-n romanica este o organizatie mafiota,a acaparat totul,din prostia omeneasca ,paduri,terenuri agricole,vaci,si-au ridicat case de homalai in rezervatii naturale,sa nu fie deranjati de oameni,pe terenul vecinilor,sunt deja armata Satanei pe pamant
1
0
Si ce mai lux a fost la hramul manastirii de la GALESU de acum 2 luni ?!?!!! Acum se explica de unde risipa de mancare si delicatese pe care le haleau popii ! La sarmani mai putin .... Bine ca isi fac biserica si in centrul statiunii MAMAIA ... PRINTRE CHILOTI SI BIKINII
0
0
Scrie si in Biblie asta. Apocalipsa capitolul 13. Cine duce in robie, de robie are parte.Cine cu sabia va ucide trebuie ucis de sabie.Aici este rabdarea si credinta sfintilor.
9
1
Gabi viteza cara fara documente demult, acum cine ia sifonat a avut pistolul la tampla, aici e caracatita mare, preafericitul este bosul ,acum inteleg , cred ca la nivel de partid nu au mai cotizat la big bos Dragnea, alta explicatie nu e, SRI stie dar halesc si ei demult timp de la gabi, astia au carat orice marfa de multi ani buni, oameni stau pe sute de milioane , chiar numai inteleg....
9
1
popii facuti eunuci sa nu pacatuiasca ,afacerile impozitate!
15
3
Il cateriseste si pe popalaul asta
11
1
Ia uite-i pe nenorociti ce poza frumoasa au facut!!! Religia si josnicii ei reprezentanti sunt cele mai mari belele ale omenirii!!!
9
3
Doamne miluieste
5
0
Pana la urma trebuie luati si Spagoveanul si pupincuristul sau Tanasescul - mamitica lui podareasa ...
7
1
Manastirea unde maicuta intreaba cat pui la pomelnic ca sa stie cat scrie pe spatele pomelnicului....de cati bani sa.l pomeneasca....
12
3
Biserica desfiintata ! Mafia unor homalai. Stat in stat !
13
9
sal ia si pe Pomohaci.
8
5
Sau a ti vorbit la telefon ??? Sunt multe JETOANE IN ROUMANIA !.
3
4
SLEAHTA DE HOTI
10
6

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016