REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
28.4° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Cine este NOUL ȘEF al Centrului Operațional Județean ISU Dobrogea

Cine este NOUL ȘEF al Centrului Operațional Județean ISU Dobrogea

Replica API 19 februarie 2021 | 15:00 5603

După incendiul devastator din Constanța, în urma căruia o femeie a decedat, au început restructurările în cadrul ISU Constanța. În acest sens, s-a dispus împuternicirea pe funcția de șef Centru Operațional Județean a unui ofițer din cadrul ISU Constanța. În acest caz este vorba despre maior Voicu Ionuț de la Detașamentul Port.

Totodată, începând cu data de 01.03.2021, un ofițer din cadrul ISU București-Ilfov va fi împuternicit pe funcția de Prim Adjunct al Inspectorului șef. Despre acest post, reprezentanții ISU Dobrogea au declarat că postul este vacant pentru că cel care îl ocupa a ieșit la pensie. Până în data de 1 martie, Mihai Georgescu, șeful Inspecției de Prevenire din cadrul I.S.U. Dobrogea se va ocupa de atribuțiile prim adjunctului.

Toate aceste demersuri sunt menite să asigure exercitarea actului de comandă, astfel încât să fie îndeplinite misiunile de prevenire, monitorizare și gestionare a situațiilor de urgență. Întrucât în cauză se efectuează o cercetare penală, concluziile desprinse din efectuarea verificării, precum și măsurile dispuse de conducerea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență vor fi puse la dispoziția organelor de cercetare penală competente.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce facem cu spuma samahoancei venit dn din botseni,il frigem la foc mic ca sa fie suculent tiganul sau il expediem la origini
1
4
Verificati foile de parcurs si veti avea surprize. Multe masini defecte consumau cu motorul oprit
9
2
mai eugen , mai lasa omul sa foloseasca si hartie igienica si nu-l mai linge atata in cur...!
8
4
Alt burtos cu pensie speciala
11
6
Gresit. Nu a fost fugarit nimeni. A fost incadrata functia de sef al Centrului operational, o structura a ISU Dobrogea. Probabil ca te referi la inspectorul sef al ISU Dobrogea. A ramas in functie. Ce vina i se poate gasi dupa o saptamana de la numirea in functie? Nici nu finalizase luarea in primire a functiei.
11
4
Frectie la pula
9
3
avea treaba lui in Port cu tigarile si l-au deranjat de pe treaba. Baiat de brazar cu aracet.A dat bani papu sa-l anagjese la pompiere.bani multi si munca putina.Plus motorina din rezervoare.
11
5
dati afara toti sefii care nu corepund fisei postului...la pompieri majoritatea sunt burtosi sau femei , angajati pe pile... ce probe sportive, ce vizite medicale fac ei? cine raspunde pt oamenii morti din vina lor? nu doar demisi, judecati si inchisoare!
18
7
Gata, l-au fugarit pe Abarabulei ala de la Moldova ?
10
6
Trebuie sa schimbati tot personalul.cu toti porci ce sa faceti?stau si ma gandesc cum au trecut probele sportive si testele psihologice...schimbati sefii degeaba...cu cine sa faca treaba?
18
3
Felicitam si ii dorim succes dlui Voicu in noua pozitie! Om cu integritate , etica si respect!
4
8
Ala nou avea fata si glas de consumator clar de coniac maritim
14
4

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016