REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cine i-a făcut vânt pensionarului Ofițeru din CA ale Canalelor Navigabile și Porturilor Fluviale?!

Cine i-a făcut vânt pensionarului Ofițeru din CA ale Canalelor Navigabile și Porturilor Fluviale?!

Mirela PASCAL 30 octombrie 2023 | 00:00 3856

Timp de cinci ani, în conducerea Administrația Canalelor Navigabile a făcut umbră fostul director de la o companie de stat din Giurgiu. Este vorba despre Dănuț Ofițeru, care era membru în Consiliul de Administrație. Iată însă că norocul nu a mai fost de partea sa, iar cineva i-a făcut vânt și a plecat! Bagajele și le-a făcut și de la conducerea Administrației Porturilor Dunării Fluviale SA (CN APDF) unde, de asemenea, era membru în Consiliul de Administrație.

Cine i-a facut vant pensionarului Ofiteru din CA ale Canalelor Navigabile si Porturilor Fluviale?!Dănuț Ofițeru

Dănuț Gabriel Ofițeru a fost director general adjunct al Companiei Naționale Administrația Porturilor Dunării Fluviale SA Giurgiu (CN APDF) circa 12 ani. În 2019, Ofițeru a venit în premieră la Constanța într-o funcție de conducere la o companie de stat de unde a uitat să mai plece...până de curând. În iulie, Consiliul de Administrație nu a mai dorit să-i prelungească mandatul și i-a făcut vânt din conducerea Canalelor Navigabile. Pe cineva a supărat rău de tot din moment ce Ofițerul nu mai completează nici tabloul membrilor Consiliului de Administrație CN APDF.

Cine i-a facut vant pensionarului Ofiteru din CA ale Canalelor Navigabile si Porturilor Fluviale?!a dispărut și de la conducerea CN APDF

Să fi fost o reglare de conturi?! Nu știm, cert este că Ofițeru pare să fi rămas fără serviciu, însă nu vă faceți griji, că nu moare de foame. Este fericitul beneficiar al unei pensii pentru limita de vârsta  în valoare de peste 73.000 de lei/an, dar are în palmares și o sumedenie de proprietăți. Are patru terenuri, două case, un cont bancar și șase depozite bancare...substanțiale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doamna "jurnalist" m****a p****l: aveti un stil de a scrie demn de Sosoaca, ori sunteti la baza o mahalagioaica, ori vreti sa cautati senzationalul distorsionand lucrurile dupa bunul plac. Vi se pare mare pensie de 6000 de lei/luna? Posturile ocupate au fost cumva prin numiri politice? Sau prin concurs? "A uitat sa mai plece"? Sau a stat pana cand s-a terminat mandatul? Are case si terenuri? Suna a bogatie, doar ca nu sunt prin Pipera, sunt in zone ale tarii vai de ele! Poza aia veche de peste 20 de ani! Nu aveti una mai recenta? Nu va acuz ca sunteti sluga cuiva si ca scrieti articole la comanda, va acuz ca n-aveti nicio legatura cu jurnalismul si ca nu cercetati inainte de a scrie (se numeste ancheta jurnalistica, nu "search pe Google"). Cat pentru comentacii articolului - sunteti exact reflexia poporului tampit din zilele noastre, atotcunoscatori, frustrati si needucati. Mars la munca si puneti mana pe carte, nu pe internet, frustratilor, nu mai judecati omul fara sa il cunoasteti!
29
0
CORRECT. PRESEDINTE CA APDF, ADICA LUPUL PAZNIC LA OI.
14
30
Bravo ! Il găsești mai sus in tabloul de mai sus in CN APDF.
18
30
vom vota aur sa va dam afara pe toti
5
33
Un pr ost arogant,uitati ce fata de jeg are,prieten si sustinator pe infractorul OLEA de la ANR
11
34
Asta i omul unui director din ANR de la o zonala.
36
31

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016