REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
19.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Cine sunt constănțenii care aduceau droguri în țară prin firma de curierat Logistic Express S&M

Cine sunt constănțenii care aduceau droguri în țară prin firma de curierat Logistic Express S&M

Replica API 23 martie 2022 | 23:32 4324

Dumitru Andi Mugurel și Neaga Florin Alexandru au fost filați și interceptați de oamenii legii, ulterior fiind prinși în flagrant în timp ce ridicau două colete pline cu canabis, distribuite din Spania. Ei se aflau cu un Audi A6, cu numere de București, iar coletele erau trimise pe numele unei femei din Fetești, în timp ce expeditorul era un bărbat (cu același nume de familie cu femeia din Fetești), dar cu domiciliul în Spania, în localitatea Mezedara Del Campo. Firma prin care au fost trimise coletele este Logistic Express S&M.

Amintim că, la data de 16 martie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța au surprins, în flagrant delict, doi bărbați, de 37, respectiv 51 de ani, imediat după ce aceștia ar fi primit, printr-o firmă de curierat, două colete ce conțineau o cantitate de aproximativ 11 kilograme de cannabis. Substanțele interzise proveneau din Spania, iar acțiunea a fost desfășurată în municipiul Fetești, județul Ialomița.

Firma de curierat

Ulterior, polițiștii din cadrul B.C.C.O. Constanța au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite 38 de cartușe cu bile de cauciuc, semințe de cannabis, precum și dispozitive electronice și bunuri cu valoare probatorie.

Este vorba despre Dumitru Andi Mugurel și Neaga Florin Alexandru, care au fost arestați preventiv.

Cum acționau cei doi

Dumitru Andi Mugurel și Neaga Florin Alexandru aduceau droguri din Spania. Oamenii legii, în baza unor informații, i-au filat pe cei doi și i-au interceptat. Astfel au aflat că urmează să primească două colete, prin firma de curierat Logistic Express S&M, în Fetești, pe numele unei femei. Expeditorul este un bărbat, cu același nume de familie al destinatarei. Cei doi au fost prinși într-un Audi A6, cu numere de București. Astfel, drogurile ajungeau la malul mării, porționate și vândute.

Cercetările continuă.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La bry la garaj ajungeau
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768