REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.3° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
29.3° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

Cine este misteriosul iubit al Simonei Halep?

Cine este misteriosul iubit al Simonei Halep?

Virgil STOIAN 28 august 2023 | 00:00 4400

Simona Halep a fost vizitată în Constanța de iubitul misterios. Acesta s-a pozat și cu prietenele jucătoarei de tenis, semn că relația a devenit serioasă. Simona Halep a oferit în ultimele luni câteva indicii care sugerau faptul că și-a refăcut viața sentimentală, după divorț. Aceasta a fost și în vacanță în Paris și Capri, de unde a postat o poză cu un buchet imens de flori. Se zvonește că iubitul misterios al jucătoarei de tenis este Joao Monteiro (29 de ani). El a venit la Mamaia, la evenimentul „Nostalgia Litoral 2023″. Acesta s-a fotografiat alături de Georgiana Herda, una dintre cele mai bune prietene ale Simonei.

Cine este misteriosul iubit al Simonei Halep?Simona Halep

În ultima vreme, sportiva este cu zâmbetul pe buze, chiar dacă n-a scăpat de scandalul de dopaj. Și fanii au întrebat-o dacă Monteiro este cel care o face fericită.

De ce a divorțat Simona Halep

În urmă cu ceva vreme, apropiații Simonei au explicat care a fost motivul divorțului dintre aceasta și Toni Iuruc. Rică Răducanu consideră că distanța și programul încărcat al jucătoarei de tenis au dus la separare. Alți prieteni ai sportivei au spus că fostul soț era foarte gelos.

Cine este misteriosul iubit al Simonei Halep?Joao Monteiro

După divorț, Toni Ioruc a ieșit în oraș cu mai multe domnișoare, dar niciuna nu l-a cumințit. Despre Halep s-a zvonit că este îndrăgostită de antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, dar sportiva a negat totul. Acum, aceasta a lăsat de înțeles că este ceva între ea și Joao Monteiro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai Bijdova! Hai lupuveanii dit Ciamurlia! Sbâneadză armânele asparti dit mukani. Bijduveancili namai prăvdzi. Mari avzâtî
1
0
Sa -i fie buna si s-o faca fericita si cu zambet dupa.
1
0
Beşi mă martalog cusut in c*r
3
0
Aia de strain e mai buna, Iuruc ce avea tu… E mai sexy spaniolu, are limba mai dulce lup lup lup
3
0
Urata treaba sa te bagi in chilotii cuiva,celebru sau nu.
4
0
ce mai stati voi cu borcanu la curu ei. Va pasa de ce fac altii. Uitativa la voi bai impotentilor. Inclusiv labarul ala care isi zice chirata. astia 3 de mai jos sunt unul si acelasi idiot trol de-al lui putin
10
9
Joao Monteiro , nu voiam sa ti spun , bijduveanca noastra se p.irleste in C.ur !
9
8
A devenit o modă printre bijduvence ca după divorț să-și regăsească dragostea. Dar nimeni nu zice că ele din adolescență erau pocnitori cu educație=0.
15
6
Turku ia traso daia a lasato Iruc
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712