REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cine îi ia locul lui Costin Avătavului în Consiliul Local Municipal?!

Cine îi ia locul lui Costin Avătavului în Consiliul Local Municipal?!

Mirela PASCAL 20 octombrie 2023 | 13:50 2884

Constin Avătavului, consilier local municipal din partea PNL, și-a dat demisia din Consiliul Local. Reamintim că acesta a fost numit în funcția de director adjunct al Portului Constanța.
 
Cine ii ia locul lui Costin Avatavului in Consiliul Local Municipal?!Costin Avătavului
 
”Astăzi am renunțat la mandatul meu de #consilier în cadrul Consiliului Local Municipal Constanța. Este o decizie grea dar vine ca urmare a preluării funcției de Director General Adjunct în cadrul CN Adminstrația Porturilor Maritime SA Constanța, fapt ce ar putea genera o posibilă situație de incompatibilitate.
Chiar daca nu voi mai deține o funcție în Administrația Locala, voi rămâne alături de echipa PNL Constanța, voi continua proiectele din cartier și voi participa la noi întâlniri alături de locuitorii Constanței. A fost o perioada plina de provocari, cu multe împliniri și realizări și de aceea sunt recunoscător pentru că am făcut parte din Consiliul Local Municipal Constanța!„, a spus Avătavului.
Cine ii ia locul lui Costin Avatavului in Consiliul Local Municipal?!Ioan Solomon
 
Precizăm că în locul lui Avătavului va ajunge Ioan Solomon, aflat pe lista de supleanți a PNL Constanța.  Ioan Solomon a fost consilier local municipal în mandatul 2016-2020 și membru în Consiliul de Administrație de la Confort Urban.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta nu știe care e tribord și care e babord
4
0
Raluk deserveste conducerea UOC. Foarte proastaa si doar pe spaga.
7
0
Credeam ca toampa de Raluca Trandafir, nu ii ajungi la nas acum de mare și tare ce este ea. Păcat era o tipa super ok.
8
0
Ba ce nume si ce figuri de sub rurali. Nu mai exista ma in orasul nume de oameni. Numai nume animaliere, moldovenesti si machidonesti?! wtf?! Avatafului. Oare e Targu Neamt, Pascani sau Dorohoi. De Solomon cu templul lui nici nu mai zic. Regele iudeilor din Palas
13
1
Ce dracu stie copilul asta la 34 de ani despre si cu ce se mananca portul?Vai de capul nostru cu asa conducatori, asta cred ca nici nu stie unde este intrarea in port pardon stie unde este shopul!!!!!
16
1
Il astept pe Costi la o liniuta
7
1
Ia te uita ce mari politicieni avem la Constanta!
13
0
Ne-ai albit la pul...a cu decizia ta grea, ți sa rupt de constănțeni, vati urmărit interesele pe cârca la fraieri care vă votează ca voi să vă umpleți buzunarele
13
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016