REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
22° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Cine este și cu ce se ocupă Monica Davidescu, soția lu Aurelian Temișan

Cine este și cu ce se ocupă Monica Davidescu, soția lu Aurelian Temișan

Valentina CAMARA 11 martie 2023 | 00:00 637

Cine este și cu ce se ocupă Monica Davidescu, soția lu Aurelian Temișan. Cei doi sunt împreună de apropae 28 de ani și au o fiică, pe nume Dora.

Cine este si cu ce se ocupa Monica Davidescu, sotia lu Aurelian Temisan

Aurelian Temișan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Monica Davidescu. Cei doi s-au cunoscut în anul 1995 și de atunci au fost de nedespărțit. Chiar dacă au avut uneori momente de cumpănă în relația lor, nici unul dintre ei nu a renunțat la ceea cea au.

Monica Davidescu s-a născut pe 6 august 1972, la Câmpina.

Este o actriță foarte cunoscută din România. În prezent, aceasta lucrează în cadrul Teatrului Național „Ion Luca Caragiale” din București.

Monica Davidescu a absolvit Facultatea de Artă Teatrală și Cinematografică, secția actorie. Înainte de a fi actriță, a cochetat cu meseria de învățătoare, dansatoare și model.

La 19 ani a hotărât să se mute în București, unde timp de trei ani a fost secretară, manechin într-un magazin de haine și a făcut parte dintr-o trupă de dans.

Din 1998 joacă pe scenă Teatrului Național din București.

Pe parcursul carierei sale, soția lui Aurelian Temișan a jucat în numeroase piese de teatru  și a avut și roluri în filme precum: Omul zilei, Vlad, Fix Alert, Greșeala din trecut, Vine poliția!, Omega Rose și O zi obișnuită de sâmbătă.

Aurelian Temișan s-a căsătorit în 2006

Deși se cunosc din 1995, Aurelian și soția sa, Monica Davidescu, s-au căsătorit în 2006, deoarece nu au vrut să se grăbescă și au preferat să evolueze împreună cu pași mici, dar siguri.

„Noi ne-am grăbit încet. Sau nu ne-am grăbit deloc. Nu ştiu de ce am ales calea asta. Foarte probabil că aşa am simţit amândoi. Ne-am cunoscut în ianuarie 1995, cu ocazia unui spectacol la care luam parte şi care era prezentat chiar de viitoarea mea soţie.

Apoi, ne-am logodit în 2000. Iar nunta am făcut-o în 2006, pe 3 iunie, la Palatul Snagov. Chiar de ziua mea. Ne-am testat, aşadar, îndelung. Dar am făcut o treabă bună!”, a povestit Aurelian Temișan.

Fiica lui Aurelian Temișan

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt fericiții părinți a unei adolescente în toată regula. Fiica lor, Dora are doar 12 ani și este foarte talentată. Aceasta merge la cursuri de teatru și este pasionată și de muzică.

Pentru a pregăti o surpriză mamei sale, Dora a urcat pe scena Teatrului Național din București luna trecută și alături de tatăl său, Aurelian Temișan, a interpretat piesa „Măicuță, îți mulțumesc”. Cu toții au rămas surprinși de vocea ei și de cât de bine îi stă pe scenă.

„Nu duc lipsa de răbdare, în special când este vorba de Dora. Îmi place să o simt provocată de o anumită situație și o las pe ea să se manifeste un pic pentru că din multe din reacțiile ei am și eu de învățat. Sunt răbdător atâta vreme cât finalitatea unei discuții, unei probleme create duce la progres și înțelegem ceva amândoi din treaba asta. ”, a povestit Aurelian Temișan, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303