REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cine sunt constănțenii dați în urmărire generală de Poliția Română?!

Cine sunt constănțenii dați în urmărire generală de Poliția Română?!

Victor ROTARU 23 noiembrie 2023 | 00:00 6585

Mai mulți infractori din Constanța au fost introduși de Poliția Română pe lista persoanelor urmărite, după ce au comis infracțiuni în diverse colțuri ale țării sau ale lumii. Acuzate de trafic de persoane, furt, înșelăciune, evaziune fiscală dar și infracțiuni la regimul stupefiantelor, dintre cele 19 persoane, din Constanța, căutate de către oamenii legii, 16 sunt bărbați și 3 femei.

Cine sunt constantenii dati in urmarire generala de Politia Romana?!

Printre cele mai importante nume aflate pe lista de infractori constănțeni căutați de către Poliția Română se numără: Mircea Brădean, Ibram Ildan, Cristian Coman.

Mircea Brădean a fost dat în urmărire de Poliția Română la începutul anului 2022, fiind condamnat la 3 ani și 3 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Decizia a rămas definitivă, însă inculpatul este de negăsit.

Cine sunt constantenii dati in urmarire generala de Politia Romana?!Mircea Brădean

Acesta, împreună cu Ștefan Cioancă, au fost trimiși în judecată, după ce au indus în eroare mai multe persoane, spunându-le acestora că sunt directori resurse umane în cadrul societății germane Lipfert&CO.E.K sau la o alta din Olanda, în vederea recrutării de personal în agricultură. Cei doi complici se întâlneau cu victimele în diferite hoteluri din Cluj Napoca, și cereau „viitorilor angajați” o sumă de 150 de euro ce reprezenta contravaloarea transportului până la pretinsul angajator.

Cine sunt constantenii dati in urmarire generala de Politia Romana?!Ibram Ildan

Ibram Ildan a fost dat în urmărire de Poliția Română în luna septembrie a anului 2020, fiind condamnat la 7 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală. Ildan Ibram, în vârstă de 39 de ani, născut în Medgidia și domiciliat în Sectorul 3 din București, este dat în urmărire, profilul acestuia apărând pe site-ul Poliției Române, la categoria persoane urmărite. „Împotriva numitului Ibram Ildan, Tribunalul Constanța a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 697 din 17.09.2020, fiind condamnat la 7 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de evaziune fiscală”, sunt datele oferite de Poliția Română.

Kelemen Nușa Anna a fost găsită moartă?

Un craniu uman găsit în pădurea dintre localitățile germane Bruttig și Treis-Karden (Renania-Palatinat) a fost identificat de criminaliștii germani de la Kriminalpolizei ca aparținând Annei Nusa Kelemen, o femeie născută în Hârșova, în vârstă de 51 de ani, pe numele căreia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Cu toate astea, afișul femeii este în continuare pe site-ul Poliției Române, la secția persoane urmărite.

Cine sunt constantenii dati in urmarire generala de Politia Romana?!Nusa Kelemen

Kelemen Nusa Anna a fost condamnată la 8 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire de grup infracțional, trafic de minori în formă continuată, complicitate la act sexual cu un minor și trafic de minori. Kelemen Nușa Anna era unul din membrii grupării „Cercul”, aceasta având rolul de a racola și introduce fete în sectă. Aceasta era angajată în cadrul Facultății de Arte din Târgul Mureș ca și coafeză și responsabilă cu machiajul. Potrivit anchetatorilor, femeia de 50 de ani se împrietenea cu studentele și devenea confidenta lor, apoi le descoperea vulnerabilitățile și identifica astfel victimele. Nuşa le destăinuia studentelor nefericite că ştie o cale prin care ele s-ar putea apropia de divinitate, dobândind o viață mai bună.

Lista cu toți constănțenii dați în urmărire de Poliția Română

Vasile Ștefan Crăciun, născut în Constanța, are emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Timișoara, după ce a fost condamnat la o pedeapsă de 1 an și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii la regimul rutier. 

Cine sunt constantenii dati in urmarire generala de Politia Romana?!Vasile Ștefan Crăciun

Ionuț Gicu Pau, este născut în Constanța, iar la data de 25.10 2023, pe numele acestuia, a fost emis um mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la o pedeapsă de 2 ani și 3 luni de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier. 

Cine sunt constantenii dati in urmarire generala de Politia Romana?!Ionuț Gicu Pau

Ionuț Victor Păun, născut în Constanța, este căutat de către Poliția Română, după ce pe 10 mai 2018 a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 5 luni de închisoare pentru comiterea de infracțiuni la regimul stupefiantelor. 

Cine sunt constantenii dati in urmarire generala de Politia Romana?!Ionuț Victor Păun

Antonio Sandu, născut în Constanța, este căutat de autoritățile judiciare din Belgia de pe 01.02.2022, atunci când acestea au emis pe numele lui un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunilor de participare la un grup criminal organizat și trafic cu ființe umane în scopul exploatării prostituției unei persoane majore.

Cine sunt constantenii dati in urmarire generala de Politia Romana?!Antonio Sandu

Cătălin Alexa este născut în Constanța, și de pe 18.03.2021, Tribunalul Brașov a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea de infracțiuni informatice și spălare de bani.

Cine sunt constantenii dati in urmarire generala de Politia Romana?!Cătălin Alexa

Laurențiu Samu, născut în Topraisar, este căutat de către autoritățile spaniole, pentru comiterea infracțiunii de furt.

Cine sunt constantenii dati in urmarire generala de Politia Romana?!Laurențiu Samu

Cristinel Constantin este născut în Ostrov, județul Constanța, are emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei închisorii având de executat o pedeapsă de 9 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, violență în familie și nerespectarea ordinului de protecție.

Cine sunt constantenii dati in urmarire generala de Politia Romana?!Cristinel Constantin

Adrian Radu Stavrache, născut în județul Constanța, are emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Prahova, prin care a fost condamnat la pedeapsa de 1 an și 2 luni de închisoare pentru înșelăciune.

Cine sunt constantenii dati in urmarire generala de Politia Romana?!Adrian Radu Stavrache

Costel Raznatovschi, născut în Constanța, are emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Constanța, având de executat o pedeapsă de 4 ani închisoare pentru comiterea de infracțiuni economice.

Cine sunt constantenii dati in urmarire generala de Politia Romana?!Costel Raznatovschi

Ramona Costache, născută și domiciliată în Constanța, este condamnată la 3 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de proxenetism, conform mandatului de executare emis de Tribunalul Constanta.

Cine sunt constantenii dati in urmarire generala de Politia Romana?!Ramona Costache

Marius Popa, născut în Medgidia, este condamnat la 3 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Cine sunt constantenii dati in urmarire generala de Politia Romana?!Marius Popa

Cornel Remus Cojocaru, născut și domiciliat în Constanța, este condamnat 12 ani închisoare pentru înșelăciune, conform mandatului de executare emis de Judecătoria Constanța.

Cine sunt constantenii dati in urmarire generala de Politia Romana?!Cornel Remus Cojocaru

Sorin Stici, născut și domiciliat în Constanța, este condamnat 5 ani și 6 luni pentru comiterea infracțiunilor de constituire de grup infracțional organizat, introducere și modificare fără drept de date informatice și efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Cine sunt constantenii dati in urmarire generala de Politia Romana?!Sorin Stici

Aurel Mariean Bădilă, născut în Cernavodă, a fost condamnat la 8 ani închisoare, pentru comiterea infracțiunilor de apartenență la un grup infracțional structurat constituit în vederea săvârșirii infracțiunilor prin intermediul sistemelor informatice, falsificarea instrumentelor de plată electronice, tentativă la efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și deținere de materiale pornografice cu minori într-un mijloc de stocare a datelor informatice.

Cine sunt constantenii dati in urmarire generala de Politia Romana?!Aurel Mariean Bădilă

Iulia Macovei, domiciliată în Constanța, a fost condamnată la 10 ani de închisoare pentru trafic de persoane conform mandatului de executare emis la 05.12.2008 de Tribunalul Iași.

Cine sunt constantenii dati in urmarire generala de Politia Romana?!Iulia Macovei

Pierangelo Carli, domiciliat în Constanța, are emis un mandat de executare a pedepsei de închisoare, pentru înșelăciune.

Cine sunt constantenii dati in urmarire generala de Politia Romana?!Pierangelo Carli

„Cetăţenii care deţin date cu privire la prezenţa acestor persoane pe raza unor localităţi sunt rugaţi să le comunice la numerele de telefon 112, 955 sau 021/208.25.25, interior 26.200, 26.201 ori să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, transmit reprezentanții Poliției Române

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt in politica - usr aur psd pnl,in magistratura - procurori judecatori , in politie servicii secrete , in presa - replica cuget liber ziua , in tot sistemul de stat.
8
0
Bine ca ii dati pe adtia cu inselaciune si evaziune si pe aia periculosi, criminali,violatori,proxeneti,talhari nu ii dati. Zilele trecute ati postat poza profesoarei cu pb cu alcoolul, dar cand dati despre infractori le blurati fetele pt protejarea identitatii! Sa va fie rusine!
11
0
Astia sunt doar o mica parte. Lista e mult mai lunga. Pe Ghiata cand il aduceti din Mexic? Pe Stici din Anglea. Pe Strutinschi din Italea...
10
0
de trutz. Strutzu duce zece traiuri. Nu-l deranjeaza nimeni !!! Mwie cu kkt !!!
14
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016