REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.1° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
26.1° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Cine este tatăl copilului lui Kaley Cuoco

Cine este tatăl copilului lui Kaley Cuoco

Valentina CAMARA 5 aprilie 2023 | 00:00 515

Kaley Cuoco, actrița din serialul The Big Bang Theory, care a devenit mămică pentru prima dată la vârsta de 37 de ani, a dat numele micuței Matilda Carmine Richi Pelphrey. 

Cine este tatal copilului lui Kaley Cuoco

Kaley Cuoco a împărtășit o serie de fotografii în care ea și tatăl fetiței, actorul Tom Pelphrey, ţin în brațe pe nou-născută alături de mesajul „Suntem foarte bucuroși și recunoscători pentru acest mic miracol”.

Actriţa a mai scris: „Noua lumină din viețile noastre! Suntem fericiți și recunoscători pentru acest mic miracol. Mulțumim medicilor asistentelor, familiilor și prietenilor noștri care ne-au ajutat enorm în ultimele zile. Suntem incredibil de binecuvântați” a scris  Kaley pe 30 martie.

Tommy Pelphrey, m-am îndrăgostit și mai mult de tine

Kaley Cuoco a adăugat în mesaj: „@tommypelphrey nu credeam că este posibil să mă îndrăgostesc și mai mult de tine, dar am făcut-o” a  scris Kaley în aceeași postare pe contul său de Instagram.

Tom Pelphrey, cunoscut românilor din serialul Ozark, a postat la rândul lui fotografii cu fetița, transmițându-i mamei un mesaj: „Inima îmi este plină de iubire și gratitudine pentru acest miracol. Sunt veșnic recunoscător pentru tăria și curajul sufletului meu pereche și celei mai bune prietene kaleycuoco. Ești incredibilă”.

Prieteni celebri ai cuplului s-au grăbit să îi felicite pe cei doi pentru fericitul eveniment, printre care se numără Rosie Perez (actrița din rolul secundar în Însoțitoarea de zbor/The Flight Attendant), Joel McHale (actorul din Comunitatea/Community) și Hannah Waddingham (Ted Lasso).

Cuoco a anunțat că este însărcinată la doar cinci luni de relație

Cuoco a anunțat că este însărcinată la numai cinci luni de la data la care cuplul a confirmat faptul că sunt împreună. „Bebelușa Pelphrey vine în 2023. Mă simt extraordinar de binecuvântată și fericită peste măsură. Te iubesc @tommypelphrey!!!”, a scris Kaley pe Instagram.

Actrița a mai postat fotografii cu numeroase teste de sarcină, hăinuțe de bebe și căni inscripționate cu mesajele ,,mama bear” (mămica ursoaică) și ,,papa bear” (tăticul urs).

Kaley Cuoco și Tom Pelphrey s-au cunoscut la premiera sezonului patru al serialului Ozark, în luna mai, 2022. Cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere. Actrița are la activ două căsnicii eșuate, motiv pentru care în prezent își dorește doar o relație de lungă durată.
Cuoco a mai fost căsătorit de două ori

Ea a fost căsătorită pentru prima dată cu jucătorul de tenis american Ryan Sweeting, până când aceștia au divorțat în 2016. Apoi s-a căsătorit cu starul Karl Cook. Relatia lor n-a durat mult, au cerut divorțul în septembrie 2021, după trei ani de căsătorie, relatează independent.co.uk.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303