REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Cine este perversul din Constanța care teroriza minorele din Timișoara! Video

Cine este perversul din Constanța care teroriza minorele din Timișoara! Video

Mirela PASCAL, Virgil STOIAN 12 octombrie 2023 | 13:27 4471

La data de 11 septembrie 2023, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că fiica sa, de 13 ani, a primit pe telefonul mobil mai multe mesaje, de pe mai multe numere de telefon, având un conținut obscen și hărțuitor. Suna zilnic la sute de numere de telefon, incercând să găsească fete minore, cărora ulterior le trimitea mesaje deocheate și le hărțuia. Obsedatul sexual, care este din Mihai Viteazu și e un pui de șef la o societate, a fost arestat.

Cine este perversul din Constanta care teroriza minorele din Timisoara! Video

Stredie Constantin, de 49 de ani,  este numele perversului și era cunoscut în localitatea Mihai Viteazu ca un om liniștit, gospodar. Are doi copii și nepoți și lucra la o societatea care se ocupa cu recoltarea stufului din lacul Sinoe, era șef de echipă, după cum ne-a declarat viceprimarul cu atribuții de primar, Adrian Costache: ”Îl cunosc ca un om serios, nu știu de ce a făcut lucrul acesta, probabil de plictiseală, pentru că stătea degeaba la firmă, adică nu avea de lucru prea mult. Nu mă așteptam să facă așa ceva”, a spus viceprimarul, pentru Replica.

Precizăm că totul a fost descoperit după ce mama unei fetite din Timișoara i-a anuntat pe politiști, la începutul lunii septembrie, că fiica ei, in varsta de 13 ani, primea mesaje cu conținut obscen de pe mai multe numere de telefon . Oamenii legii au început cercetările, iar după aproape o lună au reușit să dea de urma hărțuitorului.

Stredie Constantin cumpăra cartele pre-pay și suna de pe acestea pe numere formate la întâmplare. Aproape zilnic schimba cartelele pentru a nu putea fi prins, iar fetița din Timișoara nu este singura care a fost hărțuită.

Video:

Ce spun polițiștii!

Din cercetări a reieșit că un bărbat, de 49 de ani, din Constanța, ar fi apelat zilnic sute de numere de telefon, pană ce reușea să găsească fete minore, pe care, ulterior, le-ar fi contactat.  După ce ar fi contactat persoanele vătămate minore, acesta schimba aproape zilnic cartela SIM, în încercarea de a nu fi descoperit. De asemenea, au fost identificate alte 5 persoane vătămate din alte județe, acestea fiind audiate prin comisie rogatorie. La data de 10 octombrie 2023, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au efectuat 4 percheziții domiciliare, trei în județul Constanța și una în județul Tulcea. În urma perchezițiilor efectuate, au fost ridicate mai multe telefoane și zeci de cartele pre-pay“, arată IPJ Timiș

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voia si el o laba virtuală!
0
0
In mancare sunt hormoni ,in apa sunt hormoni,experimentul suntem noi
0
0
Dar si ele umbla dupa maciuca, c*urve penale de mici.
15
5
un nenorocit de om ca asta care se ocupa special si vroit de perversiuni nu poate fi descris ca un om ...serios , zi tu replica ce ai de spus ca ai multe de alde dastea si ti plac!
10
6
Nenorocitul e benorocit, dar phizdulicile de 13 ani de ce raspund cu mesaje si foto obscene ?, am o nepoata are ciklu la zece ani. Cine sa le educe ?, parintii sunt la munca iar skoala e plina de profhesori depravhati !
9
15
Sunt multi nenorociti care par oameni normali, dar ei de fapt sunt niste dereglati psihic. Multi
10
7
Așa arată un pui????
4
9

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677