REPLICA ONLINE CONSTANTA

29° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
29° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Cine sunt victimele accidentului aviatic din Giurgiu

Cine sunt victimele accidentului aviatic din Giurgiu

Replica API 28 august 2022 | 20:18 4270

Valentin Anghel, un pilot cu o experiență de ani de zile, a murit în cursul zilei de sâmbătă, 27 august a.c., alături de pasagera sa, în vârstă de 28 de ani, într-un cumplit accident aviatic ce a avut loc în județul Giurgiu, la scurt timp după decolare. Aeronava de mici dimensiuni în care se aflau s-a prăbușit la sol și a luat foc.

Valentin Anghel e pilotul care a murit alături de pasagera sa, în Giurgiu

Pilotul în vârstă de 54 de ani și pasagera sa nu aveau un plan de zbor, însă la scurt timp un martor a observat cum aeronava de mici dimensiuni se apropie rapid spre sol, după care se prăbușește într-o pădure din apropiere și un fum negru și gros se ridică spre cer, atunci a fost momentul în care aparatul de zbor a luat foc.

Un apel la 112 a fost imediat dat, iar autoritățile au pornit pe urmele avionului prăbușit. Din păcate, drumul e unul extrem de greu, iar în pădure se poate ajunge doar pe jos, fără niciun vehicul. Primii salvatori care au ajuns la fața locului i-au găsit pe Valentin Anghel și pe tânăra de 28 de ani morți, aceștia fiind carbonizați în urma incendiului ce a urmat imediat după.

Valentin Anghel era pasionat de zbor

Valentin Anghel își inaugurase în urmă cu doi ani aerodromul din Letca Nouă, iar acesta era foarte mândru de ceea ce făcea. Școala de pilotaj îi ocupa mai tot timpul, iar pilotul era foarte implicat să-și învețe elevii ce trebuie să facă în zbor pentru a aduce aparatul în siguranță la sol.

Din nefericire, pentru Valentin Anghel astăzi ceva s-a întâmplat, iar acum se cercetează și cauza ce a determinat prăbușirii avionului la scurt timp după decolare.

O tânără de 28 de ani a murit în accidentul aviatic de la Giurgiu alături de pilot

Pilotul aeronavei de mici dimensiuni era proprietarul aerodromului din localitatea Letca Nouă, iar în dreapta lui se afla o pasageră în vârstă de 28 de ani, care avea parte de un zbor surpriză pregătit de iubitul ei.

Înainte ca tânăra să zboare cu aeronava, iubitul acesteia a zburat și el cu același pilot și același avion, preț de 15 minute, după care aeronava s-a întors la sol și a luat-o pe tânără, însă de această dată avionul nu s-a mai putut întoarce în siguranță pe aerodrom, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tanara i-a facut pilotului o tzeava, si au mierlit-o fericiti !
0
0
aluat-o pe tanara...PENTRU ULTIMA DATA..
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513