REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cine este medicul care a mutilat o femeie, la Constanța!

Cine este medicul care a mutilat o femeie, la Constanța!

Virgil STOIAN 30 ianuarie 2024 | 11:40 6719

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus, la data de 25 ianuarie a.c. luarea măsurii preventive a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, începând de la data de 25.01.2024 până la data de 24.03.2024 inclusiv, a inculpatului H.S., cercetat sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de vătămare corporală din culpă, prevăzute de art. 196 alin. 2 și 3 din C. Pen., toate cu aplic. art. 38 alin. 1 din C. Pen. (persoane vătămate P.L.D., P.I. și M.M.C.). Potrivit informațiilor noastre, este vorba despre Hussein Shamieh.

Cine este medicul care a mutilat o femeie, la Constanta!Hussein Shameih


În concret, în cauză s-a reţinut că inculpatul H.S., medic specialist în chirurgie plastică, a efectuat în data de 07.01.2021, la o unitate medicală din municipiul Bucureşti, intervenţii chirurgicale de tipul „reducţie mamară cu implant de silicon” şi „abdominoplastie” asupra persoanei vătămate P.L.D., în urma cărora au rezultat complicații medicale și prejudicii estetice grave și permanente.

În data de 03.12.2022, la o unitate medicală din municipiul Constanţa, inculpatul a efectuat o intervenţie chirurgicală de tipul „mastopexie” asupra persoanei vătămate P.I., în urma căreia au rezultat prejudicii estetice grave și permanente.

În data de 10.10.2023, la o altă unitate medicală din municipiul Bucureşti, inculpatul a efectuat o intervenţie chirurgicală de tipul „mastopexie” asupra persoanei vătămate M.M.C., în urma căreia au rezultat complicații medicale și prejudicii estetice grave și permanente. Pentru lămurirea cauzei, în data de 29.12.2023, la sediul unei clinici medicale din municipiul Constanţa, la care inculpatul îşi desfăşura activitatea, a fost efectuată o percheziţie domiciliară. Cu această ocazie nu au fost identificate înscrisuri medicale referitoare la persoanele vătămate. De la inculpat au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, două terminale mobile.

În sarcina inculpatului, pe durata controlului judiciar, s-a stabilit obligaţia de a nu părăsi teritoriul României decât cu încuviinţarea prealabilă a procurorului ce a dispus măsura.

Cine este medicul care a mutilat o femeie, la Constanta!Hussein Shameih

Cercetările sunt efectuate în continuare de către organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Punerea în mișcare a acțiunii penale, reținerea și controlul judiciar reprezintă etape și măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatorului, activități care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul constituțional al prezumției de nevinovăție. Clinica este Russian Aesthetic, situată pe bulevardul Mamaia. Hussein Shamieh este un medic estetician cunoscut în lumea vedetelor, care a lucrat cu celebrul Jador, cântăreața Alessia sau cu modelul Naba Salem. Russian Aesthetic, centrul medical al frumuseții masculine și feminine, a fost deschis la Constanța pe 3 iulie 2021.Petrecerea de deschidere Russian Aesthetic s-a desfășurat la sediul clinicii, în prezența a numeroase personalități din lumea medicală: Dr. Cezar Șindrilă, medic stomatolog și avocat Luminița Popescu și Dr. Mahmoud Daoud, cu 12 ani de practică în spitalele de chirurgie din Marea Britanie, cât și persoane publice din lumea artistică, a teatrului, muzicii și televiziunii. Însă, au participat și personalități, precum Tania Budi și Eugenia Șerban.

Clinica, inaugurată în 2021, în prezența unor nume consacrate din showbizz

De asemenea, au mai participat cântărețele Misty, partenera lui Keo și Alessia, Paula Iorga (văduva regretatului Leo Iorga), vedeta Kanal D Ana Maria Barnoschi, Thalida, Ella Tina (Solzariu), Bogdan Mocanu, Bianca Comănici – de 2 ori câștigătoare a show-ului „Puterea Dragostei”, Ani Pârvulescu Gheorghe – Influencer, Florentina Opriș, Vloggerul @eusuntdima și iubita lui.

Cine este Hussein Shamieh?

Hussein Shamieh este medic specializat în chirurgie plastică estetică și micro chirurgie reparatorie, el lucrând, de-a lungul timpului, pentru mai multe clinici. Printre pacienții celebri care i-au trecut prin mână, pentru diverse microintervenții estetice – și nu numai – se numără Jador, Alessia, Naba Salem și mai mulți influenceri din lumea TikTok.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si eu sunt o victima a acestui doctor feroce am fost sa imi maresc kabanosul cu 7 cm si el mi la marit doar cu 4 !!!
2
1
Bună ziua! Și eu sunt o victima a domnului doctor! O injectare cu hidroxiapatita de calciu ( HarmoniCa) mi-a lăsat cicatrici și traume pe toată viata! Sper sa dispară acești macelari...
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510