REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cine sunt "Olteanu", "Pușcărie" și Ghiță, ucigașii omului de afaceri Adrian Kreiner

Cine sunt "Olteanu", "Pușcărie" și Ghiță, ucigașii omului de afaceri Adrian Kreiner

Andreea CONDURACHE 19 noiembrie 2023 | 00:00 6779

La aproape două săptămâni de la moartea lui Adrian Kreiner şi după o gafă uriaşă, în care au confundat un om nevinovat cu un criminal, anchetatorii ştiu acum cine sunt cei trei asasini. Numele lor apare pe portalul instanţei care judecă cererea procurorilor pentru eliberarea mandatelor de arestare în lipsă.

Cine sunt 'Olteanu', 'Puscarie' si Ghita, ucigasii omului de afaceri Adrian Kreiner

suspecții în cazul omorului lui Adrian Kreiner

În momentul atacului din vilă, omul de afaceri Adrian Kreiner s-a luptat pentru viața lui cu criminalii. A reușit să-i zgârie și le smulgă fire de păr. Aceste probe biologice au dus la identificarea ADN-ului tuturor celor trei suspecţi.

Primul dintre ei este Cristian Marian Minae, zis "Puşcărie". A mai stat cinci ani în închisoare tot pentru jaf.  În noaptea de 30 spre 31 decembrie 2013, a dat o spargere de un milion de lei în casa unui om de afaceri din comuna Galicea Mare, Dolj.

Jaful seamănă izbitor cu cel din vila lui Kreiner. Împreună cu alţi patru tâlhari, a intrat peste doi soţi în casă, i-au legat şi ameninţat cu un cuţit până când oamenii au spus unde îşi ţin banii. Au fugit cu prada, iar trei săptămâni au umblat liberi prin oraş. Şi-au cumpărat maşini, televizoare și oi. Banii care au mai rămas i-au ascuns într-un cuptor cu microunde.

Al doilea individ căutat este Costinel Cosmin Zuleam zis Olteanu. În 2020, împreună cu alţi doi indivizi, a spart un magazin de telefoane dintr-un mall din Slovenia. În doar patru minute a reuşit să doboare uşa de oţel şi să fure telefoane de 155.000 de euro.

Anchetatorii sloveni au dezvăluit că banda a lucrat extrem de minuţios. Cu schiţe ale locului pe care l-au prădat şi trasee pe care să se facă nevăzuţi. Chiar şi aşa, probele ADN luate de la locul jafului l-au dat de gol, iar trei zile mai târziu a fost prins pe autostradă la un control de rutină. În faţa judecătorilor sloveni, Costinel Cosmin Zuleam a cerut clemenţă. Le-a spus că are un copil de trei ani acasă. A primit 17 luni de închisoare.

Despre el, surse spun că a fugit din ţară ultimul pe 13 noiembrie, la o săptămână după  complicii săi. Şi Ghiţă are antecedente penale. În 2015, a furat peste 100 de pachete de ţigări dintr un magazin. Sora individului confirmă că nu mai e în ţară. Daniela, sora lui Laurențiu: Lucrează de atâţia ani în străinătate! Nu ştiu de ce i se aduc astfel de acuzaţii! El a făcut ban cinstit pe muncă.

Primarul din comuna Gighera, de unde sunt doi dintre suspecţi, Minae şi Ghiţă, nu ştie ca cei doi să fi fost prieteni. Coincidenţă sau nu, la doar 20 de kilometri de localitatea celor doi, în noaptea de 1 spre 2 noiembrie, cu trei zile înainte de jaful de la Sibiu, are loc o tâlhărie aproape trasă la indigo.

Trei bărbaţi, cu cagule, îmbrăcaţi în haine închise la culoare intră într-un magazin şi în casa proprietarului. Unul dintre ei poartă un rucsac. Modul de operare este apropae identic. Jaful este la pont. După ora 02 noaptea, Hoţii întrerup curentul. Ca şi în cazul Kreiner, doi acţionează, iar un al treilea stă de şase. Indivizii pleacă cu trei ceasuri şi banii pe care îi găsesc în casa de marcat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vote gun rights. Vreau drept la arma de foc in casa si drept de a o folosi neconditionat asupra oricui intra pe proprietatea mea. Scadem cheltuieli cu politie, procuratura si puscarii.
4
0
Moarte ciorilor!
4
1
Lor si surorile sa ajunga c***e pe centura!
5
1
Legi slabe, aplicate p***t, rasucite de avocati si decizii blande date de judecatori corupti! Amintiti-va de judecatoarea care nu putea justifica 6 milioane de EURO! Stau pana la 45 de ani si ies la pensie cu pensii ca sa traiasca inca 3 vieti! La banditii care fac omoruri, pedeapsa capitala! Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte!
13
1
Au şi al de gigi porcu şi compania Criptomonede. Urmatorul serial
1
1
Hai repede mizerabililor nu faceți un dosar ptr divulgarea de informații nepublice? Ați executat toți profesioniștii cu mizeria asta de fapta interpretata de voi după bunul plac.
18
5
gasesc un judecator minjit ,primesc 5ani si dupa 2 scapa pentru buna purtare sau ca au devenit scriitori
9
4
dupa atatea jafuri si cativa ...anisori de ...scolarizare, practica fara probleme meseriile de ...baza , astai justitia, statul de drept si siguranta vietii oamenilor in romania! lasam printre noi exemplare periculoase, jefuesc,omoara si sunt lasati sa si continua ...activitatea , ba din contra sunt ...preamariti cu nume de ...scena!
13
2
Imaginati-va ca stati seara linistiti la voi in casa,pe canapea,dupa ce ati vandut masina,un teren,o garsoniera cel putin si deodata intra trei cercopiteci de astia peste voi ca sa va ia banii.Si cum nu este indeajuns ca va terorizeaza,va mai si bat si va terorizeaza si copiii,sotia,mama etc.Cum sa faci asa ceva cuiva pentru bani?Asta merita ei,pentru ca sunt niste jegwri umane.Am vazut-o ieri si pe sora croncanitoare a unuia dintre ei.Cum a muncit el,saracu,cinstit si a pus ban pe ban in strainatate…Sper doar ca unele tari vestice sa-i ceara pentru faptele facute acolo si dupa ce ispasesc pedepsele in vest sa fie adusi si in Romania pentru a face cei 20 de ani pe care ii vor lua
20
2
Pentru acesti nenorociti
17
2
Gazare sau aplicarea loviturile date bietului om. Legați tip barcă și mascații sa -și facă treaba .
19
2
Le dorim 1000 de volti pe scaunul electric sau Chanel la camera de gazare, nu sa ii tinem sa ii hranim pe banii nostri si sa iasa experimentati din puscarii. Inutilii astia consuma aerul pe planeta degeaba
25
1
Băieți ,, descurcăreți" f**u-i în gură. Recidiviști borâți, nenorociți. Toți recidiviștii sunt mwiști. Închisoare pe viață.
24
2
Ieri la articolul despre pisica omorata de niste copii iresponsabili erau cel putin 10 comentarii la ora asta cu propuneri de pedepse care mai de care mai violente la adresa copiilor si parintilor lor. Astazi la acest articol despre 3 criminali care au omorat prin cruzime un om in casa lui nu vad niciun comentariu prin care sa se doreasca pedepsirea exemplara a acestora. Daca va zic ca sunteti ipocriti e prea Putin.
20
13

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510