REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cine este Titi Crăcănatu, interlopul care a murit într-un microbuz, în Constanța!

Cine este Titi Crăcănatu, interlopul care a murit într-un microbuz, în Constanța!

Andreea POPA 14 februarie 2023 | 00:00 5280

Unul dintre cei mai mari interlopi ai anilor '90-2000 a murit în cursul zilei de duminică, 12 februarie a.c., în comuna Gălbiori, în timp ce se îndrepta spre Brăila. Este vorba despre Dumitru Oprea, cunoscut drept Titel Crăcănatu, care a suferit un stop cardio-respirator, în timp ce se ducea spre Brăila. Din păcate, cadrele medicale ajunse la fața locului au încercat să îl resusciteze, însă, din păcate, nu au reușit. Interlopul se mutase, de ceva timp, la Constanța.

Cine este Titi Cracanatu, interlopul care a murit intr-un microbuz, in Constanta!

Lumea interlopă din Brăila este, din nou, în doliu. După ce în urmă cu o lună a murit Dumitrel Buricea, la București, iată că și Dumitru Oprea, cunoscut drept Titel Crăcănatu, a murit duminică, 12 februarie a.c., în comuna Gălbiori din Constanța. Acesta a suferit un stop cardio-respirator, într-un maxi-taxi, pe ruta Constanța – Brăila. Din păcate, cadrele medicale ajunse la fața locului au încercat să îl resusciteze pentru a-l readuce la viață, însă, din păcate, nu au reușit.

Cine este Titi Cracanatu, interlopul care a murit intr-un microbuz, in Constanta!

Titel Crăcănatu a fost considerat cândva liderul lumii interlope din Brăila.  În acea perioadă, cartierele Obor, Hipodrom şi o parte din Chercea, precum şi Piaţa Concordia, erau controlate de Mihai Vincler şi aghiotanţii săi, Lacu Dulce era stăpânit de Stănel Corbu, cartierele Viziru şi Radu Negru erau controlate de banda fraţilor Costică şi Ghiţă Buricea, iar în Ansamblul Buzăului legea o făceau cei din gaşca fraţilor Ciocan.

Ultima oară când celebrul Crăcănatu a ajuns în atenția opiniei publice a fost în momentul în care doi baschetbaliști de culoare erau înjunghiați în urmă cu mai mulți ani, în timp ce stăteau pe o terasă în Brăila. Cel care i-a atacat atunci, Gabriel Husein, era mâna dreaptă a lui Crăcănatu.

Cine este Titi Cracanatu, interlopul care a murit intr-un microbuz, in Constanta!

Crăcănatu l-a terorizat pe Bănel Nicoliță

Bărbatul fost o legendă în lumea interlopilor brăileni, iar numele său apărea frecvent în anchete, mai ales atunci când altercaţiile erau extrem de sângeroase. Același Titel Crăcănatu i-a făcut zile negre și lui Bănel Nicoliță, pe atunci fotbalist la Steaua. Interlopul și-a trimis supușii să încaseze o taxă de protecție, însă acesta nu a dorit. Pentru a-l scăpa pe Bănel Nicoliță din încurcătură, Gigi Becali l-ar fi trimis la Brăila chiar pe bodyguardul său din acea perioadă, Cătălin Zmărăndescu, pentru a-l scăpa pe fotbalist de un posibil atac.

Crăcănatu locuia în Constanța de câțiva ani buni, unde se mutase cu... afacerile. Violări de domiciliu, escrocarea unor constănțeni pe care i-a lăsat fără case, etc. De ceva timp, se cumințise. Pesemne nici vârsta nu l-a mai ajutat să se mențină în formă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CRACANEL MYAUNEL!! KRAKANATU NESPALATU smeker omu mergea cu maxitaxi si manca mamalyga cu branza
1
1
si au trimis elicopterul dup asta? se accepta doar daca era dotat cu un minigun cu care sa-l ciuruie si apoi sa-i factureze familiei munitia
0
0
Hai Manuta
0
0
A crezut ca face bani mai mulți la Constanța. Și uite asa un țăranuș coclit a venit aici cu bâta și cuțitul confundând Constanța cu Brăila. Nu și a dat seama ca în Constanța, băieții deștepți fac altfel banii. Astfel, Căcănel a ajuns un rupt în c*r, cu datorii peste tot, sa moara într un microbuz ca ultimul lacheu. Aceasta a fost povestea unui interlop de carton.
8
1
Scupra tot cu maxi taxi circula .Este proprietar de 4 mașini
8
0
Interlopu care lua pe caiet de la colț și mai avea si datorii la intretinere
8
2
lasa ca acum e in iad, il aranjeaza dracii acolo pe veci , la rotisor , rau a fost rau a gasit .
8
1
Sa I fie tarana grea.
8
0
Ii faceti atata reclama,de zici ca a fost o mare personalitate!Un jeg de om pe care moartea l-a lecuit,daca cei in drept au ezitat s-o faca. Acolo sus nu-i mai da nimeni nici o atentie,iar lumea a scapat de un nimeni in drum.
16
0
un gainar infect
14
0
Bravo Replica, un articol deosebit despre un kkt cu motz. Mi ar fi placut ca copii vostri sa fie indrumati de aceasta personalitate .
17
0
Cracanatu vindea femei pe centura. Au birourile pe trotuaril din fata Campusului Universitatii in Tomis Nord… Unele sunt cu probleme psihice. Cersetorii din Tomis Nord ii apartin. Strangea bani si ducea la Braila. Mizerie de om profita de Handicapati si problemele lor. Schilodea copii de t****i le punea proteze de lemn sa le strambe picioarele de mici ca sa cerseasca
17
1
auzi la ei, ce interlop care se respecta merge cu maxi-taxi ?
10
1
Toti interlopii din Braila au fost adusi la Constanta de catre Traian Jipa . Toti politistii stiu acest lucru . Primul a fost adus Titel Cracanatu . Au descalecat interlopii din Braila , peste cei din Constanta, sub umbrela lui Traian Jipa . Acum, o face pe sfantul , dar sangele de mafiot ii curge prin vene in continuare, chiar daca s-a deghizat in blajin pensionar . Dumnezeu nu doarme si nu e interlop !
14
1
asa de interlop era ca umbla cu Microbuzul :))
15
0
Pentru fiecare vine vremea sa murim. Ca un interlop a dat coltul,chiar nu merita sa fie mentionat in presa. E ca si cum te lauzi ca ai dus gunoiul,cu toate ca asta nu inseamna ca gata,nu mai exista gunoi. A crapat o mizerie de om,si ce daca?
18
0
bandele cresc, dna/diicot/justitia cer salarii/pensii babane mari, dar ei cu ce se ocuoa?
12
1
La cate a facut... l-a ajutat careva să intre in stop cardio respirator. Nu e mare lucru să dai șpagă unui ospătar să îi pună ceva in cafea
9
0
De morti, numai de bine, dar ce interlop era daca facea naveta cu maxi-taxi? Pe bune? Era mai extravagant? Mirelo, nu me mai intoxica cu stiri despre neicanimeni.
13
1
Daca ajungi sa mergi ca orice om normal cu maxi taxi lasati harfele astea de interlopi care traiesc din amintiri din 1327
11
0
Toți interlopi din Brăila Galați etc locuiesc in cartierul primo Au venit cu Jipa rând pe rând pe vremea lui Mazăre Dece oare?
14
0
Toti intrerlopi rupti in kur brailemi si galaten au invadat Cta sa plece toti ca Cracanatu
18
0
spor la facut pluta in cazan hahahaaaaa
16
1
Toti taranusii motorizati au invadat Constanta cu b asinile lor de mari mafioti. Pe timpuri veneau doar pana la Poarta Alba la puscarie.
22
0
Ti-a venit scadenta cracanatule. Maxi taxi spre iad.
21
0
Interlopul Maxi Taxi, impune frica si respect.
17
1
aveti f e t i s u r i cu g u n o a i e l e astea de le tot promovati?
33
0
Treaba lui daca statea la braila dar pt ca Venice in Constanta si facea rele mai bine ca a disparut. Constantenii s-au saturat de atatia braileni si tulceni. Au inlocuit popukatia constantei.
29
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510