REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.8° Constanța Mar., 13 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6820
32.8° Constanța Marți, 13 August 2024 Anul XX Nr. 6820
 

Cine sunt cele cinci persoane care și-au pierdut viața într-un grav accident rutier. Șoferul băut a intrat într-un cap de pod

Cine sunt cele cinci persoane care și-au pierdut viața într-un grav accident rutier. Șoferul băut a intrat într-un cap de pod

Mariana MURAT 13 august 2024 | 09:03 2791

Apar noi informaţii din ancheta accidentului cu cinci morţi, din judeţul Hunedoara. Şoferul care s-a izbit cu mașina de un cap de pod ar fi fost băut. 

Cine sunt cele cinci persoane care si-au pierdut viata intr-un grav accident rutier. soferul baut a intrat intr-un cap de podImagini de la accident 

Cert este că înainte de impactul devastator, șoferul a lovit un biciclist în vârstă de 15 ani. 

Adolescentul a supraviețuit, însă ceilalți cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani, nu au mai putut fi salvați. Toți tinerii morți în accident erau căsătoriți și aveau mai mulţi copii acasă.

Tânărul de 22 de ani, care urma să devină tată, era începător şi obţinuse permisul de conducere în luna decembrie. 

Potrivit martorilor, acesta s-ar fi urcat băut la volan şi circula cu peste 200 de km/ h în momentul în care a pierdut controlul direcţiei de mers. Poliţiştii spun că şoferul primise mai multe amenzi în ultimele luni din cauza abaterilor în trafic.

Unul dintre pasageri, Abel, a lăsat în urmă patru fete, iar soția lui însărcinată va naște peste două luni.La faţa locului s-a găsit un adevărat carnagiu, imagini greu de descris. O maşină cu cinci pasageri toţi decedaţi, cu multiple leziuni şi traumatisme, leziunile incompatibile cu viaţa.

Cine sunt cele cinci persoane care si-au pierdut viata intr-un grav accident rutier. soferul baut a intrat intr-un cap de pod

Dar şi o victimă colaterală, un minor de 15 ani care se deplasa pe bicicletă a fost întâmplător în zonă şi a fost lovit de resturile maşinii, a fost transportat la spital cu multiple traumatisme”, a declarat dr. Călin Dumitrescu, purtător de cuvânt la Serviciul Județean de Ambulanță Hunedoara.

Toți cei cinci tineri locuiau în Cartierul Muzicanților din orașul hunedorean Geoagiu. Erau căsătoriți, aveau copii și doi dintre ei aveau soțiile însărcinate. Oamenii care i-au cunoscut spun că erau respectuoși și e mare păcat de tinerețea lor.

La data de 11 august 2024, în jurul orei 23:00,  polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DJ705. 

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 22 de ani, din localitatea Geoagiu, în timp ce conducea un autoturism din direcția Geoagiu spre Gelmar, a efectuat depășirea unui alt autoturism, a pierdut controlul volanului și a lovit un cap de pod, acroșând, totodată și un biciclist, care se deplasa pe partea carosabilă. 

În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto și a patru pasageri din autoturism, precum și rănirea biciclistului, un minor de 15 ani, care a fost transportat UPU Deva, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările, în acest caz”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Investigațiile vor determina dacă șoferul era sub influența alcoolului sau a drogurilor. Impactul a fost atât de puternic încât toţi cei cinci tineri din maşină au murit pe loc. 

O femeie, martoră la tragicul eveniment, a suferit un atac de panică şi a fost transportată la spital, conform antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am scapat de 5 c***i
2
0
Repli ca ca sa mai ia 2 3 click uri.
5
4
Verificați componenta cartierului Muzicanților de unde erau băieții...și veti trage singuri concluzii....
16
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016