REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
20.5° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Cine-i lasă fără permis pe „driftangiii de serviciu” din intersecţia de la CET?! Video

Cine-i lasă fără permis pe „driftangiii de serviciu” din intersecţia de la CET?! Video

Replica API 22 februarie 2022 | 23:27 2506

Un șofer a fost surprins făcând ”drifturi” (tentative de drifturi, mai exact) cu mașina într-o intersecție din zona CET, unde, bineînțeles, se aflau și alți participanți la trafic. Că, fără spectatori, totul este degeaba. Inconștiența l-ar fi putut consta scump, chiar mai scump decât mașina pe care o conducea. Pe imagini se poate observa cum şoferul a făcut pe zmeul, crezându-se, cel mai probabil, în "Need for Speed".

În după amiaza zilei de luni, 21 februarie, șoferul unui autoturism marca BMW a fost surprins făcând pe zmeul în una din intersecțiile din zona CET.

După ce culoarea semaforului s-a făcut verde, șoferul BMW-ului a intrat în intersecţie, împreună cu restul participanților la trafic. Ca să nu treacă neobservat, în timp ce restul autoturismelor își efectuau manevrele de deplasare, acesta a luat virajul cu viteză, ajungând niţel pe contrasens, fix în ochii șoferilor ce se îndreptau în aceeași direcție.

Gestul imatur l-ar fi putut costa scump pe șoferul BMW-ului. La o clipă de neatenție putea provoca un carambol în toată regula.

După ce au privit imaginile cu gestul iresponsabil al șoferului BWM-ului, mai mulți șoferi au comentat întreaga scenă, criticând acest tip de șoferi.

Dacă avem BMW, facem ce vrem și suntem stăpânii șoselelor. Eu nu înțeleg de ce majoritatea șoferilor de astfel de mașini simt nevoia să semnalizeze…. Nu sunt nici cele mai scumpe mașini, nici cele mai bune, nici cele mai frumoase.. Nu au nimic special, iar șoferii lor nici atât. Gesturile acestea ar putea costa viața cuiva și să vedeți atunci că nu o sa mai conteze ce mașini au și ce drifturi știu ei să facă”, a declarat un șofer constănțean.

Cel mai probabil că amatorul de Need for Speed a mai bifat o bravură în portofoliul său de şofer. Asta... până va rămâne fără permis.

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SI ASTA CARE A FILMAT, S-A INCADRAT GRESIT PE BANDA, A CALCAT MARCAJUL!!!
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303