REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cine este şoferul surprins în timp ce rupe bariera la o trecere la nivel cu calea ferată, în Prahova

Cine este şoferul surprins în timp ce rupe bariera la o trecere la nivel cu calea ferată, în Prahova

Andreea CONDURACHE 25 august 2023 | 15:24 961

Poliţiştii din Prahova anunţă că l-au identificat pe şoferul care joi a forţat şi rupt bariera la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Brazi, în judeţul Prahova, cu puţin timp înainte de trecerea unui tren de persoane.

Cine este soferul surprins in timp ce rupe bariera la o trecere la nivel cu calea ferata, in Prahova

„La data de 24 august a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de distrugere a unei bariere de la trecerea la nivel cu calea ferată, din comuna Brazi. Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Brazi”, anunţă, vineri, Poliţia judeţeană Prahova, potrivit news.ro.

Instituţia precizează că cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale ce se impun, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Şoferul unui autoturism a fost filmat, joi, în timp ce forţează şi rupe bariera la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Brazi, în judeţul Prahova. Conform CFR Infrastructură, incidentul a avut loc în contextul în care semnalele de culoare roşie care anunţă apropierea trenului erau aprinse, iar în zonă trenurile circulă cu 140 de kilometri pe oră, conform știrileprotv.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
M-am uitat pe video original, nu aud nici sunet acustic nici nu vad semnalele luminoase aprinse !! Oare sunt eu chior si surd?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510