REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Cine i-a donat lui Sevil Shaideh 5 terenuri, 5 case și bunuri de 245.000 de euro?!

Cine i-a donat lui Sevil Shaideh 5 terenuri, 5 case și bunuri de 245.000 de euro?!

Mirela PASCAL 7 septembrie 2023 | 00:00 8064

Constănțeanca Sevil Shhaideh, fost vicepremier al României, continuă să activeze în favoarea statului, fiind șefă la Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Est, mai exact la Secretariat Tehnic Comun al ADR. De câștigat nu mai câștigă ca pe vremuri, dar nici nu putem să-i plângem de milă sau s-o băgăm în categoria acelor bugetari care își chibzuiesc salariile ca să le ajungă de la o lună la alta. Aflăm că de la Agenția De Dezvoltare Regională Sud-Est Brăila a câștigat, în 2022, 12.000 de lei, brut, pe lună. Pe lângă asta, Sevil Shaideh a devenit și proprietara mai multor imobile, terenuri și case, situate în Constanța: 10 la număr.

Cine i-a donat lui Sevil Shaideh 5 terenuri, 5 case si bunuri de 245.000 de euro?!
Sevil Shhaideh, fostul vicepremier al României, s-a îmbogățit. A devenit fericita proprietară a unui număr de 10 case și terenuri, dobândite prin donație și contracte de vânzare cumpărare. Vorbim despre 5 terenuri, situate în Constanța, în suprafață cuprinsă între 8 mp și 21 mp, dar și 5 case, cu suprafețe cuprinse între 26.20 mp și și 145 mp.

Cine i-a donat lui Sevil Shaideh 5 terenuri, 5 case si bunuri de 245.000 de euro?!

La toate cele 10 imobile, în declarația de avere a soțului lui Sevil Shaideh este specificat faptul că au fost dobândite prin ”contract de donație/contract de vânzare cumpărare”.

Cine i-a donat lui Sevil Shaideh 5 terenuri, 5 case si bunuri de 245.000 de euro?!

Mai mult decât atât, la capitolul cadouri, servicii sau avantaje primite gratuit sau subvenţionate faţă de valoarea de piaţă, din partea unor persoane, organizaţii, societăţi comerciale, regii autonome, companii/societăţi naţionale sau instituţii publice româneşti sau străine, inclusiv burse, credite, garanţii, decontări de cheltuieli, altele decât cele ale angajatorului, a căror valoare individuală depăşeşte 500 de euro este specificat faptul că Sevil Shaideh a încasat 245.000 de euro din ”donație achiziție imobile”, sursa venitului fiind chiar mama sa, Muezel Geambec.

Cine i-a donat lui Sevil Shaideh 5 terenuri, 5 case si bunuri de 245.000 de euro?!

 

Pe 21 decembrie 2016 Sevil Shhaideh a fost prima propunere făcută de președintele PSD, Liviu Dragnea, pentru funcția de prim-ministru al României, propunere refuzată de președintele Klaus Iohannis, la 27 decembrie 2016.

Cine i-a donat lui Sevil Shaideh 5 terenuri, 5 case si bunuri de 245.000 de euro?!Akram Shhaideh

Tot în 2016, a fost numită vicepremierul României. A absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Planificare Economică și Cibernetică în 1987. Este căsătorită din 2011 cu sirianul Akram Shhaideh, aceasta fiind a doua ei căsătorie. Este angajat și el la stat, mai exact la Minsiterul Agriculturii, în funcția de consilier, unde câștigă în jur de 9.000 de lei pe lună.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pfff, nu stiu ce o sa ma fac daca primesc donatie o debara de 8mp, sau un dormitor de 20mp. E mai mult decat evident ca sunt niste anexe sau doamne stie ce spatii/bucatele dintr-o cladire/casa. Iar daca aveam un tata milionar si-mi dadea niste bani sa-mi iau o casa, iar dadeam de belea.
0
0
Matusa Tamara ea lasat totul lui tot.
0
1
apartament de 27mp si terenul de cativa mp impartit indiviz cu vecinii - astia ii spun casa. Moaaa, uite unde se ascundea Becali feminin. Profitati de prostia prostilor sa-i prostiti si mai tare, mincinosilor.
2
0
pai daca totiau matusi unchi si rude asa bogate de ce mai lucreaza?de ce maiiau nbanii statului.nu mai bine isi vad e ale lor?
3
4
Foarte bine,dar cine ii intreaba pe cei care au donat de unde au bunurile donate. E valabila intrebarea pentru toti cei care au donat. La fel si motivul pentru care au donat.
7
0
Cei mai fomiști după avere și furat de la stat din toată planeta e neamul r*mânesc cu politicienii lor
3
3
Z.abaloasa asta nu mai trebuia sa vada lumina zilei ,prin ce a facut , huooooo !
5
5
de neica nimeni care sug din buget. Europenii s-au prins si il strang pe ciolan de oo sa taie pomenile. De la mine multa mwie cu kkt !!!
7
2
te mai miri mult ca vitica la poarta noua. Cu 6500 lei pe luna in Romania, de-abia te-ajungi de la o luna la alta.
8
3
Ca sa-si justifice averea , toti primesc donatii , au matusi , unchi, mame foarte bogate. Chiar ne cred tampiti?
16
2
Pai dasta au anulat foati activisti de partid si securisti comunisti grupatzi in jurul lui Ion Iliescu in F.S.N.urmasul Partidului Comunist Roman legea 18 caci deatunci aveau astia averi pe care nu le puteau justifica legal si le era frica de legea 18 ca doar nu aveau romani de la care a pornit revolutzia atatzia bani ca nu stiau pe unde sa ii mai adcunda,un abuz facut de fauritori Romaniei democrate anticomuniste"ce ironie"care nu s-a corectat pana astazi,pentru ca o lege asemanatoare ca fosta lege 18 din Romania este in toate tarile U.E.,Japonia S.U.A.si in general toate statele civilizate ale lumi;iar explicatii ca asta a lui S.Shaideh sau gen Matuscha Tamara si aletele de genul asta am vazut si aici in Germania numai ca judecatorul de uita pe sub ochelari si ii spunea celui care nu putea sa justifice bani cam asha:"domnule Adrian Nastase dumneavoastra avetzi impresia ca eu sunt idiot"dupa care batea cu ciocanul in masa si bombonel era luat de politzai.
8
0
La suprafetele astea, intre 8 si 20 mp, par a fi locuri de veci.
11
0
ce pazesc institutiile statului de drept?anchetata si confiscata averea, nu va bate la ochi donatiile astea?
14
2
Ce beculete albastre are maicasa in casa ,apropo i s-au donat pentru ca a slujit partidul .
10
0
mai ai dracului donatori astia cum dracu o gaseau numai pe asta sa-i doneze nustiu.... ca pe mine nu ma gaseste nimeni sa-mi doneze
19
0
pacat ca nu a fost aleasa si priministru mai primea ... vreo zece donatii de la ...statul roman si alti sponsori!rusine in tara romaneasca!unii prea si alti vai!
17
1
Buni consilieri avem la agricultura,cu experenta in desert,poate SRI afla cu ce se mai ocupa individul in Romanica,iar domna sluga gruparii Constantinescu -Mazare l-a impropetarit pe Dragmea cu o insula pe Dunare si-a tras si ea 10 proprietati
14
1
Nici nu vreau sa stiu ce salariu are Mi re la daca la 12000 brut ii se pare o avere. Acum se explica si calitatea de -jurnalisti- ai acestui instrument politic.
15
8
Mult le place celor de la Replica să împrăștie cu noroi ...
6
13
6500 lei net este puțin? majoritatea oamenilor din tara asta au 2500 lei salariul, și barba-su lu' aceasta Sevil cum a găsit loc de munca la stat? el fiind un emigrat, oamenii din tara asta nu au locuri de munca și pleacă din R0mania forțați de sărăcie dar uite ca sirianul asta este angajat la stat, pe concurs și pe cât de capabil este? vreau sa știu și eu ce consiliere face acest sirian la ministerul agriculturii? n-au mai rămas specialiști în R0mania, l-au așteptat pe sirianul asta
16
8
Ma-sa si ta-su, h oa ta or di nara
10
5
Presa,presa,presa,a 4 a putere in stat care ar trebui sa fie impartiala,fara afinitati politice si fara sa arunce cu noroi in anumite persoane indiferent de culoarea politica a acestora. Nu o cunosc pe respectiva persoana insa m-a frapat sintagma,,se lafaie cu salariul de 12000 de lei pe luna brut,, Tovarase reporter,cei 12000 de lei brut,suma la care ti se rupe gura cand o pronunti,reprezinta undeva la 6500 de lei net si nu cred ca te poti lafai cu 1200 de euro lunar cat timp ai preturi de Europa. Este ca si cum ati afirma ca in Germania,Spania,Franta si orice alt stat din Europa te poti lafai cu suma de 1200 de euro. Din punctul de vedere ca nu multi romani incaseaza lunar suma aceasta,aici este problema,consider ca orice loc de munca ar trebui remunerat cu minim aceasta suma pentru a avea un trai decent insa nu am vazut un articol de presa sau ca presa sa forteze statul prin anchete si reportaje ca minimul salariului sa reprezinte aceasta suma.
13
15
Pofta vine mancand dar daca mananci prea mult ai greturi...si ajungi la doctor/DNA!!
8
2
Vai de capul vostru ... voi ati citit articolul inaunte sa-l publicati ??? p*****l ....
10
0
Partid egal grup infractional organizat
13
1
i le-a donat mătușa Tamara
14
3
Sifil, n-o stiu toti?
6
2
Jeffrey Epstein primise ca donatie un apartament penthouse in West Manhattan de 50 milioane USD si nu se stie cine si de ce.
11
0
Da ce făcui scăpă dă belea și T*o înghesuit averea Imobile terenuri și mulți bani unde ăi muncit de-o ieșit multi gologani Noi să avem de la Domnul Pace și sănăt**e voi să aveți bani și palate Mai târziu aici le lăsați pe toate
19
2

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677