REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cine sunt și ce fac cei mai de temut interlopi din Constanța?!

Cine sunt și ce fac cei mai de temut interlopi din Constanța?!

Virgil STOIAN 2 octombrie 2023 | 00:00 21566

Ani la rândul, Constanța a fost frontul de luptă al unor interlopi care s-au bătut, împușcat, șantajat fără să le pese de oamenii legii.Vorbim aici de Săceanu, Beinur, Despina, Pitbull, Gherghișan, sunt doar câțiva dintre cei care făceau legea în județul Constanța în anii 2000. Anii au trecut iar cei amintiți anterior au murit sau au îmbătrânit și alți interlopi, mai de... carton, se războiesc pentru zonele de influență. Cei mai mulți dintre ei sunt deja la închisoare, ceea ce înseamnă fie că poliția își face treaba mult mai bine... sau influența lor nu se compară cu cea a predecesorilor.

Cine sunt si ce fac cei mai de temut interlopi din Constanta?!


Frații Matyas, Nas, Valentino, Bogdan Pruia, Raim, Petrică Tomescu, Rivas sunt doar câteva nume dintre interlopii de la malul mării. Cunoscuți fie pentru trafic de droguri, proxenetism sau reglări de conturi cu împușcături, aceștia au ajuns în atenția oamenilor legii, unii fiind deja arestați pentru faptele lor.

Raim Iuzeir a terorizat Mangalia

Raim Iuzeir a devenit cunoscut după ce a fost implicat în mai multe dosare privind infracțiuni de corupție, înşelăciune, şantaj sau ameninţări cu acte de violenţă. De asemenea, acesta a fost încarcerat pe o perioadă de de 3 ani pentru șantaj. Ultimul scandal în care acesta a fost implicat a fost în iulie 2020. Mai exact, la finele lunii iulie 2020 fost trimis în judecată alături de alte 4 persoane, într-un dosar de lovire sau alte violențe. Spre exemplu, anul trecut în vară, au avut loc mai multe ”lupte de stradă” în Mangalia și Vama Veche, implicați fiind cei de față. Au fost mai multe speculații la acea vreme, ba că era vorba de controlul zonelor în care se traficau droguri, ba conflicte mai vechi.

Cine sunt si ce fac cei mai de temut interlopi din Constanta?!Raim Iuzeir

Frații Matyas, patroni de discotecă

Cunoscut ca pistolarul de la Filicori, Gabriel Matyas, a fost implicat, în 2020, într-o altercație în plină stradă. Totul s-a petrecut în fața localului Filicori, de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, acolo unde Gabriel Matyaș, care locuiește într-un bloc din zonă (el fiind din Cobadin), s-a întâlnit cu mai mulți indivizi, cu care avea un conflict mai vechi. Au avut loc schimburi de replici, iar acei bărbați l-ar fi lovit. Acesta din urmă a scos un pistol cu bile și a tras. Se pare că ar fi fost și șicanări în trafic. Gabriel Matyaș are un BMW negru. A fost reținut și apoi propus spre arestare, după care trimis în judecată și condamnat. Cei doi frați, Gabriel și Ionuț, se află în acest moment în arest preventiv, după ce au obligat o mamă și pe fiica ei minoră să se prostitueze. De asemenea, cei doi dețin Privilege Glam Club din Chirnogeni.

Petrică Tomescu, șeful clanului Spaniolu

Petrică Tomescu, zis și Frumușelu, se află în acest moment sub control judiciar, fiind acuzat că, împreună cu Gheorghe Moraru, l-ar fi tâlhărit pe Stelian Tocia. Mai exact, la data de 20 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați, prin plângere, de către 2 bărbați, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în timp ce se aflau într-o zonă din orașul Ovidiu, ar fi fost agresați fizic de alți 2 bărbați, unuia fiindu-i sustrasă o sumă de bani dintr-o borsetă, iar celuilalt încercând să îi sustragă o altă borsetă, fără a reuși. Una din victime este Stelian Tocia.

Cine sunt si ce fac cei mai de temut interlopi din Constanta?!

Nas și Valentino, scandal cu topoare

Nas și Valentino (Alexandru Ciocan și Andrei Valentin Șerban) au fost și ei implicați în scandalul cu focuri de armă de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, din zona cafenelei Filicori. De asemenea, cei doi au fost implicați într-un scandal cu topoare în trafic. Potrivit informațiilor noastre, la data de 8.12.2020, doi bărbați se deplasau cu autoturismul marca Audi A6, întocându-se de la o înmormântare de la cimitirul musulman, situat pe aleea Topolog, în zona restaurantului Sabroso din municipiul Constanța. În trafic, cei doi s-au intersectat cu autoturismul marca Audi A8, condus Alexandru Ciocan, zis Nas, iar în dreapta față se afla Andrei Valentin Șerban, zis Valentino. Între cele două grupuri, mai exact între Valentino și rudele unuia care se afla în cealaltă mașină există un conflict mai vechi. Prin urmare, s-au intersectat în trafic, au oprit mașinie și au început să discute. Șerban Andrei Valentin l-a scuipat pe față pe unul dintre bărbații din celălalt autovehicul, și imediat s-a dat jos din autoturismul pe care-l ocupa și l-a lovit pe pumnul stâng la nivelul capului, ocazie cu care persoana vătămată a suferit leziuni ce au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale. Tot atunci, inculpatul ținea în mână și un cuțit cu care a încercat să-l taie, însă acesta s-a ferit și chiar a fugit de agresor. După această agresiune, Șerban Andrei Valentin s-a urcat în autoturismul cu care se deplasa și au plecat.

Cine sunt si ce fac cei mai de temut interlopi din Constanta?!Valentino

Rivas, ucis în Malta

Temutul Joseph Rivas, cunoscut ca fiind unul dintre cei mai de temuți criminali, a fost ucis, la sfârșitul anului 2022, în Malta, după o răfuială în plină stradă, într-un cartier super luxos. Suspecții au fost trei români, care au fost reținuți și audiați de autoritățile din Malta. Rivas a fost unul dintre cei mai temuți interlopi, care a terorizat, în trecut, Constanța. Rivas avea dublă cetățenie – britanică și română și și-a petrecut viața trăind fie în Londra, fie în România. S-a ”ciocnit” de mai multe ori cu justiția din România și Marea Britanie, fiind cunoscut ca un criminal periculos. Rivas a fost căutat în Regatul Unit în legătură cu două jafuri violente în care a fost implicat. În 2008, la Londra a fost implicat într-un caz de omor din culpă a unui bărbat căruia i s-au fracturat oasele feței. Rivas a scăpat din Anglia în același an.

Cine sunt si ce fac cei mai de temut interlopi din Constanta?!Rivas

Bogdan Pruia a tăiat urechea unui bărbat, în plină stradă

Interlopul Bogdan Pruia a fost reținut pe polițiștii din cadrul IPJ Constanța, după ce în seara de 3 noiembrie a anului 2022 i-a tăiat urechea unui bărbat, cu un cuțit, pe una din străzile cartierului Tomis Plus din Constanța. Mărul discordiei: Un conflict mai vechi nelămurit! Din informațiile noastre, interlopul este cunoscut în rândul apropiaților săi ca un om de încredere al lui Daniel Bădrăgan, zis Nas. Bogdan Marian Pruia a mai avut în trecut probleme cu legea. În anul 2008 acesta a fost arestat după ce și-a bătut cu bestialitate fosta prietenă, până aceasta a decedat. În seara de 2 spre 3 ianuarie 2008, în jurul orei 01:30, Bogdan Pruia s-a întâlnit cu fosta lui prietenă, Reli Geanina Anghelache, în fața unui bar din comuna Saligny. Supărat că tânăra se afla în local la acea oră, individul a coborât din mașină, s-a dus la ea, a apucat-o de mână și a tras-o cu forța în autoturismul său, obligând-o să-l însoțească. Bogdan Pruia a oprit pe una din străzile localității, moment în care și-a agresat fizic fosta prietenă folosind o bâtă. Tânăra a ajuns inconștientă la spital, ulterior decedând.

Cine sunt si ce fac cei mai de temut interlopi din Constanta?!Bogdan Pruia


Aceștia sunt doar câțiva dintre interlopii care au ieșit în evidență în ultimii ani. Cu toate că au comis fapte destul de grave, nu se compară totuși cu faima și spaima pe care o induceau interlopii... de altădată.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Valentina să o călăresc pe mama ta și Pe bunica ta aia de îi ceri 50 de lei
2
0
VALENTINO SEFUL ORAȘULUI !
2
3
De mine nu mai zice nimeni nimic?de buzele mele cu acid h în ele,de coastele mele lipsa,de fesele mele bombata,de vrăjeală mea împrumutată, îmi revin eu ,vând casa ,sa vedeți câte mașini am sa-mi iau,acum sunt cu parcul auto neschimbat,am mașina de tuns,mașina de spălat,taxi-ul lui tata,sunt bine!
5
3
Cine nu e cu t i g a n i i îl arde și sobolanii
0
0
partu ala numa femei batea
0
0
Cel mai smeker interlop interlop al Constantei esti Piki Moraru zis "Pipi". A fost si va ramane cel mai valoros valet al orasului. Despre el se mai stie ca a intretinut diferite relatii cu multi barbati dar si ca este un cunoscut informator al politiei.
0
2
Ma doare-n ,,,,fac ce vreau eu la ipj,pt mine e voie pachete în fiecare zi,mănânc eu ,mănâncă și milițienii,Acasă e bine rău,Oana a prins cu Mark ,o sa mai am un bebic,unu de la Mark și unu a lu mecanicul,sunt la mine în curte ,ai mei sunt,mie îmi convine ,nu prea îmi funcționează butonul de panica,păcat de mine ca m-am smekerit de tânăr la 40 de ani,nu mi-a dat voie Giolacai,ma ținea în umbra lui
5
1
Futuva în gura care scrieți numai bazaconii,ca să nu-mi dea ăștia drumul
5
0
Mark nume de București și Seby nume de scede drogurile lu Rafte și are sediul la R A R agigea în spate la foisor în curtea traficantul arestat Stefancu Silviu, om de afaceri important al constantei care umbla tot timpul cu botonu de panica la el,asa își alinta cucul,Doamna Oana facem la dvs sau cumpărăm cocaina.Aaaaa se merge la mai multe capete,dacă nu ma înșel acum doi ani incurtea aceasta a fost tâlhărit un tir cu țigări al unor cetățeni moldoveni,le-ati luat și inele de la mâine,bine ca nu ați avortat de teama sau mai bine ca nu ați sunat la 112 cetățeni onorabili ce sunteti
4
0
Șeful clanului spaniolu este a fost și a rămas CATALIN MiREA,mason de gradul (va las în asteptare) cu descendent ,interlop cu incident,filantrop,are multe calități băiatul,multe rău, ,Nu cred ca e simplu sa o arzi peste tot la conducere,polivalent,Ba barosan meu lasă machidonul ala amarat de rafte în pace ,nu are bani ,nu are voie cu banii ,nu l-a pus pe chituri tovarășu tău Petre,ce-l mai ai ??șef de coloana,l-ai trimis la specializare din nou?:))) sa mor de te știe de jupan:))tu ești o persoana activa ala nici nu ar respira ,răbda,răbda,răbda,răbda, prezintă pericol în orice spațiu și cerc ,dar nu va mai vad împreună Cătăline??
8
0
Zi nene?,cum ai ieșit labotez?ti-a făcut omagiu botez ca la mintea ta de izgonit de la ostrov o comiteai ,cum p**a mea sa-i faci groapa lu tactu mai mica ?,ti-a fost frica sa nu te tragă după el,,,,pe vremuri ,se mai spunea blestemul pământului,ai grija cu girafa :)) presimt ca te decade din drepturi în c*r rând ,și profesionale (cu tot respectul, ești mediocru ) și cele familiale ,dă-o în p**a mea de girafa dacă te sare și din alea familiare ,cu S***a saracu mai subțire, vine singur spune tot,ce tot al fiți la capul ala pus la deruta pe corp,auzi fa-ti cu fane și o firma de paza,contracte cu statul,cu nasu ,club plaje ,punete la adăpost ca te ia în Ucraina militar ,sa nu p**a mea sa pleci fără vesta ,ce draku tu o porți si-n mamaia!știi cum se bat copiii de țigani??cu pietre și scuipa")))
7
0
Flori !!!te-a futut de banii astia ,eu i-am dat 2000 euro si l-am futut pe pitbulu,era idepresiv din cauza ta,am profitat de hoitul lui,pe doamna simpatica de la facaieni analfabeta care a angajat-o sa faca pizzaa tombato si i-a lasat-o lu geo bolboceanu si tocea la joagar
6
1
Cristi de la Corleone nu a avut nici o treaba cu Flori ... lucra șofer la nunti și hostess. Se mai ocupa și de gale k1 , a lucrat la Florin daf trans.avea ea cu cine sa si-o traga de la ... fraierul de Pitbul a încasat 6500 lei un parfum kilian plus 1000 lei pentru cadoul de ziua ei ...asa fraieri sa tot ai
4
3
Nu mai comentați în numele lui Carbune ca nu are el treabă cu nimeni . Scrieți numai aberații iar pe om nici nu-l interesează de prostiile și frustrările voastre . Dați-vă numele real în comenturi dacă sunteți băieți !
1
2
Vreau tot!!! Dau pe toti. Daca ma ia Filip cu bunicul meu care nu a decedat … l-am omorat, sincer, nu eu !!! Familia!!!de acolo am luat-o prin coceni… dar m-am marturisit , o deshumare , o medicina legala sa stiu alb pe n***u . Suntem vinovati sau nu suntem ?!? Autodenunt. Filip m-am spart verifica ca atfel fac ce a facut si mentorul meu Ursoi . Nu sunt un caz de neghijat. Ajutati-ma va rog . Vreau blegomazin , palazu mare sau in ultimul rand PNT sa ma ajutati sa evit sa raman intre lumi. Nu vreau pacatul de neiertat. Multumesc Enescu Razvan a fost ok si pentru tine ti-am oferit si ai acceptat de traiesti cu fetita ta prin Italia vreo 3 ani pe banii mei … scuze ai tai acum . Cat traieste tata mai tai cativa…. Va spun adevarul nu fac eu atatia bani… noroc cu tata ne-a lasat si SRI-ul sa vindem casele . Filip nu mai e crima sa imi puna microfoane sa ma urmareasca…. Merg pe mana lui ca e sef la omoruri Filip
6
0
Cuvantul intelop vine de la interpol , colaborator din afara sistemului
1
0
Rafte Daniel fostul meu asociat,te-a impis necuratul în bratele bătrânilor ăștia fără o lecție,tu un om de afaceri de insucces dar un traficant de mașini,narcotice și contrabandist de succes,ti-a trebuit băgari de seama,nu rămâneai cu mine la șantier cu roșiile noastre și branzica la prânz.Ai învățat sa servești masa la localuri de lux precum Kaufland și marele restaurant armeneasc a lui Doru Aita,tu lai ajutat pe Nicu Patron sa o nasleasca din tara,tu ai racheti la comanda,trezeste-te în p**a mea ca e dimineața:)) ba nebunule sa nu-ti iei fapta cu Nicu acum sa o iei de capital,ești mafiot asa spun copiii tai ,fetita ,se lauda pe școală ca tata are bani are oameni plătiți care fac fapte,tu ești normal retardule sa spui asa ceva copiilor ,asta-i lauda??da când te căci în chiloți când te întâlnești întâmplător cu Cătălin Mirea,nu le spui? Tați am venit sa schimb chiloții ca i-am cufurit:)))
10
0
Petrica Tomescu și Moraru Gheorghe ,2 parliti,cu arfe de smardoi ce dormeau la patu 2
3
4
Va dau eu baroni ai drogurile ,Doru de la Medgidia,Ene Dorel,șoferul lui Ion clăparul,arestat cu viol în anii 87,88,e plin de bani ,el face bursa narcoticelor ,are câteva zile de când a reapărut la Filicori pe Dobrila Eugen,cum e posibil Crima Organizata din 5 sa nu luați masuri?Are o ditamai vila intr-o zona pesagitica deosebita,cel puțin 2 mil.euro,valuta europeana,piscina afara ,piscina în casa,o casa după soare făcută,De ce nu-l verificați?de unde sumele colosale??ce srl-uri are?a avut măcar carte de munca ? Știți cum se numesc oamenii aceștia?traficanți internaționali dar culmea,piața de desfacere o au în r*mânia,este cunoscut în generațiile vechi sub pseudonimul ,,Bivolu"
7
0
Oancea Cristian zis Gicsy traficant cu non stop pe str Străjer,Daniel rafte traficantul cu rețetele descoperite,aceeași adresa Străjer SC 9,Mihai Aurel Marius zis pitbulu,traficant aceeiasi adresa Străjer SC 9,Floarea a lu Verdeata,consilier și ambalator cocaina și cu cantarul sub bancheta,ai puteți găsi la aceeași adresa din str Străjer, pe Mihai Aurel Marius băiatul lui Bebe km 4-5,eu Stroie Ionuț Crap ma dezic de el,Bebe e cel ce l_a luat Mânuța de Cumpănă și la agățat în copac. Tot Strie sunt Pitbule ,du draku vesta aia antiglont și pistolul lui Ender de la unchiu de acasa
6
1
Comandasu CMO cel mai p***t organ de la locala Cernavodă!
2
0
Da saracu ala fript de boca pe cine a batut de e smecher? Intra prin spate la ipj cand il suna stroe se duce cu gluga in cap hahaha
4
0
Dragoș i-ai pupat pe toți în c*r din oraș,și acum ne vorbești de sus?! Vorbești urât de noi care ai descoperit trabucul în 2010 la 40 de ani!?Da afacerist nu glumă! Ești amuzant.
2
1
Replica, mâine un material despre Rafte, Tocia si S***a Sarafu! Mulțumesc anticipat!
7
0
PRUYA PRUYA SA II TRAG MUYA K LAMUYA !! pruya PUROY
2
0
Pe Valentino si pe Nas l au spart in pumni cocalarii la parnaie si sa pisat pe el!!!!!
10
0
Toți interlopi puși la zid și impuscati
8
0
VALENTINO L-AU BATUT SI S-AU PISAT PE EL LA PUSCARIE , A STAT NUMAI IN TEROARE . ACEEASI SOARTA A AVUT-O SI NAS DE LA MEDIGIDIA , BATUT SI TAIAT PE FATA CA PE SCLAVI . FRATII MATIAS S-AU BATUT INTRE EI LA FIFA PE PS4 . RAIM ARE 2 CLASE CA TRENUL SI NU STIE SA NUMERE PANA LA 10 . PITBULU , LUTIC , PIKI SI PETRE TRAG SI FUMEAZA LA BIDON . PRUIA UN SATEAN CARE II MIROS PICIOARELE A BALEGA , DACA NU ERA BOCA LANGA TINE LUAI NUMAI FLEGME IN GURA . PE CINE FACETI VOI SMECHERI ? PE SCURSURILE ASTEA DE 2 PARALE ? DACA ASTIA SUNT SMECHERI , ENDER , DORU POPA , FANE SPOITORU , CLAMPARU , NICU GHEARA , CAIAC , CE SUNT ? MARIONETE ? ZIAR DE RAAHAT
16
1
Pedepsele date acestor forme de viata sunt exagerat de blande in raport cu gravitatea faptelor,cu urmarile pe viata lasate victimelor lor.
7
0
ce cauta panaramele astea de rebuturi ale societatii in libertate?la munca silnica, la ocna cu ei
6
0
Doru popa Nasu lui Săceanu sifonul
2
0
Tatal smecherilor a fost Doru Popa alias Ciumecu, Restul sunt la pantaloni scurti. Niste gaozari
5
1
Presa ridica in grad niste terminati .
3
1
Astia sunt interplopi , niste pasarici , se pot compara panaramele astea vreodata cu Saceanu ? Saceanu a fost smecher adevarat si o legenda , cand vreodata se mai naste vreunul ca Saceanu ?
3
1
Ce porcarie de articol,ce p****i autori,ce p***t ziar online.Penibililor
2
2
Ce fete de poponauti au toti, aia doi frati daca nu se ard unu pe celalalt in part nu am ce zice. Uite la ei, laturile draq.
6
0
Arsen numai ești târfa lu Petre???te-a înlocuit cu Piki??si acum îți aduci aminte cum NU erai stapân!Potârnichie mică ce ești!
8
0
Arsen,tu nici la tine în cartier nu ai fost șmecher!te-au alergat aia ai lu' Oaie toată viața ta smechera!!:)))))
14
0
Cand eram stapanul Constantei, fugeati ca potarnichile
3
11
Astia trebuiesc monitorizati toti.Cu cine umbla de unde ,iau ,vand,si consuma droguri.Drogati nespalati.Gabi Liutic care in trecut pentru ce a fost condamnat?! Cu cine umbla cu Pitbulu care ce facea?! Daca le faceti teste gasiti substante interzise in ei sunt niste batrani imbalsamati cu tot felul de substante.Iarna face baie in mare ca il iau caldurile! Respect , Politiei si Parchetului pentru combatera parazitilor societati. Lu Raim iau taiat curentul pentru neplata. La munca cu voi! Petre un manglitor a luato pe Flori lu Cristi Don Corleone si sa mutat la Pipirig.
13
1
De cand sunt fratii-ciobani de cobadin "mari interlopi"?
12
0
Interlopi care stau 30 in camera si isi miros basinile… Cu palmele tocite de labutza.Tinuti sub cheie.Gunoaiele societatii ,mizerii…Mancare la ghium…Oameni ratati ,irecuperbaili pentru societate. Drogati si boschetari. 1 an afara 7 la inchisoare. Smecheri dorm pe saltele pisate si pline de plosnite.Construiti poduri si autostrazi cu ei. Lichelele trebuiesc supravegheate cand ies bagati la munca.Asa ies aplica loverboy incep se drogheaza si nu va mai intelegeti cu ei! Interlop= scursura societatii. Se hranesc din malahie. Cu astia uneam canalul Dunare Marea Neagra cu Bucurestiul! Daca traia Ceausescu scoatea cuvantul interlop si clan din dex in 24 de 0re.Tarani parveniti de la tara fara educatie.Gabi Liutic care nu sa platit botezul trage la folie…Tepar trage tepe ,sa luat haine de la Rafte si nu ia dat banii pe ele.E mandru de coditele alea.Sa pus dinti si a dat teapa la stomatolog nu a platit. Sunt toti foame lunga!
19
0
A batut si Matias 2-3 apropouri la viata lui si l vede lumea interlop :))
21
1
Ce simplu este sa pui un articol la mișto și tâmpiții în comentarii sa se dea în primire unii pe alții... p****i sunteți ba! Miliția este online
7
4
Astia nu sunt interlopi, astia sunt, mai degraba, Teatrul de Comedie! De ex ala care a luat-o pe Tomis de la mascati! Doamne, ce ne-am mai distrat! Cat de p***t sa fii, reality stand up curat!
19
0
Pe arimel l-ati uitat ?
5
0
Ce sapun bun ar iesii din toate jegurile astea de le prezentati aici , la topit cu ei !
27
0
Interlopii sunt in parlament astia sunt cancan
27
1
Ati uitat sa mentionati de Giolacai Arsen
15
10
Interlopi spune-ti voi...sunt niste pisici zgribulite...sa se bata ca acum ani in urmà...parte in parte...interlopi sau mafioti sunt aia cu milioane in cont si stau blat ...cuminti...cu afaceri de milioane ...nu ca aste-a cu femeile lor dupà produs
25
1
Interlopii din constanta sunt de fapt de la tara. Unii de la cobadin,altul din Mangalia,Medgidia,Saligny. Ce legătură au saracii ăștia cu constanta ,când ei sunt de la sate
38
0
Piron Madalin,Lefterica Daniel,Grigore Gazanu și fiul Valentin,Aidemir,Closca,Iarnutac Marius,Gaga Ruginiți s.a toți din acvariul Cernavoda aflați sub protecția m.a.i
14
4
Cum sa spui despre pensatii de la Cobadin ca sunt temuți? Ăștia pe care ii taie cacarea de 2 ori pana ajung la buda din fundul c*rții ii numiți interlopi? Interlopii au funcții la Stat și își trăiesc viata discret!
49
0
Astia sunt desene animate Disney Junior
33
0
Vira vinde droguri si proxenetism alo alo
18
0
Iar incepeti cu articole Times New Roman, la mistocareala, smecherii din CT sunt aia care ai milioane de euro in conturi. In poza vad doar papagali.
41
1
Sa ne pisam pe jmecheri astiea de 2 bani . Isi vinde nevestele si copii pentru bani. Jmecher e ala care face bani și are grija de un cartier intreg. Acum nu mai e.
26
2
De mine de ce nu scrieti?
7
0
SA NE INTELEGEM CEI VECHI ERAU CU ADEVARAT SMECHERI CU FAPTE...SI ASTIA MAI NOI DE I ATI ENUMERAT SUNT NISTE PASARICI CU NEVESTELE LA TREABA...FARA EL ERAU LESINATI DE FOAME.. NU SUNT INTERLOPI SUNT NISTE SIGACI
40
2
Astept sifoneala! Go go go
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510