Cine nu a mâncat, măcar o dată, Eugenia? Dar ştiaţi că...?
Cine nu a mâncat, măcar o dată, Eugenia? Dar ştiaţi că...?
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestCine nu a auzit de Eugenia? Cine nu a mâncat măcar o dată biscuite sandwich cu cremă de cacao şi gust de rom? Dar... ştiaţi că, în perioada anilor '47 - '48, pe poarta fabricii cu acelasi nume "Eugenia", situată pe strada Theodor Burada din Constanţa, ieşea primul biscuite sandwich cu cremă de cacao şi gust de rom căruia i s-a dat numele fabricii? Eugenia a devenit astfel gustarea din pauza mare a şcolarilor, desertul din pachetul cu mâncarea muncitorilor; Eugenia nu lipsea din nici o servietă de angajat şi din nici un ghiozdan de elev sau student. Trecerea timpului nu i-a luat în nici un fel din notorietate. Azi, Eugenia reprezintă nu numai o gustare dulce pentru toate vârstele, ci şi o dulce amintire a copilăriei, un desert care şi-a menţinut prospeţimea şi savoarea în mintea şi în inima consumatorilor. În cei peste 60 de ani de existenţă, Eugenia a devenit mai mult decât un brand pentru milioane de români. În timp, Eugenia s-a diversificat, încercând şi alte arome, pe gustul consumatorilor. Primul producător al Eugeniei a fost Dobrogea, încă de la finele anilor '40. Dobrogea a fost un producător constant de Eugenia, atât înainte, cât şi după Revoluţia din 1989. Din anul 1997, Dobrogea Grup a înregistrat brandul Eugenia la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci - OSIM Bucureşti.
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News