REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cine sunt afaceriștii care vor un complex rezidențial cu 15 etaje pe malul lacului Siutghiol?!

Cine sunt afaceriștii care vor un complex rezidențial cu 15 etaje pe malul lacului Siutghiol?!

Andreea VREJOIU 12 aprilie 2023 | 00:00 12658

Doi cunoscuți investitori din Capitală, fiind vorba despre Alexandru Costin Manea și Nicoleta Claudia Manea, intenționează să construiască în stațiunea Mamaia, un hotel cu 15 etaje. Astfel, la solicitarea societății Monarc Luxury Homes SRL, Primăria Constanța a emis în cursul zilei de luni, 10 aprilie a.c., un certificat de urbanism pentru construirea unui complex multifuncțional cu regimul de înălțime 2S+P+12-15E, cu o valabilitate de 24 de luni. Fondatorii societății investesc în prezent 3 milioane de euro într-un proiect de casă în Mogoșoaia și dețin și terenuri atât în zona Băneasa, cât și în Pipera.

Cine sunt afaceristii care vor un complex rezidential cu 15 etaje pe malul lacului Siutghiol?!

Deși statisticile din ultimii 2 ani au clasat stațiunea Mamaia în coada clasamentului în ceea ce privește volumul de vânzări și rezervări, iată că marii dezvoltatori imobiliari par să nu țină cont de aceste aspect și continuă să investească bani frumoși în stațiunea considerate cea mai luxoasă de pe litoralul românesc. Un astfel de exemplu este și cel al societății Monarc Luxury Homes SRL, deținută de doi oameni de afaceri din capital, fiind vorba despre Alexandru Costin Manea și Nicoleta Claudia Manea. În cursul zilei de luni, 10 aprilie a.c., Primăria municipiului Constanța a emis un certificat de urbanism ce prevede construirea unui complex multifuncțional ce va avea regimul de înălțime 2S+P+12-15E și va dispune de apartamente de vacanță, locuințe colective, birouri, săli de conferință, spații comerciale, alimentație public, centru SPA, piscine, activități nautice, locuri de joacă, parcaje și spații verzi. Amplasamentul viitorului complex multifunctional este în stațiunea Mamaia, zona Vile Nord, mai exact în capătul Aleii Siracuza, pe malul lacului.

Date despre societatea Monarc Luxury Homes SRL

Societatea Monarc Luxury Homes SRL a fost înființată în anul 2020 și are sediul în sectorul 3 al Capitalei pe strada Prigoriilor, numărul 38. Administrator al societății este Alexandru Costin Manea, pe care îl regăsim și actioner majoritar al societății cu 80% din acțiuni, alături de Nicoleta Claudia Manea cu 20% din acțiuni. În 2021, cifra de afaceri a societății a fost de 0 lei, datoriile de 21.975 de lei, și nu a avut niciun angajat.

Pe cei doi asociați îi regăsim și în The Agency RO SRL, Aenama Investment SRL, Loffice Hub SRL, ANG Rezidențial SRL, ANG Luxury Properties SRL, ANG Real Estate Group SRL, ANG LandMark Real estate SRL, ANG Luxury International SRL, Noam Design Group SRL.

Alexandru şi Nicoleta Manea au fondat în urmă cu zece ani businessul ANG Luxury Properties, care în prezent oferă consultanţă imobiliară pentru proprietăţi din segmentul de lux aflate în principal în nordul Capitalei. Cea mai mare tranzacţie intermediată în 2021 s-a ridicat la 5,8 mil. euro pe segmentul de case şi 2,8 mil. euro pe segmentul de apartamente“. „Am avut un an extrem de bun în care ne-am dublat businessul. Ca număr de tranzacţii au fost în jur de 30 de apartamente de peste 1 mil. euro, un număr de peste zece case cu valori de 3-5 mil. euro, şi o serie de penthouse-uri. În total am tranzacţionat proprietăţi în jurul valorii de 88 mil. euro“, a povestit Nicoleta Manea, CEO al ANG Luxury Properties, confom zf.ro

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unde mai continua sa construiască...mai este loc ???? Ăștia sunt loviți la freza.....distrug tot și mai sunt și lăsați....
1
0
cine mm va mai cumpara ba cotetele:)?????
5
0
Doi năsoși
5
0
E blocuri de lucs
7
1
Unde in Mamaia .....sa construiasca la Cogelac unde isi au originile .
6
0
Acesti investitori de carton, daca sunt asa de tari, de ce nu construiesc o fabrica de "ceva"!? Nu au in cap decat betoane, casoaie , apartamente si profituri imense si nemuncite! Adica bagi 100.000 de Euro si vrei sa scoti 2.000.000 profit! Diferenta o iei de la prostii , care te finanteaza , fara dobanda, pentru 2 ani, cand le dai un apartament de 2 camere, la rosu si fara bucatarie! Chipurile , modern!
16
0
GRANDOS,CUI DRACU LE MAI VINDETI,CIND PIATA IMOBILIARA SE PRABUSESTE???O SA RAMINETI CU ELE.DE FAPT O SA VA MUTATI VOI ZILNIC IN CITE UNUL.
17
1
in mijlocul lacului nu construiti? Ati facut Mamaia o favela urat mirositore, unde nu se mai vede soarele din cauza mastodontilor de beton. Cate apartamente si camere de hotel exista si cate parcari?? Au inceput romanii sa fuga si in Albania de raul mafiei romane! Apropoo, la Dures iei un apartament cu 300E sau o camera cu 150E, pe 9 nopti!!
22
0
Asta maxima....sa ai firma pe strada prigoriilor...lol
5
0
Toti refuzatii,care acum 3-4 ani isi cautau de munca prin tara vin acum pe litoral ca mari investitori.
15
0
Banii negri a carei mafii autohtone sau straine spala astia sau banii furati a unor politicieni sau slujbasi ai statului.
39
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016